Jsem zvedavy na fotky novych kol na aute. Shozene to mas Kajo pekelne, kdyztak do SZ model JOM podvozku a co stoji novy nebo na koho se obracet jestli to nejaky znamy umi nejak levneji, mam pocit, ze golf ma divny zadek
no zatím přežívám,tak to nechávám tak,ale časem asi budu muset přizvednout,na zimu určitě Jinak teď je to konečně trošku podle mých představ,ale furt je co vylepšovat, ještě by to šlo i roztáhnout,bojím ale že už by mi to drhlo když bych byl zatížený v propérování. Přece jen semtam do toho ještě někdo naskočí nebo něco vezu Co mě sere,tak že se začínají, díky většímu prohnutí zadní nápravy,trhat silentbloky,tak asi časem na ně dojde.Ono je to totiž stažené,ještě jak tam nebyl žádný podvozek,tak jsou teď dost zkrucené.
Ta pátá fotka z vrchu je naprosto parádní! Na těch Keskinech to byl krásnej Golf, ale tímhle snížením a novýma kolama už se z toho pomalu stává absolutní "cult-wagen," se kterým ti za chvíli bude i líto jezdit a hlavně parkovat někde po Ově..
Koudyan píše:
Ta pátá fotka z vrchu je naprosto parádní! Na těch Keskinech to byl krásnej Golf, ale tímhle snížením a novýma kolama už se z toho pomalu stává absolutní "cult-wagen," se kterým ti za chvíli bude i líto jezdit a hlavně parkovat někde po Ově..
to mas recht . hele , nejses ty s ccervenym GII na lpg co obcas vedle me parkuje na dvoracce ? kura , v NJ je clubak a ja o tom ani nevim
_________________ možnost odvozu nadměrnejších věcí dodavkou mercedes sprinter maxi . více info v případě zájmu přes sz
Prodej starších i nových pneu za přijatelné ceny a prodej staršich alu i plechových disků . _________________ GII 1,8 GTI 16V , GIII 1,8 66kw (šedá metla ) zije , Kawasaki GPZ 600 R a pracovni : GII 1,6 karbec , mercedes sprinter MAXI , VW transporter T4 2,4D a 2,5 TDi
amavet píše:
Koudyan píše:
to mas recht . hele , nejses ty s ccervenym GII na lpg co obcas vedle me parkuje na dvoracce ? kura , v NJ je clubak a ja o tom ani nevim
Nn, mám bílého třídvéřáka s úzkýma nárazníkama.. jenže momentálně s ním už delší dobu jezdí "přítulka," protože jsem teď měl pár epi-záchvatů a nesmím s tím za volant, dokud se nenajde ta správná kombinace léků.. ale jinak vlastně k vidění v Jičíně normálně býváme, ikdyž parkujeme v Příboře...sry za menší OT Charlie
Koudyan píše:
amavet píše:
Koudyan píše:
Nn, mám bílého třídvéřáka s úzkýma nárazníkama.. jenže momentálně s ním už delší dobu jezdí "přítulka," protože jsem teď měl pár epi-záchvatů a nesmím s tím za volant, dokud se nenajde ta správná kombinace léků.. ale jinak vlastně k vidění v Jičíně normálně býváme, ikdyž parkujeme v Příboře...sry za menší OT Charlie
kaja OT prezije , chvli tu ma az moc . i kdyz krute pravem , bo je to masakr . tak bile tridvirko v plynu sem parkrat vydel . pokud budes mit nekdy cas , musez se zastavit na dvorakovu k meduze , ja tam mam svuj autopark zbytek kdyz tak sz
_________________ možnost odvozu nadměrnejších věcí dodavkou mercedes sprinter maxi . více info v případě zájmu přes sz
Prodej starších i nových pneu za přijatelné ceny a prodej staršich alu i plechových disků . _________________ GII 1,8 GTI 16V , GIII 1,8 66kw (šedá metla ) zije , Kawasaki GPZ 600 R a pracovni : GII 1,6 karbec , mercedes sprinter MAXI , VW transporter T4 2,4D a 2,5 TDi
Uživatelé procházející toto fórum: Chorche a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru