Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 12.10.2009 21:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Modul podvolantove jednotky 3C0 953 549 AH umim... Kdyby nahodou. :)

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 12.10.2009 22:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2009

Příspěvky:

475

netušíte který uměj pádla pro DSG?, mám DSG, MF volant ale bez pádel, podvolantovka tušim P

já vim, koupit a vono se uvidí, jenže plus mínus 4k :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 17.10.2009 19:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Treba s indexem AH ma novou LIN, ta to bude umet.

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.10.2009 17:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2008

Příspěvky:

18

Doplňující dotaz, do toho volantu ze skodateile.cz pasuje airbag z tříramenného volantu, pravda?
TNT, co stojí ta nová jednotka a kde sehnat?

_________________
VW Passat 3C 2.0TDI Sportline DSG


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.10.2009 17:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Psal jsem ti na ICQ. :wink:

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 23.02.2010 09:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

34

Bydliště:

Bratislava

Na MF volant mozem pouzit jednotku 3C0 953 549 AJ ?
Dik za radu.

_________________
VW Passat Highline 2.0 TDI, 140k, 2006, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 23.02.2010 10:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Melo by to makat. Jednotku AJ muzes pouzit uz i na novej volant z CC.

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 23.02.2010 15:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

277

Bydliště:

Ostrá ... dědina

Nevite zda jde namontovat MF volant z CC na 3C?

Dix

_________________
Variant, R-Line Plus Edition, 2.0 TDI, 4 Motion, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 23.02.2010 16:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

ano ide ale potrebujes druhy eirbag a este potrebujes aj RJ ktora ti ho zvladne ovladat napr AJ

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 06.03.2010 20:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

34

Bydliště:

Bratislava

Pomoooooc.
Konecne som si zohnal MFvolant a podvolantovku s indexom AJ. Vsetko som spravil. Ale vypisuje mi nasledovnu chybu:

Adresa 01: Motor
Objednací èíslo øídící jednoky: 03G 906 021 MS
Systém a/nebo verze: R4 2,0L EDC G000AG 9390
Kódování: 0000078
Èíslo dílny: WSC 76589
Nalezena 1 chyba:

005785 - datovy BUS pohonu: chybejici sdeleni od ridici jednotky sloupku rizeni
P1699 - 000 - - - Sporadická
info o závadì:
Stav závad: 00100000
Priorita závad: 3
Frekvence závad: 1
Kilometry: 165609 km
Indikace èasu: 0
Datum: 2010.03.06
Èas: 00:09:45


Vratil som si aj povodnu jednotku a chybu nejde zmazat. Pokusam sa aj zakladne nastavenie g85 a ani to sa mi nedari. Nestretli ste sa s tym niekto?

_________________
VW Passat Highline 2.0 TDI, 140k, 2006, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 06.03.2010 21:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

566

Bydliště:

Zilina

menil si aj packy?

ostatne funguje? aj MF? tempomat?

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 06.03.2010 21:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

34

Bydliště:

Bratislava

Packy som nemenil.
Iba volant a RJ.
Kedze sa mi pristrojovka rozsvietila ako vianocny stromcek a plno chyb. A chyby nesli vymazat. MF volant nereagoval(kodovanie som nastavil) ani truba nesla. Myslim ze aj tempomat mal chybu.
Tak som tam vratil povodnu jednotku.
Ostali mi tak uz len 3 chyby.Motor , abs - ziadne alebo zle zakl.nastavenie, posilnovac - g85.
Potrebujem sa zbavit tej chyby motor.
abs a posilnovac zmiznu ked spravim zakladne nastavnie.
Ak sa mi to podari vratit do povodneho (dobreho) stavu , zase vyskusam tu novu jednotku(AJ).

Ozaj este by som si overil zapojenie MF konektoru. Je to v poriadku ?
1-horn sign.
2-zlty konektor 9
3-zlty konektor 10
4-horn gnd

_________________
VW Passat Highline 2.0 TDI, 140k, 2006, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 06.03.2010 21:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Udelej zakladni nastaveni Adresa 44, merene hodnoty dej tam 05 musis mit vse v nulach, (porad zapnuty motor)
volant musi byt na 100% rovne vrat se do 44 tam dej KODOVANI zajed 40168 potvrd, vrad se do 44, pak zakladni nastaveni dej tam 60 - GO - ZAP/VYP rozjet se cc 10m na volant nesahej(podotykam musi byt rovinka, jinak to neudels) zastav se otoc volantem do prava pockej cc 10sec. do leva - zase pockej vrat ho rovne kontrolky zhasnou a jedes vysmaty domu, dneska jsem to delal je to overeny zpusob podekuj TNT za navod :wink: jak to dodelas tak si zase zjisti ve 44 merene hodnoty pro 05 a 07 vsude musi byt 0 pokud nejsou tak znovu :!:

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 06.03.2010 22:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

566

Bydliště:

Zilina

Ak si zapojil podla ELSy , tak prehod na rj MF konektore PIN 2 a 3 medzi sebou (opacne ako je na obr)


Přílohy:
PassatMF.jpg
PassatMF.jpg (69.58 KiB) Zobrazeno 1040 krát


_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 10:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Caute lidi Nutne bych potreboval helpnout s BAGem tady je vypis:
Adresa 15: Airbagy
Objednací číslo řídící jednoky: 3C0 909 605 D
Systém a/nebo verze: 0D AIRBAG VW8R 027 2421
Kódování: 0012356
Číslo dílny: WSC 00028
Nalezena 1 chyba:

01587 - aktivacni clen 2 airbagu: strana ridice (N250)
001 - horni mezni hodnota prekrocena - Kontrolka závad ZAP

tahle chyba mi porad vyskakuje po vymene MF volantu uz nevim co s tim??? MF funguje normalne packa taky akorat jeste tlakson nefacha...?

Budu rad za kazdou radu!
Dikec.

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], lukasko144, Prochy01, Yahoo [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group