Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 30.01.2014 09:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Nemontoval jsi volant se zapnutým tempomatem? Jde ti ta chyba smazat? Zkoušel jsi odpojit baterku?

_________________
--------Výroba kroužků Skyline-----
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 30.01.2014 10:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Je to sedan, to kodování 712 by mělo být pro hlasové ovládání telefonu, 512 je pro mute.
Je možný že jsem to montoval se zapnutým tempomatem, to si teď nepamatuju, chyba smazat jde, ale po načtení znova tam je, baterii jsem měl odpojenou něco přes hodinu.
Po nastartování tempomat funguje, nejdou jenom tlačítka+podsvícení tlačítek a klaxon, pak se to samo jízdou zapne ale za různou dobu, když se to zapne tak už to pak funguje normálně, když někde zastavím vypnu motor a třeba za 10minut nastartuji tak to normálně funguje, přestane to jít po delším zastavení.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 30.01.2014 13:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5051

Bydliště:

Praha

Jo, máš pravdu, ale jestli si dobře pamatuji tak ta 2 na konci je pro zadní stěrač bez palubáku ne? Tj. sedan bez stěrače bys tam měl mít 1, ale jak říkám k diagnostice se nedostanu a z hlavy si nejsem 100% jistý

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 30.01.2014 14:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Máš pravdu, mělo by tam bejt 511.
Nakodoval jsem 511, odpojil baterku na 40minut a stejně to nejde, ujel jsem 2km a samo to naskočilo.Pak jsem to na chvíli vypnul a znova nastartoval a funguje to, ale předpokládám že zítra to zase nepůjde. :cry:

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 10:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Tak ráno to zase nešlo, takže to je pořád stejný. :evil:

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 14:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5051

Bydliště:

Praha

Hm, těžko říct, vim že občas bývá ko jednotka volantu když je z bouračky kde bouchnul pytel, ale to by nešlo pořád. Pokud máš možnost tak si zkus od někoho půjčit na zkoušku jinej volant a ideálně i s kabelem.

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 14:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Volant, kabel, kroužek i podvolantovka jsou z nebouraného auta, můžu to zkusit prohodit z druhýho auta.
Ale je mi divný že jak se to chytne že to pak už normálně funguje.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 03.02.2014 19:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.11.2010

Příspěvky:

999

Bydliště:

Kosice

neco podobnýho jsem mnel s mim prvním MF volantem ... byla poskožena kabelaž co jede od kroužku do bagu a RJ volantu

_________________
Mackov MacoMobil

_________________
3C variant 1.9 TDi 77 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 30.08.2014 23:09 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

24.08.2014

Příspěvky:

83

Ahoj kluci prošel jsem si celé téma Montáž MF volantu na 3C, ale nenašel jsem to co hledám. Mam 8 tlačítkovej MF volant + pádla na DSG foto 2, auto r.v. 07 a chtěl bych ho vyměnit za volant foto 1. Mohl by mi někdo prosím poradit co budu potřebovat za díly a jejich čísla abych to rozchodil? Děkuju moc za reakce.L.


Přílohy:
3.jpg
3.jpg (65.79 KiB) Zobrazeno 1040 krát

4.jpg
4.jpg (31.6 KiB) Zobrazeno 1040 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 31.08.2014 09:55 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

psal jsem ti to v SZ

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 09.04.2016 14:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.10.2010

Příspěvky:

7

Bydliště:

Hradec Králové/Pardubice

Zdravím všechny,
sháním podvolantovou jednotku 3C0 953 549 AH. Taky bych chtěl tuhle přestavbu :), volant mám.
Díky za tipy.

J


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 09.04.2016 14:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5051

Bydliště:

Praha

Everchi píše:
Zdravím všechny,
sháním podvolantovou jednotku 3C0 953 549 AH. Taky bych chtěl tuhle přestavbu :), volant mám.
Díky za tipy.

J

3C0 953 549 AH mám novou, psal jsem ti SZ. Případně dokážu zadobře sehnat i volant R-line i obyčejný.

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 10.04.2016 00:04 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

25.03.2016

Příspěvky:

36

Bydliště:

Praha

Hlavně aby ti zůstala jedna pro mě 8)

_________________
Passat Variant TDI CR 2009, 125 kw, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 10.04.2016 00:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5051

Bydliště:

Praha

Zdeno321 píše:
Hlavně aby ti zůstala jedna pro mě 8)

Neboj:-)

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group