Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 13:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

mas novsiu podvolantovku - podporuje iba jednorozbusky (2rozbusky boli do 10/2006 u vodica)

rozobrat jednotku a doplnit konektory bagov - ak treba dopinovat a prepojit ich

respektive si tie piny a pliesky co to spajaju prehod zo starej

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 14:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Nechapu...
Podvolntovku mam AJ podporuje jednorozbuskovy airbag- vsak ja mam jednorozbuskovy

packy z cc i s rj AJ, volant novy i s bagem 1roz.

Jestli by jsi mohl nejak podrobneji??

Dikec :wink:

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 14:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

tak si menil aj airbag? - resp tvoja RJ bagov je nastavena na 2 rozbusky - preto pise chybu

tato ista chyba sa stala pri montazi tempomatu, novsia RJ bola iba na jednorozbusku, kdezto chalan mal 2 rozbusky na bagu.

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 15:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Ja nevim jestli se chapeme dobre, pred tim jsem nemel MF volant a v BAGu byli dve rozbusky.

Vcera jsem menil packy komplet s RJ AJ a komplet novy volant s JEDNOROZBUSKOVYM BAGem i kable new. Vse funguje uz i tlakson jen je tam porad ta chyba BAGu a kontrolka na pristrojovce ZAVADA NA AIRBAGU!

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 15:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

jj chapes dobre,

tvoja RJ bagov je nastavena na 2rozbuskovy vodicov BAG a ty si mu jeden odstrihol

takze tej RJ bagov chyba jedna rozbuska

takze treba prekodovat/preflashovat RJ bagov (ak sa to da kodovanim/flashovanim zmenit) na 1 rozbusk

alebo vymena RJ bagov za novsiu

alebo na tie 2 kable co ostali odpor (do podvolantovky - zlty konektor bagov idu 4 kable) - len to netusim ako sa to bude tvarit pri nehode (niezeby som ju niekomu prial) ale keby nahodou

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 16:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Takze ted se bavime o ridici jidnotce BAGu jo a ta je kde???
Jak bych to mohl prekodovat?? za pokus to stoji??
Co tak stoji ta jednotka BAGu??
Jsi si s tim 100% jisty ze to je tou R.J. protoze par lidi me uz mi rikalo ze je to na 100% konektorem bud v krouzku nebo tim zlutym...?
Tak nevim...

Dikec.

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 17:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

jasne

chap ze si mal 2 rozbusky , teraz iba jednu, takze RJ bagov jedna rozbuska chyba.
ci sa to da prekodovat neviem.
je nasrobovana pod radiom na stredovom tuneli. (staci zhodit spodne plasty pod tunelom z boku - pri nohach)

v kruzku alebo v konektore by mohol byt problem keby si ta ten 2rozbusk airbag nechal

skus sa pohrabat v prisposobeni RJ bagov, ci nieco neobjavis

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 17:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

No popravde mi to bylo trosku divne, protoze v tom zlutem konktoru jsem mel pred tim v horni rade 4 piny do rozbusek a dole jen 2 piny do tlaksonu atd... v tom novem to mam opacne samozdrejme ze protoze mam jen jednu rozbusku a dalsi piny dole na MF...
Takze se mam mrknout na prizpusebeni jestli tam neco nenajdu jo, myslis ze by se to nedalo jen jednoduse prekodovat pac ja mam kod:0012356 BTW: stejny kod jsem mel i pred tim... a jen tak pro porovnani od MichalJ (ma stejny volant jedno rozbuskovy v 3C) tak on ma kodovani:0012360 zkousel jsem jeho kod hodit do mojeho, ale nevzalo si ho... necekane..

dikec.

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 18:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

no skus mrknut, ale myslim ze to tam nenajdes. Ja mam 1 rozbusk a mam kodovanie 0012354. skusim sa v tyzdni este opytat jedneho machra cez VW elektriku ci nebude vediet.

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 19:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Jo tak to by bylo super a co ty jsi taky musel menit jednotku airbagu?? vis jak nechci jezdit bez BAGu moc dlouho BTW: nemuze to nejak prdnou samovolne ze ne kdyz je to tak nefunkcni??

Diky moc. :wink:

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 07.03.2010 19:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

Nahadzovali sme jednemu panovi tempomat a mal 2r a rj mal odomna pre 1r. Vtedy sme ten problem a rozdiely trosku preskumali.

A aj ja ked som menil MF som si najskor zohnal 2r bag a az potom som zistil problem


Prdnut to nemoze samovolne

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 11.03.2010 23:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

34

Bydliště:

Bratislava

zbuj píše:
Udelej zakladni nastaveni Adresa 44, merene hodnoty dej tam 05 musis mit vse v nulach, (porad zapnuty motor)
volant musi byt na 100% rovne vrat se do 44 tam dej KODOVANI zajed 40168 potvrd, vrad se do 44, pak zakladni nastaveni dej tam 60 - GO - ZAP/VYP rozjet se cc 10m na volant nesahej(podotykam musi byt rovinka, jinak to neudels) zastav se otoc volantem do prava pockej cc 10sec. do leva - zase pockej vrat ho rovne kontrolky zhasnou a jedes vysmaty domu, dneska jsem to delal je to overeny zpusob podekuj TNT za navod :wink: jak to dodelas tak si zase zjisti ve 44 merene hodnoty pro 05 a 07 vsude musi byt 0 pokud nejsou tak znovu :!:



Dakujem. postup zafungoval.... trosku to trvalo.... posralo sa mi cerpadlo... takze priorita bola inde :-)

_________________
VW Passat Highline 2.0 TDI, 140k, 2006, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 19.03.2010 12:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

34

Bydliště:

Bratislava

Kedze som zohnal jednotku AJ a mam 2-rozbuskovy airbag musel som to modifikovat podla rady :D

Ak by niekto potreboval tak tu je foto
prve foto jednotky AJ a A - rozdiel je naozaj len v dvoch pinoch, ktore tam chybali.

Takze som vyletoval tie dva piny zo starej jednotky a naletoval som ich do novej a hotovo :) . Je to len naozaj premostenie kontaktov na zlty konektor, ktory pokracuje do jednotky airbagov.


Len mam este malu chybicku kraaasy. Tempomat mi funguje - vsetko ide dobre, ale neda sa vypnut , resp. stale mi svieti kontrolka tempomatu na pristrojovke. Nestretli ste sa s tym. Alebo je to normalne pri tejto jednotke?


Přílohy:
Poznámka: rozdiely medzi jednotkami AJ a A
IMAG0615.jpg
IMAG0615.jpg (517.75 KiB) Zobrazeno 909 krát

Poznámka: po uprave
IMAG0616.jpg
IMAG0616.jpg (382.74 KiB) Zobrazeno 894 krát


_________________
VW Passat Highline 2.0 TDI, 140k, 2006, DSG
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 19.03.2010 13:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

zrejme ti skocila packa tempomatu v koliske - ostava stale ZAP. vyhod packy von a naprav - v klbe tempomatovej packy

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.03.2010 12:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

34

Bydliště:

Bratislava

Packy mam urcite dobre. Tie som nerozoberal.
Trochu som to testoval a zistil som naledovne. Ak mam aktivovany tempomat (nastavenu rychlost) a chcem ho vypnut packou do zadnej vypinacej polohy, tak sa rychlost vypne ale iba rychlost a na pristrojovke zostane svietit. Preto poblem v packe nebude (lebo reaguje) a kontakty mam tiez v poriadku. Skor si myslim ze to bude mozno kodovanim.

_________________
VW Passat Highline 2.0 TDI, 140k, 2006, DSG


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group