Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.03.2010 12:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

vzdy je to tak. Pb01 asi si si zle vsimol ako to funguje jednoducho ak si nastavis rychlost a drzi ti ju a vypnes tempomat bez toho abyti skocila packa dozadu do polohy tempomat off tak ti ostane svietit rychlost ktoru si mal nastavenu . pokial ale packu posunies dopolohy off ti zmizne aj kontrolka zapnuteho tempomatu aj z pristrojovky. Ak si mal tempomat zapnuty a nastavenu rychlost a zastal si a vypol kluc a potom inokedy nastartoval nesvieti ti nastavena rychlost predtym ale bud nula alebo ciarky. proste je to tak a kodovanim to neovplivnis.

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.03.2010 13:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

566

Bydliště:

Zilina

pb01 píše:
Packy mam urcite dobre. Tie som nerozoberal.
Trochu som to testoval a zistil som naledovne. Ak mam aktivovany tempomat (nastavenu rychlost) a chcem ho vypnut packou do zadnej vypinacej polohy, tak sa rychlost vypne ale iba rychlost a na pristrojovke zostane svietit. Preto poblem v packe nebude (lebo reaguje) a kontakty mam tiez v poriadku. Skor si myslim ze to bude mozno kodovanim.

Urcite v packe. Mali sme tem isty problem
samotne vypinanie je iny prepinac. Rozober a uvidis. Je to len povyskocene.
Inak nacitas to i v akcnych clenoch. Kodovanie s tym nic nema

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.03.2010 17:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.03.2010

Příspěvky:

21

Bydliště:

Praha

ahoj všem,
tak jsem si to tady všechno pročetl a začal mě taky lákat ten multifunkční volant, jelikož to je věc, která na kterou jsem byl zvyklej a dost mi chybí, jen sám bych to přehodit asi fakt nezvládnul, tak mě zajímá, jestli jste to někdo nezkoušel v nějakém servisu v okolí Prahy a kolik si za to řekli..a co ta funkčnost pádel pod volantem na DSG, jestli to někdo máte funguje to bez problémů, když se koupí správná řídící jednotka?

jen pro shrnutí, pro změnu volantu mi stačí tohle:

volant - nejlépe tento: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=p ... G_2967.JPG

pak asi tyhle kabely: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=p ... Volkswagen

poté tedy řídící jednotka, která podporuje DSG, koupim asi jedině ve VW pokud chci mít jistotu?

airbag nechám přehodit z tříramennýho volantu, který tam mám ted..

a pak už jen někoho kdo to udělá.

díky

_________________
VW Passat 3C, 2.0 TDI 103Kw BKP, Highline, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 21.03.2010 18:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Zalezi taky na roku vyroby jaky mas. Kvuli ty kabelazi. Jinak pak ta jednotka jak pises a dat to do auta je v pohode, pokud nejsi uplne antitalent a mas VAG. :)

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 22.03.2010 10:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.02.2010

Příspěvky:

408

Ahoj kluci,

mozna trochu blby dotaz, ale fakt nevim :?

Muzu mit taky ten sportovni volant na pasikovi (r.v.05) kdyz nemam palubni PC

respektive, je pro me zbytecne kupovat multifunkci volant?

Diky

_________________
viewtopic.php?f=132&t=154843

_________________
VW PASSAT B7 combi, 2.0 TDi, 103kW COMFORTLINE


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 22.03.2010 16:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Mit ho muzes coz o to, ale bude ti na :gey: protoze MF slouzi vicemene na takove blbosti jako je ovladani funkci na maxidotu a radio, telefon atd. Ale porad si muzes koupit sportovni volant bez MF :wink:

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 22.03.2010 16:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.02.2010

Příspěvky:

408

A nemas naky typ, kde bych ho sehnal?

_________________
viewtopic.php?f=132&t=154843

_________________
VW PASSAT B7 combi, 2.0 TDi, 103kW COMFORTLINE


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 22.03.2010 18:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

:arrow: EBAY

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 13:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.07.2009

Příspěvky:

255

Bydliště:

Hradec Králové

MarcosPassat píše:

Mě láká děsně tenhle...
Jestli tohle někdo máte, tak připojte zkušenosti s montáží & ceny dílů.


Přílohy:
Passat_novy_interier.jpg
Passat_novy_interier.jpg (47.55 KiB) Zobrazeno 696 krát


_________________
prodáno - Passat Variant Highline 1.9 TDI BLS r.2007 (TTV, turbo BMP, 5ka ₊12%, chip DP 99kW, 1hm ATD)
Změnil jsem značku, za pár let se k Passatu vrátím... řekl bych :)
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 20:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

Mrkni na muj :mrgreen:


Přílohy:
Po.jpg
Po.jpg (149.82 KiB) Zobrazeno 730 krát


_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.10.2007

Příspěvky:

788

Bydliště:

Klášterec nad Ohří

co obnášela výměna? dá se do něj dát bag z původního tříramínka?

_________________
Passat 3C - Highline 103kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 21:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

nooo co to obnasa novy volant novy airbag ( s pouzitim stareho zabudni ), nove packy , halvne spravna RJ podvolantova a potom uz len vymena

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 21:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

JJ je to tak jak rika sefik EJNE :!: akorat potom jeste treba doresit airbag (prechod z dvourozbusky na jednorozbusku) a potom uz jenom nakodovat, zakladni nastaveni atd.... :wink:

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 22:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

pokial ma r.v. po 8/2006 tak to reisit netreba

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž MF volantu na 3C
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 22:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

JN a neni to az od roku 2008 bez N205?? Nevim jen mam dva ruzne schemata a tam jde videt ten rozdil mezi rokoem 07 a 08.
07 ma normalne porad jeste N95 plus N205 a 08 a vice je uz jen s N95... Mozna to bude i R.J. Bagu :roll:

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MRoc a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group