Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ambientni paket z CC do 3C pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 13.01.2011 05:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

681

Bydliště:

Třinec (republica banana)

Nevite jak jse na nakodovat CC na ambientní paket?Aby za jizdy svítilo i osvetlení nohou?

Je to v centralní elektrice?
Jak to ma spravne fungovat?
Dik za rady.

_________________
VW passat 3C,2.0/103kw,TDI Highline Variant 06,Seat Ibiza 2009 1,4,16V.


Naposledy upravil Hack dne 05.07.2011 22:55, celkově upraveno 2

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 22:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.08.2010

Příspěvky:

385

Mě za jízdy na mém CC nohy svítí.

Spíš by mě zajímalo, jestli někdo neví, jak přidat intenzitu svitu ? Mám to na 100% a téměř to nesvítí. To v jiných autech to je jiné kafe...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 23:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Dej tam pořádný žárovky z Audi R8

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 23:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.08.2010

Příspěvky:

385

nemyslím nohy, ty jsou v pohodě, ale spíš ty lišty....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 22.01.2011 02:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Ty lišty to je teda větší oříšek...

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 23.01.2011 19:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.09.2010

Příspěvky:

1506

Bydliště:

Praha

Lze i na normálním 3C nákodovat podsvit nohou během jízdy?

_________________
:arrow: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=132&t=176948


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 23.01.2011 21:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

To by jsme nejdřív museli ten ambient rozkodovat víš ;-) :lol:

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 08:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.09.2010

Příspěvky:

1506

Bydliště:

Praha

Takze jenom CC ma tuhle moznost ambientniho osvetleni? :( :)

_________________
:arrow: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=132&t=176948


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 09:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

681

Bydliště:

Třinec (republica banana)

Kami3120 píše:
Takze jenom CC ma tuhle moznost ambientniho osvetleni? :( :)

Nesmíš být divokej.Počkej až se to vyřeší a pak dostaneš odpověď.Sám vidíš že se to řeší.Tak klidek.

_________________
VW passat 3C,2.0/103kw,TDI Highline Variant 06,Seat Ibiza 2009 1,4,16V.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 10:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.09.2010

Příspěvky:

1506

Bydliště:

Praha

tak to jsem zvědavej! ;) :D

_________________
:arrow: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=132&t=176948


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 13:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Ale vhledem k tomu, že ambient se začal dávat až s novýma bordnetzama, tak těžko říct, jestli to budou umět i starý. Ono totiž vůbec zatím není jistý, co to zapíná.

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 02.02.2011 17:55 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

20.10.2008

Příspěvky:

320

Bydliště:

CZ Liberecky Kraj / Ceska Lipa

A vlastne jak to funguje ? ( co to ma delat ? )

_________________
VW Touareg 3,0 TDI 165Kw (r.v. 2007) Obrázek
VW Passat 2,0 TDI Highline 3C (r.v. 2006) - prodano
VW Passat 1,9 TDI HighLine 96 KW B5.5 (r. v. 2003) - prodano


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 09.02.2011 09:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.09.2010

Příspěvky:

1506

Bydliště:

Praha

Po zavření dvěří během jízdy decentně svítit v osvětlení nohou... Což by se pár lidem včetně ,mě líbilo... :) Ale jak psal HACK co všechno vyměnil a furt to nefunguje tak je to asi marné... :( Asi prostě napojim dva přívody proudu do okruhu nohou kterej rozšířim i do zadu a všude dám po 10cm LED pásku. A budu spokojenej. Druhej přívod bych vedl nejspíš z popelníku a dát to na nějakej vypínač nejlépe origo u řadičky... :)

OTÁZKOU je co by se stalo ve chvíli kdy bych zapoměl vypinač vypnout běželo tam 12V z popelníku a otevřeli by se dveře a poslalo by se tam dalších 12 z podsvitu nohou? Je pravda že se to zdvojnásob í pošle top tam dohromady 24V což by pásek asi neustál když je na 12V napadá někho na tohle nějaké řešení?

_________________
:arrow: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=132&t=176948


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 09.02.2011 11:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Nebastlit, nejsi ve škodě 120 :lol:

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ambientni paket Passat CC- pomoc z nakodováním.
PříspěvekNapsal: 09.02.2011 16:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.11.2009

Příspěvky:

206

Kami3120 píše:
Po zavření dvěří během jízdy decentně svítit v osvětlení nohou... Což by se pár lidem včetně ,mě líbilo... :) Ale jak psal HACK co všechno vyměnil a furt to nefunguje tak je to asi marné... :( Asi prostě napojim dva přívody proudu do okruhu nohou kterej rozšířim i do zadu a všude dám po 10cm LED pásku. A budu spokojenej. Druhej přívod bych vedl nejspíš z popelníku a dát to na nějakej vypínač nejlépe origo u řadičky... :)

OTÁZKOU je co by se stalo ve chvíli kdy bych zapoměl vypinač vypnout běželo tam 12V z popelníku a otevřeli by se dveře a poslalo by se tam dalších 12 z podsvitu nohou? Je pravda že se to zdvojnásob í pošle top tam dohromady 24V což by pásek asi neustál když je na 12V napadá někho na tohle nějaké řešení?



Když to zapojíš paralelně, tak tam budeš mít furt 12 V, ten okruh od popelníku bys mohl napojit přes relátko, který, při odpojení 15 vypne, čímž odpojí okruh. Ale je to fakt bastlení.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group