Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 21:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.03.2011

Příspěvky:

87

Bydliště:

Mimoň

Čus schánim komfortní jednotku aby uměla při zamčení vozu rozsvítit světla a i při zamčení,....atd. můžete někdo nabídnout?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 21:18 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12837

Bydliště:

Humpolec

to umí každý Passat!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 21:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.03.2011

Příspěvky:

87

Bydliště:

Mimoň

prej to tam nejde navolit tahle funkce :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 21:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

Dawe.k: pokud máš maxidot (zobrazuje se autíčko na budíkách) tak jde, pokud ne, tak můžeš přes diagnostiku

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 22:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.03.2011

Příspěvky:

87

Bydliště:

Mimoň

je to bez palubáku a prej přes diagnostiku to nejde že to konfortka nepotporuje :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 23:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

to dělá centrálka,ne?!

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 23:27 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12837

Bydliště:

Humpolec

přesně tak

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 19.02.2013 23:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.01.2012

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Trochu to tu oživím....
nemáte někdo představu z jakého důvodu mi nejde přepsat kódování Komfortní jednotky? Po změně na Longcodingu mi program vypíše "kódování přijato", ale po opětovném načtení jednotky je tam ono původní. Jinak, pro zasvěcené (třeba tornado), bylo by možné se mi podívat na tohle kódování?? potřeboval bych aby mi auto při zamčení a odemčení přes DO blikalo směrovkama. Aktuální kódování které nejde přepsat je:

00910208510000000000000070084B0E703C00

Díky všem

_________________
1.9 TDi 77 kW BKC - Variant Trendline r.v 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 19.02.2013 23:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

blikání směrovkama je od výroby ne?

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 11:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.01.2012

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

pásovec píše:
blikání směrovkama je od výroby ne?



No mě to dělalo...ale chtěl jsem aby mi to i houklo. Přeškrtal jsem to , ale nefungovalo mi to. Následně jsem to zrušil, ale omylem jsem si zrušil i potvrzení blinkrama. A teď už mi to nejde vůbec změnit - prostě se nepřepíše aktuální kódování :(

_________________
1.9 TDi 77 kW BKC - Variant Trendline r.v 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 14:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

no jo, to je tak,když se v tom někdo hrabe no.. Ani zálohu sis asi neudělal? Kabel je pochybnej?

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 15:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.01.2012

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Zálohu jsem si udělal - resp jsem si napsal kód...ale jak píšu nejde mi přepsat ten stávající. Po zadání nového kódu mi program napíše " kódování přijato", vrátí se na základní náhled jendotky a když se znova podívám na kódování tak je tam ten původní :( Myslíš že to je kabelem? Dělal jsem si teď servis (výměnu oleje) a fungoval bez problému...

_________________
1.9 TDi 77 kW BKC - Variant Trendline r.v 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 16:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

no asi to bude nějaká čína co :-) zkus odpojit baterku

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 29.06.2015 15:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

3013

Bydliště:

Praha/Jižní Čechy

Ahoj, oživím téma.

Nechával jsem dodělat TFL z Fóbie, v souvislosti s tím se měnila BSG. Po výměně a nakódování mi auto při zamykání/odemykání nebliká. V jednotce je funkce povolena.

Nějaký návrh čím by to mohlo být?
Díky

_________________
>>Passat Variant 4Motion Highline<< SUV na turbínách aneb ať žije BKP! Nakopnuto na 126kW a 366Nm.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: konfortní jednotka
PříspěvekNapsal: 29.06.2015 16:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12837

Bydliště:

Humpolec

Spatne Nakodovano

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group