Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 302 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 12.06.2012 10:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2010

Příspěvky:

14

Ahoj, mám problém s ruční brzdou, po zmáčknutí většinou nefunguje, zabere třeba až na desáty pokus. Mohl by jste mi někdo poradit, co by s tím mohlo být a zda si to mám nechat opravit v aut. servisu? Kolik by to mohlo stát? Díky za odpovědi!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 12.06.2012 10:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

181

Bydliště:

okr. Teplice

Mě to v autorizovaným servisu stálo cca 1600 Kč. Výměna tlačítka a nahrání nového SW.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 12.06.2012 10:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2010

Příspěvky:

14

Díky za odpověď.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 12.06.2012 17:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2010

Příspěvky:

53

Samotne tlacitko stoji cca 500,- Kc. Nutny je upgrade firmware ridici jednotky, protoze tlacitko s indexem "C" ma pry trochu jiny el. obvod a soucasny firmware by si s nim nemusel rozumet. Minuly tyden me to take potkalo.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 12.06.2012 18:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

vwforum: mě to funguje i bez upgradu. Litr jim za to dávat nebudu. Počkám si až do zimní prohlídky, při tom jim řeknu, ať mi zaktualizují všechny jednotky :)

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 16.06.2012 16:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.06.2012

Příspěvky:

2

Bydliště:

Olomouc

chlapy ,nevíte o někom,kdo by měl na prodej motorek na ruční brzdu elektrický,pravý.Mám passata 2.0 tdi 125 kw ,rok 2007.nebo odkaz na stránku,kde by šel sehnat,.díky moc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 18.06.2012 19:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2011

Příspěvky:

26

zdar hoši,hele mam problem:-(pri parkovaní jsem zmackl brzdu,najednou zacala blikat,vubec nezabrzdila a hlasilo to do servisu,tak jsem odpojil baterku,nepomohlo to,pak jsem to zkusil druhej den a brzda najednou fungovala normal,tak si rikam parada,tak zkousim odbrzdit a zase to zacalo!!muze bejt chyba treba v jednotce?na VAGU jsem jeste nebyl.

_________________
vw passat 3c5, 2.0tdi, 103kW/140PS DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 18.06.2012 19:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1499

Bydliště:

Sever Čech...

vwforum píše:
Samotne tlacitko stoji cca 500,- Kc. Nutny je upgrade firmware ridici jednotky, protoze tlacitko s indexem "C" ma pry trochu jiny el. obvod a soucasny firmware by si s nim nemusel rozumet. Minuly tyden me to take potkalo.


To lžou! Taky mi odešel čudlík, taky sem koupil ten nejnovější a stačilo pouze odpojit baterii a najednou ejhle, novej čudl funguje. Samozřejmě jsem si před tím vyslechl kecy o přeprogramování, a že mi to nepůjde, že to nemůže absolutně jít atd. No, funguje, jezdím, brzdím i bez jejich přeprogramování.

_________________
Češi jsou malý národ ale veliká pakáž... (Jan Werich)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 18.06.2012 21:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.05.2009

Příspěvky:

272

Bydliště:

Praha

Taky jsem menil tlacitko za nejnovejsi, funguje bez odpojeni baterie bez problemu. Jen vycvaknout a nacvaknout nove. Cena tlacitka byla 800,-

_________________
Passat Variant 2.0TDi 103kW 4Motion Sportline BKP 2007 + Škoda Fabia II 1.4 16v 63kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 18.06.2012 22:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1499

Bydliště:

Sever Čech...

Mě to hned po vložení nefungovalo. Asi chyba v Matrixu :)

_________________
Češi jsou malý národ ale veliká pakáž... (Jan Werich)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 19.06.2012 08:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.11.2010

Příspěvky:

999

Bydliště:

Kosice

vymenis tlacitko a treba ho aj zmacknut aby sa nalsi vratne polohy motorov a potom chyba zmyzne...
len malo kedy treba vymyzat cez VAG ... jedine najstarsie modely 2005 a niektore 2006 potrebuju flash ale nie koli tlacitku ale preto aby to nemrzlo...

_________________
Mackov MacoMobil

_________________
3C variant 1.9 TDi 77 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 20.06.2012 19:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2011

Příspěvky:

26

Tak mi prej odešla ridici jednotka rucni brzdy,nevite kolik stoji nova?a kolik asi jeta?dekuju

_________________
vw passat 3c5, 2.0tdi, 103kW/140PS DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 20.06.2012 22:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.04.2010

Příspěvky:

93

Bydliště:

já měl kdysi dávno taky problém s tlačítkem, hláška na maxidotu něco o poruše parkovací brzdy, dojel jsme do vw, za 500 koupil tlačítko na parkovišti asi za dvě minuty tlačítko vyměnil, žádnou baterku neodpojoval a jel jsem dál. Oni mi nabízeli opravu asi za 1500 a že jim tam mám auto pomalu na půl dne nechat. a mám rv 2006, výměnu jsme dělal někdy 2010

_________________
VW Passat Variant 3C 1.9 TDI 77kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 27.06.2012 01:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2011

Příspěvky:

1093

Bydliště:

Teplice

A jsk se to tlacitko vyndava?Asi ho budu muset vymenit...dneska mi to po stisknuti hodilo hlasku:-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda
PříspěvekNapsal: 27.06.2012 18:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2010

Příspěvky:

1277

Bydliště:

ruzomberok,SVK

z bocnej strany das dole panel od poistiek a zo zadnej strany to tlacitko len vytlac,vycvakni a je von.

_________________
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=102&t=17250

_________________
3C5, 12/06, 103kW, BKP, Sportline, a z 5% i R-line hehe


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 302 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group