Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 31.12.2014 10:57 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

23.08.2014

Příspěvky:

567

Bydliště:

Litoměřicko

jorassimo píše:
Mě to nenapadlo, že tam nahoře 2 šroubky vyšroubovat, aby zasunul dvd nebo cd, aby hrálo, pan mi poradil a tady nikdo mi neporadil. Bohužel je to číííííňa.

hele nejsi náhodou vietcong???dle tvé češtiny :laugh: bạn đang điên từ Olomouc :laugh: :laugh:

_________________
Passat 2.0.TDI CBDC 2010 Modifications made by SGS Petr 137 kw 358Nm Děkuji za profi práci . Skyline made in Ergo


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 31.12.2014 11:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.04.2012

Příspěvky:

7080

Bydliště:

east bohemia

Fun Din Dung :D

https://www.youtube.com/watch?v=nX6AWZ0Gxgc

_________________
VW Passat 3C Variant 2008 BKP
VW Passat 3C Limo, Executive r-Line 2010, 2.0 TDi, CBBB, 148 kW/404 Nm
VW Passat B8 Alltrack white 2016 140kW DSG 4M
VW Passat B8 Alltrack grey 2017 140kW DSG 4M

_________________
*předseda střevní sekce*


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 31.12.2014 12:00 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

23.08.2014

Příspěvky:

567

Bydliště:

Litoměřicko

ppfox píše:

jj :rofl: tak to je won :good: :rofl: :drinks:

_________________
Passat 2.0.TDI CBDC 2010 Modifications made by SGS Petr 137 kw 358Nm Děkuji za profi práci . Skyline made in Ergo


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 03.01.2015 15:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

259

Bydliště:

Rychvwald

Nějaká rada, jakou getaway jednotku mám koupit, aby mi uspávala rádio???

_________________
VW Passat 3C, 2,0TDI, DSG - 103kW Highline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 03.01.2015 15:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3619

Bydliště:

Brno/Opava

ALEX-TDI píše:
Nějaká rada, jakou getaway jednotku mám koupit, aby mi uspávala rádio???

potrebujes CAN prevodnik ODKAZ

_________________
Nejcastejsi problemy: VW Passat 2.0TDi (3C) & Jak si vybrat ojetý vůz VW Passat 3C (B6)? / Jak odblokovat iPhone?
VW Passat B6@103kw / BMP


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 04.01.2015 04:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

259

Bydliště:

Rychvwald

teekey píše:
ALEX-TDI píše:
Nějaká rada, jakou getaway jednotku mám koupit, aby mi uspávala rádio???

potrebujes CAN prevodnik ODKAZ


Sice tomu moc nerozumím, ale na co CAN převodník, když tam nedávám žádnou činu, ale origo radio a pouze mo to vybíjí baterku???

_________________
VW Passat 3C, 2,0TDI, DSG - 103kW Highline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 04.01.2015 13:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3619

Bydliště:

Brno/Opava

2ALEX-TDI:
moje chyba, z tveho prispevku jsem pochopil ze asi chces davat neorigo. Co jsi tam teda mel, co tam chces davat a jakou GW tam mas ted?

_________________
Nejcastejsi problemy: VW Passat 2.0TDi (3C) & Jak si vybrat ojetý vůz VW Passat 3C (B6)? / Jak odblokovat iPhone?
VW Passat B6@103kw / BMP


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 04.01.2015 13:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3619

Bydliště:

Brno/Opava

jeste nejake odkazy:
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... controller
http://www.my-gti.com/1101/upgrading-2n ... rain-issue

Citace:
For the Golf/Jetta based models the first Gateway used in combination with RNS510/RCD510 (and similar) was according to my sources 1K0-907-530-L @ 0052 while for the Passat it was 3C0-907-530-H @ 0142. Usually the version out in the public may not even be the first which have the issue fixed, so if one looks a little further the battery drain issues are known in combination with new/replaced trailer hitch modules.

VW describes those issues in TPI 2017949, the fix is the control module software update I already mentioned earlier. All 1K0-907-530-* Gateways prior to Index K would be updated to 1K0-907-530-K @ 0178 while 3C0-907-530 and 3C0-907-530-C would be updated to 3C0-907-530-C @ 0048 and 3C0-907-530-B @ 0040 would be updated to 3C0-907-530-B @ 0048. We have done exactly these updates to numerous vehicles and this is the by far easiest and probably even cheapest solution.

_________________
Nejcastejsi problemy: VW Passat 2.0TDi (3C) & Jak si vybrat ojetý vůz VW Passat 3C (B6)? / Jak odblokovat iPhone?
VW Passat B6@103kw / BMP


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 14.01.2015 16:27 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

14.01.2015

Příspěvky:

4

zdravím, taky měním bez dotyku za rcd510čínu:) a po přečtení tohoto se bojím o baterku resp.gateway....mám v malym 02/2008 do provozu, ale je to dovoz z D předváděčka 2007 umí někdo zjistit pomocí win jaká je tam gateway? a ještě dotaz lze na toto rádio připojit couvací kamera pomocí cinche? nebo je zapotřebí koupit origo s konektorem případně drahou redukci+neorig? díky za pomoc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 14.01.2015 16:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

3016

Bydliště:

Praha/Jižní Čechy

GW se měnila MYSLÍM 7/2007. Nejsem si jist. Nejjednodušší je sundat dekl pod volantem a posvítit si na gw nebo samozřejmě diagnostika.

_________________
>>Passat Variant 4Motion Highline<< SUV na turbínách aneb ať žije BKP! Nakopnuto na 126kW a 366Nm.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 14.01.2015 16:53 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

14.01.2015

Příspěvky:

4

Qido píše:
GW se měnila MYSLÍM 7/2007. Nejsem si jist. Nejjednodušší je sundat dekl pod volantem a posvítit si na gw nebo samozřejmě diagnostika.

pod volant se asi nedostanu sem v tomhle úplnej amatér:) tak musim někam na diagnostiku a jaký čísla gw jsou ok resp. jaký by tam bejt nemělo? a netušíš zda umí to rádio ten video vstup přes cinche?díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 14.01.2015 17:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

3016

Bydliště:

Praha/Jižní Čechy

Jestli nedokážeš povolit 4 šroubky a sundat plastový kryt a pak to dát zpátky tak to už je teda opravdu trochu trágoš. Čísla 3c0907530 index E a další v abecedě. Index abcd je špatně. ALE PROHLEDEJ FÓRUM, JE TO TADY NĚKOLIKRÁT POPSANÝ OD LIDÍ VĚCI ZNALÝCH! AŤ NĚŠÍŘÍM FÁMY. Nehledě, že gw bude mít vícero funkcí a dopadů. :-)
Těžko může někdo soudit co máš za rádio a jestli umí kameru. Jestli origo RCD určený pro Čínu nebo máš hnusnou čínskou náhražku??
Dej tomu čas a hledej, určitě to tady je.

_________________
>>Passat Variant 4Motion Highline<< SUV na turbínách aneb ať žije BKP! Nakopnuto na 126kW a 366Nm.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 14.01.2015 20:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.04.2008

Příspěvky:

70

mám 8/2007 a už jsem tam měl myslím E, takže v poho


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 26.01.2015 16:14 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

10.11.2014

Příspěvky:

62

Bydliště:

Olomouc

Čus, mám asi to nejobyčejnější rádio co do paštik dávali a chtěl bych si koupit zásuvku s USB. Bude mi to fungovat, když to jenom zapojím dozadu v rádiu (jestli je tam vůbec kde to strčit), nebo na tenhle typ rádia to nefunguje?


Přílohy:
DSC_0063.jpg
DSC_0063.jpg (716.07 KiB) Zobrazeno 1212 krát

Free-Shipping-font-b-VW-b-font-ORIGINAL-USB-AUX-IN-SWITCH-Cables-FOR-font-b.jpg_220x220.jpg
Free-Shipping-font-b-VW-b-font-ORIGINAL-USB-AUX-IN-SWITCH-Cables-FOR-font-b.jpg_220x220.jpg (324.95 KiB) Zobrazeno 1212 krát


_________________
VW PASSAT 3C, 2.0 TDI PD 125kw, stříbrná Limousine
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 26.01.2015 16:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

3016

Bydliště:

Praha/Jižní Čechy

Není tam konektor. Musíš si koupit dension gateway nebo takové hračky. Případně dodělat celé media-in. Máš RCD300, tak pohledej.

_________________
>>Passat Variant 4Motion Highline<< SUV na turbínách aneb ať žije BKP! Nakopnuto na 126kW a 366Nm.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group