Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 19.09.2012 17:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.07.2010

Příspěvky:

354

baxxter222: si měl štěstí. Já po dvou dnech sotva odemkl auto dálkou.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 22.09.2012 14:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.09.2011

Příspěvky:

67

Bydliště:

Opolany

Ja menil rns300 za rcd510 a po pul roce se mi baterka nikdy nevybila a GATEWAY jsem nemenil

_________________
VW Touareg V10, Škoda Fabia III 1.2tsi, Passat 3C variant, 2.0Tdi BMA-100kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 22.09.2012 15:20 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

už jsem zde několikrát psal že záleží na softwaru v rcd510!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 23.09.2012 08:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2009

Příspěvky:

132

Bydliště:

Brno

Co se týče mě, já kopl rcd510 rovnou do pr**le a dal tam JVC s bluetooth. Nevím proč hodně lidem záleží na origo rádiu, jednak nehraje nějak zázračně a jednak za lepší cenu koupíš rádio s podstatně lepší výbavou a zvukem... Vzhled originálu mě osobně teda nebere, radši používám dálkovej ovladač, než ovládání na volantu. Navíc jsem neměl na autě couvací kameru a k rádiu se dala snadno připojit a opět za zlomek ceny originál kamery...

_________________
3C 125kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 23.09.2012 18:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.01.2012

Příspěvky:

23

Bydliště:

Ostrava

Já taky vykopl origoš a koupil Pioneer AVH-8400BT + Can bus adapter a užívám si konečně zvuku včetně ovládání na volantu

_________________
VW Passat 2.0 TDi 125KW Highline 2007, VW Tiguan 2.0TDi 103KW 4MOTION Track & Style 2013, Renault Kangoo II express 1.5 dci 63KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 23.09.2012 18:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2009

Příspěvky:

132

Bydliště:

Brno

Pioneer AVH-8400BT super volba, kdyz jsem kupoval radio, ješte nebyl na trhu... Moc slušnej kousek!

_________________
3C 125kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 23.09.2012 20:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3619

Bydliště:

Brno/Opava

Drinker píše:
... + Can bus adapter a užívám si konečně zvuku včetně ovládání na volantu

to je presne ten duvod, proc si lidi nechaji original - ovladani na volantu. Pokud to jde rozdchodit na jinem radiu, tak je to jina, ale mit ovladani na volantu a pouzivat DO :fool:

_________________
Nejcastejsi problemy: VW Passat 2.0TDi (3C) & Jak si vybrat ojetý vůz VW Passat 3C (B6)? / Jak odblokovat iPhone?
VW Passat B6@103kw / BMP


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 23.09.2012 20:28 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

a další věc je maxidot a navigace.. v tunelu bere origo navigace bez gps signálu informace z auta - signál rychlosti.. a když je v tunelu odbočka tak co? navíc zobrazení na maxidotu atd...

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 23.09.2012 23:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2009

Příspěvky:

132

Bydliště:

Brno

To ovládání na volantu samozřejme není problém s adaptérem. Já jen psal, že pro mě je lepši dálkovej ovladač. No a pokud máš ne jen autorádio, ale i navigaci RNS tak můžeš mluvit o štěstí, že ti ji ještě nikdo neukradl a nerozvrtal auto. Třeba ten Pioneer nebo JVC co mám, maj odnímatelný panely... Jen takovej příklad: k rádiu co mám já, mám bezdrátovou kamerku a nemusel jsem tahat jedinej drát, teda kromě napájení od couvačky...

_________________
3C 125kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 24.09.2012 20:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.07.2010

Příspěvky:

354

Můžete někdo hodit fotku, jak to vypadá v palubce?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 25.09.2012 12:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.09.2012

Příspěvky:

13

Mám dotaz, chci si koupit http://www.alza.cz/alpine-ive-w530bt-d349331.htm
Pude mi normálně v pašíku ? Redukce na iso a rámeček mám jde mi o to jestli pude normálně vypnout a nebude to žrat baterku jako se mi stalo u rns 510 a u pioneeru Avh 2300 kdy mi nešlo vypnout tlačítkem, ale to byla asi chyba u rádia


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 25.09.2012 12:30 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

v rns510 jsi měl špatný software - dá se upravit aby nevybíjelo.. alpine ti nepujde korektně, nutný can-bus adaptér! u pioneer to nebyla chyba radia ale absence právě can-bus adaptéru!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 25.09.2012 12:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.09.2012

Příspěvky:

13

Nějaký konkrétní odkaz by byl ?
btw kamarád to zkoušel ve svém autě kde má klasické iso a taky mu to nešlo vypnout, šlo to jen nastavit po vyjmutí klíčku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 25.09.2012 16:00 
Offline
Člen klubu

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

12.02.2011

Příspěvky:

104

Bydliště:

Praha

tak sem se v tim uplně zamotal... Tak třeba kdybych měnil origo rádio RCD 300 za RCD 500 tak je potřeba jenom udělat GETEWAY???

_________________
řidič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: jak je to s autorádiama???
PříspěvekNapsal: 25.09.2012 16:02 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

nic měnit nemusíš

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: JazzyJJ a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group