VOLKSWAGEN CLUB - diskuzní forum, inzerce zdarma, servis, chiptuning, fotogalerie
http://www.vw-club.cz/

AUX
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=131&t=255786
Stránka 4 z 7

Autor:  OldoTRONic [ 06.05.2013 15:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

smrckajan píše:
jojo, ten mail se mi původně taky vrátil, ale mají tam myslím ještě jeden, na ten mi odpověděli hned do druhého dne..
Funguje tento mail: skodateile@seznam.cz

JJ na tomhle mailu jsem s nim komunikoval, objednano, tak snad dorazi cobydup a hlavne aby to fungovalo..=spokojenost :)
Kazdopadne diky.

Autor:  smrckajan [ 08.05.2013 17:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

Tak jsem si to tam dnes zapojil, ale nejde mi to...kabel jsem zasunul vzadu jakoby doleva dolů, protáhnul ho k ŘP a nejde to...

Autor:  pasat [ 08.05.2013 18:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

A jak kdo často používáte ten AUX? Já ještě ani jednou, když má radio čtečku SD karet = je to pohodlnější ovládání i na volantu a žádnej kabel v interieru...

Autor:  tornado1 [ 08.05.2013 20:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

smrckajan píše:
Tak jsem si to tam dnes zapojil, ale nejde mi to...kabel jsem zasunul vzadu jakoby doleva dolů, protáhnul ho k ŘP a nejde to...


do jakého radia?

Autor:  smrckajan [ 08.05.2013 21:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

RCD 300 bez MP3.. Snad to nejhorší rádio, co tam dávají. Máčknu 2x to "CD" a stejně to napíše jen "NO CD".
není tam opravu potřeba něco nakódovat? Koupil jsem si ten oboustranný káblík ze skodateile. Zapojil do rádia vzadu jakoby dole vlevo (tam jedině šel) a vyvedl ho k ŘP.
Ostatní tu píšou, že jim to jde...
Poznáš z VIN, jestli to bude fungovat, nebo mám typ, který to nesežere? VIN už jsem Ti dřív posílal..
Díky, Honza

Autor:  tornado1 [ 08.05.2013 21:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

ze skodateile je to pro radia škoda, ne pro rcd300!! s tímto zapojením to nemůže fungovat, kodovat se nemusí.. další podstatná věc je jestli to radio opravdu podporuje

Autor:  smrckajan [ 08.05.2013 21:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

Kluci tady říkají, že jim to s tím jde....tak leda by to to moje rádio nepodporovalo...

Autor:  tornado1 [ 08.05.2013 21:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

nesmysl, aux škoda má jiný pinout na aux než rcd300

Autor:  OldoTRONic [ 09.05.2013 13:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

tornado1 píše:
nesmysl, aux škoda má jiný pinout na aux než rcd300

Pak staci jen prepinovat konektor ne? Otazka je jestli RCD300 umi cd changer..

Autor:  OldoTRONic [ 09.05.2013 13:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

pig píše:
pro nevěřící...

Příloha:
rcd300+aux.JPG


připojeno na vstupy CD měniče..

nakoduje se v rádiu aux a je to.




Ahoj, prosimte,..co myslis tim nakodovat aux na radiu...?

Autor:  smrckajan [ 09.05.2013 14:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

OldoTRONic píše:
tornado1 píše:
nesmysl, aux škoda má jiný pinout na aux než rcd300

Pak staci jen prepinovat konektor ne? Otazka je jestli RCD300 umi cd changer..

Také si myslím, že by ty drátky stačilo přeházet...
Jen si teď z hlavy nevzpomínám, kolik jich tam bylo...jestli 3 nebo 4..

Autor:  tornado1 [ 09.05.2013 16:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

aux se nikde nekoduje..

Autor:  ejne [ 10.05.2013 18:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

RCD300 AUX nepodporuje ak sa dobre pamatam . uz sa to tu na fore riesilo

Autor:  tornado1 [ 10.05.2013 18:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

no některé rcd300 aux umí

Autor:  korion [ 12.05.2013 10:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: AUX

hele a RCD500 to umí teda? Nebo spíš jestli by jste mi někdo neporadil, jak poznat že přesně to moje rádio ten AUX zvládne a že to tam jen napojim a bude to fungovat? Ja ať to zbytečně nekupuju. Mam RCD500 rv. 2006
díky moc

Stránka 4 z 7 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/