Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 11:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Cus,

Už jste někdo řešil/měnil starý climatron z B6, popřípadě ten po FC za nový z B7?

Co se všechno musí měnit? Je jasný, že klimatron, dekor, pak dekor rádia a vypínač blinkru a pak asi doplnit analog hodiny.

Vejdou se ty hodiny místo trojuhelnikoveho vypínače blinkru co je mezi supliky, nebo se musí supliky vyhodit? Jak je to pak s dekorem před spolujezdcem, kdyby se supliky vyhazovaly? Zůstává tam, nebo musí být jiný?

A co samotný climatron, jde přehodit jen konektory a jede, nebo se musí prepinovavat?

Díky předem za rady/postup.


Přílohy:
Poznámka: Stávající climatron
IMAG0228.jpg
IMAG0228.jpg (429.77 KiB) Zobrazeno 3386 krát

Poznámka: Nový climatron
IMAG0236.jpg
IMAG0236.jpg (621.71 KiB) Zobrazeno 3386 krát


_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Naposledy upravil Prochy01 dne 13.03.2013 09:02, celkově upraveno 1
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 11:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Tak jsem dozjistil, že pokud to má být i s hodinama v origo provedení, musí být vyměněn ještě dekor kolem budíku a před spolujezdcem a supliky musí pryč :-/

Když bych vyhodil vypínač na blinkry co je mezi supliky, tak tam se asi místo toho origo žádná "zaslepka" nedělá, že? :-/

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 12:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

nějak to moc kombinuješ :lol: tam dej ten "CC style"

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 12:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

"CC style" je ten climatron po FC? :-) U toho se mi nelibi, že má ovládání větráku obdelnikovym tlačítkem :-/

No ale jestli bude výměna složitá a nákladná, tak možná u toho skončím, nebo tam necham co tam mám teď a bude :-)

Zatím ale nehazim flintu do žita, určitě to půjde, jen je otázka, co vše bude muset být jinak...

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 12:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

no ruku na srdce, dyť je skoro stejnej jako ten co tam máš teď!! :-)

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 12:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

:-) to ano, ale hezčí než ten starej :-)

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 26.02.2013 12:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.12.2009

Příspěvky:

1003

Bydliště:

...západ SVK

Prochy01 píše:
Tak jsem dozjistil, že pokud to má být i s hodinama v origo provedení, musí být vyměněn ještě dekor kolem budíku a před spolujezdcem a supliky musí pryč :-/

Když bych vyhodil vypínač na blinkry co je mezi supliky, tak tam se asi místo toho origo žádná "zaslepka" nedělá, že? :-/


Klubak romco to tusim prerabal ,ale mam dojem ,ze komplet (+ radiaca paka ) .

_________________
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
V beznádejnej situácii je po ruke vždy jedno riešenie : kladivo
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

_________________
3C Variant-(VdT)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 12.03.2013 00:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Cus, tak dneska namontovano včetně nových dekoru, zapojeno stále napájení kvůli paměti, všechno svítí a funguje vyjma toho, že nefoukaji prostřední ofuky... :-/

Zítra hodím výpis z diagnostiky (je tam chyba) a fotku.

Věděl by jste někdo prosím z "oleje" čím je způsobeno to, že nefoukaji prostřední ofuky? a co udělat aby to opět běželo? Nerad bych tam po celkem velkém úsilí vracel původní klimatron :-(

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 12.03.2013 00:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

nexterA měl to samý vyřešil to :-)

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 12.03.2013 08:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Já vím, ale ten má auto 2005 a bylo to tim, že tam měl tu starou sachtu, ale já mám 2009 a tam by měla snad už ta novější šachta, nebo se pletu?

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 12.03.2013 08:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12843

Bydliště:

Humpolec

2009 už je nová šachta

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 12.03.2013 08:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Tak supr! Oddech jsem si, sto pro jistý jsem si nebyl :-)

Odpoledne hodím chybu co to haze, to pak bude alespoň jasnější, proč to nefouká a čím by to mohlo být.

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6
PříspěvekNapsal: 12.03.2013 22:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

poradil by jste někdo prosím, čím může být způsobená chyba, viz níže log z diagnostiky:

Adresa 08: Klima/topení (J255) Labely: SVO\5K0-907-044.clb
Řídící jednotka SW: 3AA 907 044 AL HW: 3AA 907 044 AL
Díl: Climatronic H03 0303
Revize: 00001K02
Kódování: 0010004002
Dílna #: WSC 00015 115 12345
ASAM Dataset: EV_Climatronic A01010
ROD: EV_Climatronic_VW46.rod
VCID: 7AFDCE75FDC581C86F8

1 Fault Found:
13701424 - Omezení funkce kvuli chybející odezve
U1111 00 [009] - -
Potvrzeno - Testováno od smazání paměti
info o závadě:
Stav závad: 00000001
Priorita závad: 6
Frekvence závad: 3
Počítadlo resetů: 252
Kilometry: 136097 km
Datum: 2045.14.28
Čas: 22:11:32


-------------------------------------------------------------------------------

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 15.03.2013 00:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Napadla mě jedna věc k té chybě co mě to píše... Neznamena ta chyba nahodou to, že klimatron má vyhřívané sklo a webasto, zatímco já to v autě nemám? :-) Jsem v tomto směru laik a tak nevím, jestli nepisu nesmysly...

Věděl by prosím někdo ze zkušenějších, jestli ta chyba znamená to, že v autě tyhle věci chybí??? A jde to případně nějak upravit, aby to tu chybu neházelo?

Pak by mě ještě zajímalo, jak zprovoznit klapky, které otvírají prostřední ofuky - v autě mám čidlo kvality vzduchu a s nejvyšší pravděpodobností i novou šachtu, ale prostřední ofuky ne a ne foukat :-/ zkoušel jsem základní nastavení, různé kodovaní a pořád nic :-/

V příloze dávám log diagnostiky, pokud by někdo z odborníků uměl poradit.

Díky moc!!!


Přílohy:
klimatron14-3-2013.txt [11.23 KiB]
94 krát

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 15.03.2013 00:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3529

Bydliště:

Praha

Napadla mě jedna věc k té chybě co mě to píše... Neznamena ta chyba nahodou to, že klimatron má vyhřívané sklo a webasto, zatímco já to v autě nemám? :-) Jsem v tomto směru laik a tak nevím, jestli nepisu nesmysly...

Věděl by prosím někdo ze zkušenějších, jestli ta chyba znamená to, že v autě tyhle věci chybí??? A jde to případně nějak upravit, aby to tu chybu neházelo?

Pak by mě ještě zajímalo, jak zprovoznit klapky, které otvírají prostřední ofuky - v autě mám čidlo kvality vzduchu a s nejvyšší pravděpodobností i novou šachtu, ale prostřední ofuky ne a ne foukat :-/ zkoušel jsem základní nastavení, různé kodovaní a pořád nic :-/

V příloze dávám log diagnostiky, pokud by někdo z odborníků uměl poradit.

Díky moc!!!


Přílohy:
klimatron14-3-2013.txt [11.23 KiB]
64 krát

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive
Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group