Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 16:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3760

Bydliště:

Praha

Porad to asi nejde, nebo me to ani nedava smysl, ale v kódování muzes nastavit, aby si to pamatovalo, jak to bylo pred vypnutim klicku.

_________________
VW Passat 3C Variant HL Executive, 2.0 TDi CBBB


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 16:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.02.2008

Příspěvky:

298

Díky za info.

_________________
Passat Variant 3C MR2010, 2.0 TDI 125 kW, DSG, R-LINE


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 16:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Prochy01 píše:
Porad to asi nejde, nebo me to ani nedava smysl, ale v kódování muzes nastavit, aby si to pamatovalo, jak to bylo pred vypnutim klicku.

Ne aby to šlo pořád a nešlo to vypnout, ale abych sednul do auta, nastartoval a hřálo to, až to bude pálit tak si uberu, takhle jsem to měl se starým panelem, s novým musím pokaždý mačkat tlačítko aby se to zaplo.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 01.02.2014 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

Co tak prehodit napajanie ako ma byt podla noveho panela ?

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 01.02.2014 23:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Na svorkovnici na klimatroniku jsem přeskřípnul drát z pinu 20 a ten kousek co jde z klimatroniku připájel na pin 16, zbytek drátu co byl na pinu 20 co jde do svazku do auta jsem zaizoloval.
Žádnou chybu to na diagnostice nehlásí.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 01.02.2014 23:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

a povodny pin c16 si nechal zapojeny ?

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 01.02.2014 23:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

S ním jsem nic nedělal akorát jsem k němu připájel ten kousek z pinu 20 co šel od klimatroniku.
Takže 16+20 je spojený.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 01.02.2014 23:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

tak ho odpoj ako ma byt aj odpojeny podla schemy.
co sa tyka pamate tak treba potom aj nakodovat ako ma byt aby si pamatal hodnotu

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 07.02.2014 15:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.10.2010

Příspěvky:

225

Prochy rozchodil jsi tlačitko AC ? Nechce mi na nejnovějším (B7) klimatroniku spínat kompresor. Při zmáčknutí max AC - sepne.

Na CCčkovém mi to šlo vpohodě(ale v létě). Otázka je jestli to vůbec má jít sepnout při 0°C.

Jinak pár těch nejnovějších originální (made in Germany) mám doma, kdyby měl někdo zájem :-)

_________________
VW Passat Sedan 3C 2.0 TDI, BKP + CHIP
viewtopic.php?f=132&t=234671&p=2526745#p2526745


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 07.02.2014 17:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3760

Bydliště:

Praha

Kdyz jsem to měnil vsechno fungovalo a kompresor normálně nabehnul, nebyl zadnej problem (checkoval jsem to i ve VAGu), ale je pravda, ze bylo leto. Od ty doby mam zapnuto a nastavenou teplotu a zmackly tlačítko "auto" takze se to stará samo :-) a kontrolka AC mi sviti i ted v zime (defakto jede nonstop, nevypinam to), tak asi bezi...pokud ho auto neodpoji samo kvuli okolní teplotě...

Zkus základní nastavení kompresoru (ve VAGine je volba, kdyby ti to neslo, tak existuje "trojhmat" tlačítek na klimatronu).

_________________
VW Passat 3C Variant HL Executive, 2.0 TDi CBBB


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 07.02.2014 22:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.10.2010

Příspěvky:

225

kontrolka normalně svítí i mě :-), bude to nejspíš okolní teplotou, protože těch klimatroniku mám doma více, zkoušel jsem dát CCčkový a chová se stejně. Měl jsem ho od léta a fungovala mi normálně klima :-)
Výměna za ten nejnovější fakt stojí za to :-)

_________________
VW Passat Sedan 3C 2.0 TDI, BKP + CHIP
viewtopic.php?f=132&t=234671&p=2526745#p2526745


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 07.02.2014 23:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3760

Bydliště:

Praha

Jj, kdybych vedel co me čeká asi bych se na to vybod :-) ale co uz... Klimatron je hezčí, mam diky tomu i hodiny a nakonec funguje vse jak ma (jen zůstává chyba ve vypise) ...

S tou teplotou je to mozny, ze se kompresor vypne, ale to beru jen podle toho, ze to zní logicky... skutečnost muze byt jina :-)

_________________
VW Passat 3C Variant HL Executive, 2.0 TDi CBBB


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 07.02.2014 23:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.10.2010

Příspěvky:

225

dneska jsem chtěl nahodit dekor, a zjistil jsem že potřebuju i nový tunel nebo hodně velký zásah do dekoru :-D

_________________
VW Passat Sedan 3C 2.0 TDI, BKP + CHIP
viewtopic.php?f=132&t=234671&p=2526745#p2526745


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 08.02.2014 08:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.08.2009

Příspěvky:

146

ako pisal ejne pole pin 16 musi bit prazdne pin 16 letujes do pin 20 co ti trci z konektora volny kabl z pinu 20 izolujes nepotrebujes ho viac

_________________
passat 3c sportline DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 08.02.2014 08:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3760

Bydliště:

Praha

Jj, tunel to chce, zejména pokud chces salcpaku a tlačítka z B7, jinak se nechá upravit...... to jsem ti uz ale psal, resp jsem ho u tebe poptaval :-))

_________________
VW Passat 3C Variant HL Executive, 2.0 TDi CBBB


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group