Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 15.03.2013 14:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.11.2010

Příspěvky:

999

Bydliště:

Kosice

To ze nemas webasto to nevadi to sa aj tak koduje v CE...
Ked si nemal okno z vyroby tiez to nevadi levo z velkek pravdepodobnosti ti tvoja CE okno ani nepodporuje...to ze ti nejdu klapy by som povedal ze bude asi zmenou zapojenia panelu...studovat elsu a urcite na nieco prides...
Ked ti to nepojde velmi rad od teba panel zoberiem aspon ho vyuzijem naplno...

_________________
Mackov MacoMobil

_________________
3C variant 1.9 TDi 77 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 15.03.2013 15:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

:-) vím, že bys ho bral... jak jsem ti i psal, kdybych nějaký ještě splasil, dám vědět, ale ten můj byla náhoda jako blázen :-)

ťed, když už mám dokoupeny nový dekor k rádiu a nový vypínač blinkru a vůbec upravený střed auta a po čase co se na tom spálil už tam tenhle klimatron určitě necham, navíc je nejhezčí co kdy v passatu byl :-)

Vyhrivany okno až bude, tak by mělo jet bez problémů (jednotka centrální el mi to už podporuje a bude zbyvat jen kabeláž a nějaký to rele).

Každopádně díky za tip, ale zapojení je až na jeden pin totožné a ten už je upravený, takže řešení bude někde jinde. Problém je ten, že nevím kde :-/

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 16.03.2013 21:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

Opravdu nikdo nevíte/neporadite, jak zprovoznit klapky na středových ofukách a jak se zbavit té chyby?

Hledám pořád na netu, ale všude se řeší ten starý klimatron vs nový(do 2011) z CC :-/

Nemuže to být třeba tím, že mám vuči tomu klimatronu z 2012 starou Gateway?

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 17.03.2013 07:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.11.2010

Příspěvky:

999

Bydliště:

Kosice

Akcne cleny si skusal... Co to robi ked rucne navolis stredne klapy...

_________________
Mackov MacoMobil

_________________
3C variant 1.9 TDi 77 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 18.03.2013 12:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

Akční členy jsem zkoušel, ale nejdou mi spustit( píše to, že to neni povoleno :-/ Nejde mi spustit ani základní nastavení klimakompresoru :-) jediné, co jde je zákl nastavení klapek a jejich dorazu. Zkoušel jsem to jak v CZ VCDS 11.11.5 (tuším), tak i v Anj verzi 12.10.

O vikendu jsem uz rozpohyboval ty klapky, takže uz se zdá, že vše funguje, ale chybu mi to píše pořád stejnou + je mi divný, že mám rozsah teplot 18-26 a hned pak uz jsou krajní hodnoty "LO" a "HI"

Věděli by jste, co znamená ta chyba a jak ji odstranit? A pak jestli jde nastavit rozmezí teplot zase na těch 16-29 co bylo na starém Climatronu?


Přílohy:
IMAG0251.jpg
IMAG0251.jpg (466.69 KiB) Zobrazeno 1321 krát


_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 19.03.2013 12:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

Víte někdo prosím co je to za chybu a kde bych měl hledat abych se ji zbavil? Našel jsem na německém fóru člověka se stejnou chybou, ale řešení tam není :-/ co ta gateway, nemohla by být pro ten klimatron stará?

Adresa 08: Klima/topení (J255) Labely: SVO\5K0-907-044.clb Řídící jednotka SW: 3AA 907 044 AL HW: 3AA 907 044 AL Díl: Climatronic H03 0303 Revize: 00001K02 Kódování: 0010004002 Dílna #: WSC 00015 115 12345 ASAM Dataset: EV_Climatronic A01010 ROD: EV_Climatronic_VW46.rod VCID: 7AFDCE75FDC581C86F8

1 Fault Found: 13701424 - Omezení funkce kvuli chybející odezve U1111 00 [009] - -Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 6 Frekvence závad: 3 Počítadlo resetů: 252

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 19.03.2013 12:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.12.2009

Příspěvky:

157

Bydliště:

Bratislava

je to dost mozne

_________________
Chcete VW nálepky, hrnčeky a pod?
Vyrezávaná reklama, reflečné nálepky (biela, čierna, rôzne farby), potlač predmetov, tričiek, hrnčeky, tašky a iné, už od 1Ks.
info@q-tek.sk alebo +421 915 835345

_________________
VW Passat Variant 3C DPF 2.0 vybava tak akurat:)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 19.03.2013 12:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

No, abych se přiznal, tak vůbec nevím čím by to mohlo být. Divný mi přijde, že mi přes VAG nejde spustit zakl nastavení klimatronu a že rozptyl teplot je jen 18-26. Na druhou stranu gateway klimatron najde, viz log co sem dával ve kterém je ta chyba... Jen si říkám, jestli nemůže být GW třeba starší a tak nechytne ten klimatron jak má... Nevím no :-(

GW mám tuhle: Adresa 19: CAN Gateway Labely: 3C0-907-530.lbl
Řídící jednotka SW: 3C0 907 530 L HW: 3C0 907 951
Díl: J533__Gateway H13 0152

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2164

Bydliště:

Malacky, SR

Aj ja mam po vymene za tu predchadzajucu verziu climatronicu oproti Tebe tu istu chybu ako Ty. Najskor som myslel, ze to suvisi s prehodenim toho jedneho pinu, kedze mi ale vsetko fungovalo, nejak sa mi do toho hned nechcelo. Ked som ten pin nakoniec prehodil, chyba zostala.. :( Vsetko ale funguje.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 18:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

A vyřešil jsi to už nějak? Pořád patram, čím to může být, ale zatím jsem neprisel čím to je.

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 19:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2164

Bydliště:

Malacky, SR

Taketo chyby nemam rad, ked neviem, co nefunguje (vsetko sa tvari, ze je v poriadku), ale vo vypise ju stale vidim. Chybu mam uz 25 000 km a zatial som neprisiel na to, ako ju z vypisu dostat prec, resp. co treba inac zapojit, nakodovat prip. dopripojit. Priklanal by som sa k tomu, ze mu nieco chyba. Tak ako som mal vo vypise chybu na GW, kedze podporuje ACC a len kvoli tej chybe som si dal namahu a doplnil jedno relatko a chyba je uz prec.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 19:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3108

Bydliště:

Praha

Souhlas, máme stejnej přístup, taky tam chybu nechci obzvlášť, když nevím co to znamená. Na německým fóru jsem dohledal, že u výměny klimatronu za novější verzi řešily čidlo vlhkosti vzduchu, jestli ho ale já mám v autě, nebo ne jsem ještě nezjistil. Pokud by to bylo ono, mohla by to být ta chyba (to je zatím můj poslední nápad:-)

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 21:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Prochy01 píše:
O vikendu jsem uz rozpohyboval ty klapky

Jak jsi rozchodil ty klapky :?:
Mě taky s novým panelem nejdou, když dám starej tak fungujou.

Auto je rok 2005
starý panel 3C0 907 044 R
nový panel 5K0 907 044 ED (to je ten CC)

Vyměnil jsem sací šachtu, dodělal čidlo kvality vzduchu, gateway vyměnil za Q, diagnostika mě s novým panelem pustí taky jenom někam.

Píše to dvě chyby:
Address 08: Auto HVAC Labels: 5K0-907-044.clb
Control Module Part Number: 5K0 907 044 ED HW: 5K0 907 044 ED
Component and/or Version: Climatronic H17 1010
Software Coding: 0000000002
Work Shop Code: WSC 00015 115 00003
ASAM Dataset: EV_Climatronic A01010 (VW46)
VCID: 71E3A460A0B2056
2 Faults Found:

13701456 - Function Restricted due to Missing Message(s)
U1111 50 [009] - -
Confirmed - Tested Since Memory Clear
Freeze Frame:
Fault Status: 00000001
Fault Priority: 6
Fault Frequency: 1
Reset counter: 1

9479189 - Signal Line for Air Quality Sensor
B10A4 15 [009] - Open or Short to Plus
Confirmed - Tested Since Memory Clear
Freeze Frame:
Fault Status: 00000001
Fault Priority: 3
Fault Frequency: 1
Reset counter: 1

Čidlo kvality vzduchu jsem vyměnil za další a píše to pořád nějakou chybu toho čidla, už taky nevím co s tím.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 21:01 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12522

Bydliště:

Humpolec

máš to zřejmě špatně zapojené

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 24.03.2013 21:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Jako myslíš to čidlo?

Nové čidlo jsem zapojil jak jsi mi poradil:
pin1 senzor na pin 19klimatronik, pin2 na pin 12klimatronik

Staré čidlo jsem měl zapojené na několik způsobů a ani na jeden to nefunguje:
čidlo pin1 :arrow: clima pin12
pin2 :arrow: pin19
VAG:9479185 Zkrat na kostru
----------------------------
čidlo pin1 :arrow: clima pin19
pin2 :arrow: pin12
VAG:9479189 Přerušení nebo zkrat na plus
----------------------------------------
čidlo pin1 :arrow: clima pin20
pin2 :arrow: pin19
VAG:9479185 Zkrat na kostru
----------------------------
čidlo pin1 :arrow: clima 19
pin2 :arrow: 20
VAG:9479189 Přerušení nebo zkrat na plus
-----------------------------------------
čidlo odpojeno:
VAG:9479189 Přerušení nebo zkrat na plus

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Jirka. a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group