Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 10.11.2013 00:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

2989

Bydliště:

Praha

Ty mas chybu jinou... I kdyz text je stejny... navic mas klimatron podle cisla jeste z B6, ten co jsem tam mel pred tim ja... No ale jestli te to taky nechce zmizet, tak to mame společné :-)

Mas tam uz taky tu novou sachtu? (předpokládám, ze asi jo.... kdyz se dal novej klimatron na starou sachtu bez cidla kvality vzduchu, hazelo to taky nějakou chybu).

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 10.11.2013 14:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2132

Bydliště:

Malacky, SR

Mam tam uz ten novsi typ sachty aj so senzorom kvality vzduchu.
Uz si zistil, ako sa Ti ta chyba prejavuje? U mna to moze naozaj byt chybajuce nejake relatko k casti vybavy, ktoru este nemam dokoncenu..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 10.11.2013 18:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

2989

Bydliště:

Praha

Nepřišel, vse funguje jak ma...

to ze tam porad ta chyba zůstává a nevím presne co znamená, to me štve.. Kdybych treba věděl, ze to je chybějící čidlo vlhkosti vzduchu, nebo podobná věc, tak bych to dodelal, nebo vyignoroval, ale věděl bych co tomu chybi...

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 16:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Odstranil jsem:13701456 - Function Restricted due to Missing Message(s), vyměnil jsem staré budíky za nové barevné a chyba v climatroniku je pryč.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 18:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2132

Bydliště:

Malacky, SR

Mne nepomohlo vymenit budiky za farebne. Najskor som mal farebne budiky, az potom novsi panel climatronicu .. Pri dalsich farebnych budikoch stale to iste..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 20:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

2989

Bydliště:

Praha

Druzeta píše:
Odstranil jsem:13701456 - Function Restricted due to Missing Message(s), vyměnil jsem staré budíky za nové barevné a chyba v climatroniku je pryč.


Napsal bys nam (tem co chybu porad maji) jaké cisla dilu mely původní a nove budiky a jaké cislo mel stary a pak novy klimatron? Diky moc!!!

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 21:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.12.2009

Příspěvky:

1003

Bydliště:

...západ SVK

lukasko144 píše:
Mne nepomohlo vymenit budiky za farebne. Najskor som mal farebne budiky, az potom novsi panel climatronicu .. Pri dalsich farebnych budikoch stale to iste..


Nie je to preto , ze nemas vyhievane predne sklo ?
Mas cislo chyby ?

1 Fault Found:
13701376 - Function Restricted due to Missing Message(s)
U1111 00 [009] - -
Freeze Frame:
Fault Status: 00000001
Fault Priority: 6
Fault Frequency: 1
Reset counter: 64

_________________
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
V beznádejnej situácii je po ruke vždy jedno riešenie : kladivo
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

_________________
3C Variant-(VdT)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 21:44 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12357

Bydliště:

Humpolec

Druzeta píše:
Odstranil jsem:13701456 - Function Restricted due to Missing Message(s), vyměnil jsem staré budíky za nové barevné a chyba v climatroniku je pryč.


nebylo to tvoje auto na kterém jsem dělal to čidlo kvality vzduchu?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 23:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Jo, je to ono, tu jednu chybu to pořád psalo, teď jsem dal barevný budíky a chyba tam není, nechápu souvislost s klimou, ale před vyměnou jsem to načetl VAGem a chyba tam byla, po výměně jsem to načetl několikrát protože jsem tomu nechtěl věřit, ale už to tu chybu nepíše.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 10:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.02.2008

Příspěvky:

279

Chci se zeptat - mám starou jednotku climatronicu 3C0907044EB, RNS s aktivním BAP, bilý budíky. Nezobrazuje mi clima na RNS. Je to tím že je stará jednotka climatronicu, nebo to jde nějak nakódovat?

A ještě nesouvisející otázka - na budících mi jde přes volant nastavit jen čas, nikoliv datum, to se tam nenabízí. V jednotkách je ale asi i datum, ve výpisu chyb to ukazuje datum někdy za 30 let. Jde to někde nastavit na správné datum?

_________________
Passat Variant 3C MR2010, 2.0 TDI 125 kW, DSG, R-LINE


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 11:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Musíš mít novej panel klimatroniku.
Má ale nevýhodu že se musí pokaždé zapínat výhřev sedadel, nejde ho mít trvale zapnutý jako na starém.

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 14:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.02.2008

Příspěvky:

279

Hmmm, to je to poslední co by mi vadilo :).
A musí to bejt VW, nesmí to bejt z octavie?
Vím že z passata je to 5K0907044 a dvojpísmena: AM--> BF--> CB--> DJ--> EC--> FA--> GM (seřazeno od nejstaršího po nejnovější), nevím jestli nejde použít nějaká jiná varianta? Potřebuju obyč s výhřevem, senzor kvality a novej tunel mám.....

A ten dekor k tomu, musí to bejt ten začínající na 3C8 předpokládám? Kdyby to byl ten 3AA, tak ten už má asi jinej tvar a něco by tam nepasovalo? zbytek dekoru bych měnit nechtěl a předělávat to na B7 celý nehodlám....

Pokud bych se rozhodl dát ne ten novější, ale ten úplně nejnovější z B7, tak na ten stačí jen jinej dekor kolem klima, nebo pak se toho musí měnit víc?

_________________
Passat Variant 3C MR2010, 2.0 TDI 125 kW, DSG, R-LINE


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 15:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Mě to vadí dost, jezdím krátké trasy a pokaždý to musím zapínat, u toho starýho když jsem jel dál tak jsem to vypnul, ale neusel jsem se starat o zapínání.
Z Octavie nevím, já jsem dal 5K0 907 044 ED, (výhřev sedadel+okna)
Senzor kvality vzduchu a šachtu v autě máš, to není ve starších autech.
Jinej dekor a myslím že přepojit jeden kabel na nápájení, teď z hlavy nevím, musel bych se podívat.
Kdybys dal ten úplně novej, tak budeš mít v dekoru díru na konrolku airbag a nahoře takovej výřez.
https://www.google.cz/search?q=passat+3 ... 630%3B1222

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 16:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

2989

Bydliště:

Praha

VAGem jde nastavit paměť pro výhřev sedaček.

Pri výměně klimatronu z B7-prvni typ (bez displejů) staci vymenit klimatron + dekor + se pripadne přivede stále napajeni(prepinovat jeden drát), pokud nemas webasto, pokud mas webasto, mělo by byt bez úprav. Dekor pokud mas hliník, tak sezenes i ve správném odstínu a bez díry na bag a vykroje.

Pokud bys ale chtel nejnovější klimatron, je toho daleko vic - novy tunel, nebo stary upravit, připojeni stálého napájení pokud neni webasto (stejně jako výše) a pokud mas hliník dekor a jses trochu estet, tak dekor klimy ma jiny odstín+ma kontrolou bagu v sobě a nahore je vykrojen, tzn bud akceptujes dve kontrolky bagu, nebo předělat i dekor rádia + vypínač blinkrů a mit zbytek dekoru jinej odstín a dva vypínače blinkru, nebo pak kdyz chces aby to vypadalo, tak vymenit komplet dekor z B7 :-)

Asi tak :-)

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic z B7 do B6 - prosim o radu s chybou - log z vagu
PříspěvekNapsal: 31.01.2014 16:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2009

Příspěvky:

187

Co se nastaví aby šel ten výhřev pořád?

_________________
CC 3,6FSI + Passat 3C 2.0TDI


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], rado.h a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group