Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 25.02.2015 00:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Varnsdorf

Zdravím, prosím o radu ,kde najdu na konektoru rádia MFD2 spínané +12V při zapnutí rádia? potřebuji s tím napájet set top box , samozřejmě přes měnič napěti. Set top box má odběr max.7W. A nebo ,kde jinde najdu toto napěti aby se mi vypínalo až když vytáhnu klíč ze spínací skřínky.
Díky za rady. :potlesk:
Mám Passat 3C r.v.2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 27.02.2015 10:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Na MFD to nenajdeš. Je např. na zapalovači, pokud jsi neměnil panel klimatroniku tak na pinech T20/16 (T20/20).


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 27.02.2015 10:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Varnsdorf

Panel klimatroniku je original. A kdyz na to pripojim napajeni toho menice tak neodpalim nic na tom klimatroniku? Takze na tom pinu je napeti i po vypnuti motoru a kdyz vytahnu klicek tak ne?
Diky za odpoved.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 27.02.2015 16:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

912

Pra zapnutej elektrike 12V, nemusis startovat. Neodpalis. Ale ak si dost sikovny, tak sa moze stat :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 20:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Varnsdorf

Tak jsem tech +12V nasel na zlutobilem vodici ktery vede z radia do CD changeru.Budu s tim spinat externi rele a kontakt tohoto rele privede napeti do menice napeti 12/230V.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 21:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

912

Ty mas settopbox na 220V? Nejaka blbost. Mas na 5V alebo 12V. Urcite to nerob tymto sposobom, ze 12V z auta zmenis na 220V a potom cez trafo naspat na 12V (5V) do settopboxu.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 21:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Varnsdorf

To bude set top box Bensat 150hd. Prehrava vsechny formaty.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 22:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

912

Hmm, tento je ozaj na 220V. Odpadem, ze nie je cez adapter. Lepsie by bolo, keby bol cez adapter na 5V a z auta 12V (v aute nie su stabilnem, prud moze kolisat) previest na 5V. Prevod ti predaju u radioamatera, alebo vyroby nejaky radioamater. Je to bezpecnejsie a lahsie.
Alebo kup ten co chces a rozober ho, urcite bude vo vnutry trafo.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 22:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Varnsdorf

Az ho koupim tak to rozeberu a promerim. Stejne budu muset vytahnout ven IR cidlo na ovladac.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 22:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

912

Niekde na skoda forum som videl navod ako to vsetko rozchodit. Drzim palce. Potom napis, ako to dopadlo.

Este taka vychytavka. Mam doma PC a na tom kabli, co ide napr do CDrom, alebo HDD: cierny je GND a cerveny 5V, zlty 12V. Zdroj v PC ma dost vykonu na skusanie a pouzivanie takych veci. Napriklad ja pouzivam kompresor do auta na striekanie modelov a zasuvku na auto pripojim na PC 12V. Pohodicka. To len tak, ze keby si poreboval doma 12V alebo 5V.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Spínané +12V z rádia MFD2
PříspěvekNapsal: 28.02.2015 23:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Varnsdorf

Obraz na radiu jsem uz rozchodil. Jen potrebuju jeste koupit ten set top box. Delal jsem to poe toho navodu ze skodovackyho fora. Scartku jsem zatim vyzkousel pripojit na domaci dvd prehravac. A obraz sel pekne. Az bude teplo tak se na to chystam to dodelat v aute.Jedinej ten Bensat 150 prehrava vsechny formaty. Akorat nevim jak to bude chytst tv programy v aute. No pak uvidim. Hlavne aby mi sli videoklipy a filmy.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Lada.s, signalCZ a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group