Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tempomat - nakódování do ŘJ
PříspěvekNapsal: 25.05.2015 14:31 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.03.2014

Příspěvky:

44

Ahoj všem,

snažil jsem se projít témata, ale je toho moc (34 stran, resp. více)...

Kdo by uměl nakódovat tempomat do řídící jednotky tak, aby fungoval - za rozumnou cenu? Mám v autě páčku na tempomat, ale není propojen s autem, takže samozřejmě nefunguje. Ideálně v Liberci a okolí :-) Resp. předpokládám, že to bude "pouze" otázka správného nakódování, nikoliv drátování...

Díky moc,
Jirka


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat - nakódování do ŘJ
PříspěvekNapsal: 25.05.2015 16:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Pokud je dodělávaný, tak tam určitě chybí kabeláž. Pokud je originál, tak si někdo hrál s podvolantovkou a je potřeba ji nakodovat.

_________________
--------Výroba kroužků Skyline-----
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat - nakódování do ŘJ
PříspěvekNapsal: 26.05.2015 01:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5057

Bydliště:

Praha

Musí se natáhnout kablík do řj motoru a nakodovat. Kdyžtak není problém to dodělat.

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat - nakódování do ŘJ
PříspěvekNapsal: 26.05.2015 09:37 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.03.2014

Příspěvky:

44

Zdravím tedy Jirku.,

byl bych rád, tempomat je pohodlná věc ;) V jaké oblasti Čech jsi? Resp. která část Prahy? Samozřejmě budu mít důvěru ve schopnosti někoho, kdo tomu rozumí a prokazatelně ví, co dělá.

Díky Jirka

P.S.: Snad nevadí, že jsem použil tykání, i když se neznáme :oops:


Naposledy upravil xblaha dne 26.05.2015 09:38, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat - nakódování do ŘJ
PříspěvekNapsal: 26.05.2015 09:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

3016

Bydliště:

Praha/Jižní Čechy

Že by Praha ?? :-D A ne ta na Slovensku... ;-)

_________________
>>Passat Variant 4Motion Highline<< SUV na turbínách aneb ať žije BKP! Nakopnuto na 126kW a 366Nm.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat - nakódování do ŘJ
PříspěvekNapsal: 26.05.2015 10:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5057

Bydliště:

Praha

Poslal jsem ti zprávu

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group