Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 01.08.2015 20:12 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

388

Bydliště:

Most

Nevíte jak by to mělo být správně zapojeno.
Připadá mi ža tam teče stále +12V, a zjistil jsem že vytvářím nezávislé topení. :D
Kostra je jasná, SAFE i +UB ned po ním je natvrdo +12V.
Zatím mi to nějak nevadí, ale abych v zimě nebyl ráno bez proudu.


Přílohy:
IMG-20150801-00204.jpg
IMG-20150801-00204.jpg (1.1 MiB) Zobrazeno 957 krát


_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 01.08.2015 21:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

912

Can H, Can L je komunikacna zbernica auta.
Potrebujes stalych 12V na +UB a spinanych 12V na +UB s tymi palickami.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 08:56 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

388

Bydliště:

Most

Proč je npojen na SAFE +12V. Co je to SAFE? Taky rádio lze pustit i kdy není zastrčen klíč.
Když jsem vytáhl ten konektor a znovu po zapojení to nechtělo ani kód rádia. 8O

_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 09:05 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

23.08.2014

Příspěvky:

567

Bydliště:

Litoměřicko

Proč se vtom hrabeš sám???a nezajedeš za někym kdo ti to udělá????radio kamera 8O dělat pokusy a čekat jestli jo nebo nee :?:

_________________
Passat 2.0.TDI CBDC 2010 Modifications made by SGS Petr 137 kw 358Nm Děkuji za profi práci . Skyline made in Ergo


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 09:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8001

Bydliště:

v prdeli

to si tady Pepí dovoluješ hodně.. tohle je arogance první třídy tady se musí jen radit.. na to pozor.. viz sekce BAZAR, kde mě nějací debílkové v čele s CoolXmanem vcelku rozcupovali a dohnali k pláči téměř. :drinks:

pepa 67 píše:
Proč se vtom hrabeš sám???a nezajedeš za někym kdo ti to udělá????radio kamera 8O dělat pokusy a čekat jestli jo nebo nee :?:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 10:02 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

23.08.2014

Příspěvky:

567

Bydliště:

Litoměřicko

ricom píše:
to si tady Pepí dovoluješ hodně.. tohle je arogance první třídy tady se musí jen radit.. na to pozor.. viz sekce BAZAR, kde mě nějací debílkové v čele s CoolXmanem vcelku rozcupovali a dohnali k pláči téměř. :drinks:

pepa 67 píše:
Proč se vtom hrabeš sám???a nezajedeš za někym kdo ti to udělá????radio kamera 8O dělat pokusy a čekat jestli jo nebo nee :?:

jj Zdendo ted jsem tam koukal :D sr*t na ně :drinks: já když čtu ty dotazy pane bože :wink: sem pokuston a připojím toto a ono to nejde na co je toto a dám tam tamto a třeba to pujde ale nejde proč napiš te jak na to :fool: chápu že je každej radobykutil Tim ale pak to tak dopadá nic nefunguje a píše a čeká a čeká asi je to lepší jak šáhnout do prkenice a nechat si to udělat ??

_________________
Passat 2.0.TDI CBDC 2010 Modifications made by SGS Petr 137 kw 358Nm Děkuji za profi práci . Skyline made in Ergo


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 11:32 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

388

Bydliště:

Most

Tak v tomto případě se omlouvám pokud se někoho dotkla moje stupidní otázka. A mimo jiné, ta navi už byla tak zapojena, když jsem to koupil. Proto pátrám, jak by to mělo být.
Přepokládal jsem, že se tu lidé podělí o informace, pohybuji se ve strojařině a taky nikoho hned neposílám na školení nebo do fabriky kde účtují každou načatou hod. a pustím info. i když pro mě úplně banální Toď asi vše.

_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 12:05 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12839

Bydliště:

Humpolec

petryk1 píše:
Can H, Can L je komunikacna zbernica auta.
Potrebujes stalych 12V na +UB a spinanych 12V na +UB s tymi palickami.



píšeš totální nesmysl!!! do radia u 3C jde vždy 2x stále plus!!! UB+ a SAFE! máš to tak správně!!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 13:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

912

Tak, sorry. Takze 3C nema spinane +? Staci mu stalych 12V ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 13:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.12.2011

Příspěvky:

207

Informace o svorce 15 a svorce S jde po CANu.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 13:28 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

23.08.2014

Příspěvky:

567

Bydliště:

Litoměřicko

jirkaloz píše:
Tak v tomto případě se omlouvám pokud se někoho dotkla moje stupidní otázka. A mimo jiné, ta navi už byla tak zapojena, když jsem to koupil. Proto pátrám, jak by to mělo být.
Přepokládal jsem, že se tu lidé podělí o informace, pohybuji se ve strojařině a taky nikoho hned neposílám na školení nebo do fabriky kde účtují každou načatou hod. a pustím info. i když pro mě úplně banální Toď asi vše.

ale to ti nikdo nebere akorát že by si to měl hned a bez nervu ale je to tvoje věc a když tě to baví psát a čekat co ti kdo napíše budíž máš asi plno času :wink:

_________________
Passat 2.0.TDI CBDC 2010 Modifications made by SGS Petr 137 kw 358Nm Děkuji za profi práci . Skyline made in Ergo


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 02.08.2015 16:19 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

388

Bydliště:

Most

tornado1 píše:
petryk1 píše:
Can H, Can L je komunikacna zbernica auta.
Potrebujes stalych 12V na +UB a spinanych 12V na +UB s tymi palickami.



píšeš totální nesmysl!!! do radia u 3C jde vždy 2x stále plus!!! UB+ a SAFE! máš to tak správně!!

Díky, :good: to jsem potřeboval slyšet.

_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 18:57 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

388

Bydliště:

Most

Jde nějak nastavit u nexuse pozadí barvy, nebo je to dáno výrobcem.


Přílohy:
nexus modrý.jpg
nexus modrý.jpg (48.28 KiB) Zobrazeno 677 krát

nexus zelený.jpg
nexus zelený.jpg (337.54 KiB) Zobrazeno 677 krát


_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 19:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

09.04.2009

Příspěvky:

13390

Bydliště:

Chomutov

jestli to není v menu, tak asi nejde ne.

_________________
Nejlepší servis je ten, kterej nebudeš nikdy potřebovat.

_________________
VW CC R-line 2013, 2.0 TDI, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení rádia Nexus
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 20:10 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

388

Bydliště:

Most

V menu to sice není, ale vím že u některých zařízení postačí podržet některá tlačítka cca 3sec. a skočí to do nastavení, které nikde není třeba ani zmíňka. Teď jsem tedy nemluvil o navi. Proto jsem se ptal zda něco takového u této navi existuje.
Možná poradí ti, co tuto a jiné navi rozvrtali skrz na skrz :D

_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group