Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jaké pneu
PříspěvekNapsal: 02.11.2015 13:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3530

Bydliště:

Praha

Jaký stav VTP??? Proc by mel v prvni rade resit technicak? I kdyby mel v technicaku jediny rozmer (coz pochybuju) nic na tom nevyresi, jedine, ze by si zbylé rozměry nechal dodatecne dopsat. Pri dovozech se sice stava, ze nezapisou vsechny rozměry, ale to neznamena, ze ma technicak chybu!

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaké pneu
PříspěvekNapsal: 02.11.2015 16:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8001

Bydliště:

v prdeli

nemáš pravdu Prochy.. ano při dovozech se občas chybička naskytne ale většinou úklepem.. nikoliv tím, že by někdo opomenul napsat 10 řádek pneu..
a jest dáno to, že co máš napsáno v tvém velké TP to můžeš mít na autě.. tudíž pokud tam něco nemáš, je záhodno aby jsi si to nechal dopsat..!!!

mě se zdá, že kolega se spíše přehlédl.. mělo by to být a vypadat přibližně takto.. a to si myslím že tam zdaleka nemám vše co by tam být mohlo..

Příloha:
TP.jpg


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaké pneu
PříspěvekNapsal: 02.11.2015 16:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2012

Příspěvky:

3530

Bydliště:

Praha

A v cem nemam jako pravdu?

To ze mu tam muzou chybět nejake rozměry je dost mozne (úředník se muze uklepnout, nebo tam nenapise vsechny rozmery), ale i tak je technicak v poradku a pri pořízení kol by ses mel ridit podle nej! Nebo si koupit jina kola a nechat je dopsat, pokud to jde.

Kolega si mysli, ze pro zimní kola ma jen jeden rozmer, protoze jen u jednoho je m+s, tak mu pisu, ze i ostatni rozmery v technicaku muze pouzit pro zimní. Ale zcela jiste je i tak technicak v poradku ( i kdyby ad absordum mel v nem jen jeden rozmer a to ten pro zimní) a neni na tom co resit, pokud tedy majitel netouží po jinych kolech....
A co se tyce hlasky na reseni technicaku v pripade absence nejakeho rozmeru oproti standardu, tak ta je mimo, protoze technicak je i tak OK.

_________________
Passat variant, 2.0 TDi CR 125kw CBBB, Executive


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaké pneu
PříspěvekNapsal: 02.11.2015 16:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

3016

Bydliště:

Praha/Jižní Čechy

chasi1 píše:
KJirka píše:
napiš sem, co máš za varianty v TP. Docela by mě to zajímalo.



205/50 R17 93V, pouze jediný rozměr .



Rozměr pouze pro zimní. Tzn. tento rozměr nesmíš mít jako letní.

Prochy01 píše:
Kolega si mysli, ze pro zimní kola ma jen jeden rozmer, protoze jen u jednoho je m+s, tak mu pisu, ze i ostatni rozmery v technicaku muze pouzit pro zimní. Ale zcela jiste je i tak technicak v poradku ( i kdyby ad absordum mel v nem jen jeden rozmer a to ten pro zimní) a neni na tom co resit, pokud tedy majitel netouží po jinych kolech...


Přesně jak píše Prochy.


Kapišto?

_________________
>>Passat Variant 4Motion Highline<< SUV na turbínách aneb ať žije BKP! Nakopnuto na 126kW a 366Nm.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaké pneu
PříspěvekNapsal: 02.11.2015 16:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8001

Bydliště:

v prdeli

píšeš to dobře Prochy :good: :good: :good: já myslel ve smyslu že pokud by tam neměl napsané ty pneu viz můj obrázek tak je prostě nemůže použít,protože holt je nemá zapsané v TP a musel by učinit kroky aby je tam zapsané měl.. chapito.. :drinks: :drinks:

jako že se to řídí tím, co je psáno v TP to je dáno a co tam není tak tam prostě není a ty to nemůžeší použít..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaké pneu
PříspěvekNapsal: 04.11.2015 12:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.04.2012

Příspěvky:

22

Tak jsem se dnes podíval na originál celého techničáku a samozřejmě jsem tam našel i jiné rozměry ( v dalších záznamech), chyba byla v tom, že jsem si do mobilu nevyfotil celý TP a moje neznalost TP. Takže děkuji za veškeré informace, zase jsem se přiučil a svůj problém vyřešil. Díky


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group