Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 14:26 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

11.06.2016

Příspěvky:

330

Bydliště:

Mlada Boleslav

Zdravim vas borci,
mam Passata B7, rv 2012, s navigaci RNS510 a multi volantem. Vsechno funguje az na zobrazovani navigace na MaxiDotu nebo moznost si tam zvolit zobrazeni aktualniho radia (zmena stanice nebo hlasitost pres volant funguje). Auto jsem koupil v Nemecku, dle servisni historie byla navigace 2x menema za novou. Navigovani funguje normalne, jen nemam tu moznost si to zobrazit na MaxiDotu vcetne toho radia.
Nevite nekdo co s tim? Reset (zmacknout ty 4 tlacitka) jsem zkousel ale nic.
Diky moc.

_________________
Passat B7 Variant 2012, 2.0TDi 125 kW, manual


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 15:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

942

Bydliště:

Praha

Může být špatně nakodovaná RNS510.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 15:16 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

11.06.2016

Příspěvky:

330

Bydliště:

Mlada Boleslav

Myslis vuci autu nebo jednotka jako takova? Vse bylo kdyztak meneno primo v servisech VW, zadny samodoma.

_________________
Passat B7 Variant 2012, 2.0TDi 125 kW, manual


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 15:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

942

Bydliště:

Praha

I v servisu jsou někdy kouzelníci.
Dej se scan z diagnostiky a bude se vědět jestli je to kodováním.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 16:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8001

Bydliště:

v prdeli

a to je právě ten problém.. v autorizácích neumí kódovat

bobyka_cz píše:
Myslis vuci autu nebo jednotka jako takova? Vse bylo kdyztak meneno primo v servisech VW, zadny samodoma.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 18:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1322

Bydliště:

ČR

V gateway musí bejt nakódovaná navigace


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 18:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1005

Bydliště:

Námestovo, Orava

nebudes mat nakodovany BAP protokol v rns 510, spravne nakodovat navi aj gateway potom restart navi


Přílohy:
navigace_08.jpg
navigace_08.jpg (51.84 KiB) Zobrazeno 1094 krát


_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 11.06.2016 18:29 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

11.06.2016

Příspěvky:

330

Bydliště:

Mlada Boleslav

dekuji vsem. ale jelikoz se v nejakem kodovani absolutne nevyznam a nemam k tomu dozajista potrebne vybaveni, je zde nekdo v okoli Mlade Boleslavi - stredni cechy - serverni cechy - hradecko - pardubicko....kdo by to umel udelat? popripade dojedu i dal kdyz se najde sikovny clovek, ktery tomu opravdu rozumi.

_________________
Passat B7 Variant 2012, 2.0TDi 125 kW, manual


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 12.06.2016 11:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

4760

Bydliště:

Praha

Není problém, Horní Počernice, případně až pojedu na chalupu tak i ta MB

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 12.06.2016 19:48 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

11.06.2016

Příspěvky:

330

Bydliště:

Mlada Boleslav

vse uz mam vyreseno uzivatelem Ergo, kteremu bych chtel jeste jednou podekovat za skvely pristup a rychle odvedenou praci a super komunikaci.
Bylo to spatnym nakodovanim.

_________________
Passat B7 Variant 2012, 2.0TDi 125 kW, manual


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 17.06.2016 18:40 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.04.2016

Příspěvky:

41

Mam taky isty problem :( vcds mi hlasi zle kodovanie a neviem ako poriesit


Sent from my iPhone using Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 17.06.2016 21:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1322

Bydliště:

ČR

Nedělal jsi upgrade firmwaru na starší jednotce? Potom viz.

Revision A, B and C revision units

These units will become SW revision D after the upgrade however when coding the unit using VCDS you will receive the error
“Coding Rejected, Error 31: Request Out of Range”
Before saving the new coding manually add a 10th byte (00) at the end before pressing “Do It” as per the example below

9 byte coding (A/B/C SW revisions):
020104000400001100

10 byte coding (D SW revision):
02010400040000110000


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 17.06.2016 23:40 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.04.2016

Příspěvky:

41

Ano robil som update :( nieco zle?? Mas aj nejaky podrobnejsi navod ???

Dakujem


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: B7 - RNS510 nezobrazuje na MaxiDot
PříspěvekNapsal: 18.06.2016 20:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1322

Bydliště:

ČR

Však to tam máš, přidáš 00 do 10tého bytu


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: sponny2 a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group