Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 519 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 19:49 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

841

Odpinuj jeden kablik a sa pozri ako vyzera pin. A podla toho kupis. Popripade odfot.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 20:56 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

27.06.2015

Příspěvky:

311

Bydliště:

Most

petryk1 píše:
Odpinuj jeden kablik a sa pozri ako vyzera pin. A podla toho kupis. Popripade odfot.

No a to se mi zrovna nechce kuchat plasty abych se dostal k ř.jednotce pouze k nahlédnutí na konektor.

_________________
VW Passat 3C r.v.2005 / 2.0 TDI/ 103kW / BKP / sedan /


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 21:57 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

17.04.2013

Příspěvky:

841

Jasne, ze ma to skor nenapadlo. Vsak je tu nakres odfot si ten nakres do mobilu, v obchode ti uz daju priblizne rovnaky. :) Nemusi but presne taky, on sa podda, tvarovo prisposoby.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 17.01.2016 21:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.06.2010

Příspěvky:

32

Tak jsem dnes chtěl také vyzkoušet změnit kódování jednotky ruční brzdy, abych si ověřil zda mi půjde naistalovat auto-hold a teď mi do chyb naskočila chyba 16347 a defekt řídící jednotka, chyba nejde smazat, vše normálně fungovalo a změnou z 11 na 12 se toto stalo, když jsem to vrátil zpět, tak chyba stejně nelze smazat. Změnu kódování jsem prováděl při nastartovaném voze, ale to by nemělo mít vliv, auto je rok 2006, jednotka 3C0 907 801 B. Vše normálně funguje, kódování lze měnit,ale ta chyba z paměti nelze smazat :baseball:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 18.01.2016 11:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

829

Bydliště:

Praha

S nastartovaným motorem a zataženou ručkou? Zkoušel jsi odpojit baterku?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 18.01.2016 17:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.06.2010

Příspěvky:

32

Ergo píše:
S nastartovaným motorem a zataženou ručkou? Zkoušel jsi odpojit baterku?


ano, s nastartovaným motorem a zataženou ručkou, odpojovat baterku jsem zkoušel na 10 minut a pořád to stejné, nevím jestli je problém v software? protože vše jinak maká, i základní nastavení jsem zkoušel a to proběhlo normálně,ale zaváda defekt je tam pořád, přemýšlím jestli zajet do vw na online aby mi aktualizovali firmware v ty jednotce brzdy, ale nevím jaký bude výsledek :roll:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 18.01.2016 17:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

3979

Bydliště:

Praha

Pokud je tam závada jednotka defekt tak žádná aktualizace nepomůže. Funkční jednotku mám za 2000kč

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 18.01.2016 17:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.06.2010

Příspěvky:

32

Jirka. píše:
Pokud je tam závada jednotka defekt tak žádná aktualizace nepomůže. Funkční jednotku mám za 2000kč



myslíš že nic nepomůže?, jak je možny, že se zmenou kodování poškodi? a přijde mi divné, že vše maká normálně, nechápu co je na ní defekt :x


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 01.02.2016 21:52 
Offline
VWsenior
VWsenior

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

22.04.2014

Příspěvky:

66

Najde se někdo z okolí Brna, co by mi to na paštice spáchal? :thanks:

_________________
BMPčko

http://www.battery-import.cz / http://www.battery.cz / http://www.battery-import.sk

Kdyby přístroje, které lidé během doby vynalezli, ještě taky fungovaly - to by byl příjemný život!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 01.02.2016 21:54 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12235

Bydliště:

Humpolec

můžu v Humpolci jestli to není daleko

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 06.03.2016 18:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.03.2009

Příspěvky:

69

Bydliště:

Tachovsko

Tak jsem si také našel čas (3,5hodiny) a dodělal si autohold.
Děkuji TNT za podrobný návod a ČernémuTdi za tlačítko s kabeláží.
Díky tomuto vše proběhlo v naprostém pořádku a bez sebemenšího zádrhelu.
Fungovalo mi to hned po nakódování a po ujetí 20m, kdy zhaslo ESP.

Konečně jsem se také zbavil (odstřihl) přepínače, který byl doteď na pozici pro autohold. Svazek z něj vede někam pod volant, ale nechtělo se mi to zkoumat,nechám to až na léto ;-)
Příloha:
DSC_1496.JPG
DSC_1496.JPG (105 KiB) Zobrazeno 543 krát


Příloha:
DSC_1495.JPG
DSC_1495.JPG (136.24 KiB) Zobrazeno 543 krát



Auto se chová normálně tak to nebude nic důležitého.

_________________
Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC+63mm výfuk+chip by Dragpower- ?PS, ?Nm. 6ti kvalt FJW, 288mm předek, komplet Brembo MAX.
Passat 3C Variant 1,9Tdi, dlouhá pětka 0,681, +1749VA-chip by Dragpower.


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 22.05.2016 10:49 
Offline
VWsenior
VWsenior

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

09.04.2014

Příspěvky:

94

Nevala sa niekomu doma tlacitko autohold a kabelaz ? :drinks:

_________________
Passat B6 2005 2.0FSI 110Kw/150Ps
100tis. km.
Pomalicky v HIGHLINE :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 22.05.2016 13:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2012

Příspěvky:

289

Bydliště:

SK-OKRES MY

tis mas nejaku socku,ked vsetko dorabas,ci co,ako pise vyssie kabelaz cernytdi

_________________
passat 3C5 2,0TDI 103kw BKP,SPORT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 22.05.2016 16:09 
Offline
VWsenior
VWsenior

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

09.04.2014

Příspěvky:

94

No mam zakladnu vybavu, teda mal som, :D pomalicky prerabam na highline :) Uz mi funguje aj tlacidlo ESP, kabel bol schovany v tunely, ale tak schovany ze boha :D Priviazany tou stahovackou na kable k tunelu, k takemu vybezku.

Tlacitko aj kabelaz som zohnal, ale riadiacka park. brzdy mi to nepodporuje, mam s indexom B a je treba E. Robil som to presne podla navodu - overenie ci to podporuje, zmenil som kodovanie z 011 na 012 no chybu mi nevypisalo, ale daco sa mi mari, ze ked som sa v tom endavno hriebol tak mi tam tu chybu vypisalo. :idea:

_________________
Passat B6 2005 2.0FSI 110Kw/150Ps
100tis. km.
Pomalicky v HIGHLINE :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dovybavení funkcí Auto-Hold
PříspěvekNapsal: 25.05.2016 06:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.11.2011

Příspěvky:

12

romaneek píše:
Tak jsem si také našel čas (3,5hodiny) a dodělal si autohold.
Děkuji TNT za podrobný návod a ČernémuTdi za tlačítko s kabeláží.
Díky tomuto vše proběhlo v naprostém pořádku a bez sebemenšího zádrhelu.
Fungovalo mi to hned po nakódování a po ujetí 20m, kdy zhaslo ESP.

Konečně jsem se také zbavil (odstřihl) přepínače, který byl doteď na pozici pro autohold. Svazek z něj vede někam pod volant, ale nechtělo se mi to zkoumat,nechám to až na léto ;-)
Příloha:
DSC_1496.JPG

Příloha:
DSC_1495.JPG


Auto se chová normálně tak to nebude nic důležitého.


Nebude to důležité-je to přepínač služební-soukromé jízdy na GPS, modul už bude vytažen a zbyl jen přepínač. :)
autí bude bývalý služebák


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 519 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: sprink a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group