Čau písal som Ti,že možno po sviatkoch,záleží to iba na tom kedy toho človeka stretnem,no neviem akú máš predstavu ak iba zapožičať tak len cez neho,vieš ľudia sú hákliví...
Napisal som ti viac SZ,ale neijak bez uspechu,tak neviem ci si ich nedostal,ale mne to dalo ze boli odoslanee
lecram píše:
Čau písal som Ti,že možno po sviatkoch,záleží to iba na tom kedy toho človeka stretnem,no neviem akú máš predstavu ak iba zapožičať tak len cez neho,vieš ľudia sú hákliví...
Nie,nebol problem na mojej strane,lebo z ostatnych serverov to taha normalne,ale to nevadi.Tahalo mi to 4hod,ale mam to uz.Toto som hladal,superrr a este raz diiik.
Jirka_S píše:
A nebude chyby na tvé straně. Běžně z tohoto serveru tahám a není problém. Má to asi 30 MB a to by mělo být doma za pár minut.
Prosím , nemohl by nekdo hodit znovu manual pro Tourana na " leteckou postu " ? nestihnul jsem to. Ale auto uz je na ceste a manual v nemcine. Dik Petr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru