Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.07.2009 16:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.03.2008

Příspěvky:

169

Bydliště:

Dvůr Králové nad Labem

Zdar vsem, jak to mate s vasimi mazlicky v tehlech teplech s vykonem moturu pri zapnute klime? Ja ji nechal doplnit,nemel jsem ji uplne prazdnou,ale zda se mi,ze to je dost znat pri vykonu pri nizkych otackach motoru. Pri prerazeni kolikrat musim dat meziplyn aby tam nebylo takove to cuknuti.

_________________
VW Sharan II 1.9 TDI PD 85kW - AUY -- Citroen Xsara 1.8 8V 66kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.07.2009 16:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.10.2008

Příspěvky:

2370

Bydliště:

Ostrava

To je myslim normalni pri zapnute klime, vysoke otacky pri razeni rychle padaji... Ale je to jen ze zacatku nez se kompresor "zahreje" pak uz by to melo bejt v pohode... Nebo ti to dela porad?

_________________
MŮJ TOPIC :arrow: ZDE
MOJE VIDEJKA :arrow: ZDE

_________________
VW Golf IV 1.6 SR (74Kw)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.07.2009 16:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.03.2008

Příspěvky:

169

Bydliště:

Dvůr Králové nad Labem

Ne,pak uz to je v pohode. Asi jak rikas,nez se ohreje,taky mi to tak pripadalo. Tak to jsem rad,ze to je normal.

_________________
VW Sharan II 1.9 TDI PD 85kW - AUY -- Citroen Xsara 1.8 8V 66kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.07.2009 16:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.10.2008

Příspěvky:

2370

Bydliště:

Ostrava

Jo mi dela ta potvora to samy, nejlepsi kdyz ji zapnu v kopci :lol: :lol:

_________________
MŮJ TOPIC :arrow: ZDE
MOJE VIDEJKA :arrow: ZDE

_________________
VW Golf IV 1.6 SR (74Kw)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.07.2009 16:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.03.2008

Příspěvky:

169

Bydliště:

Dvůr Králové nad Labem

Jo jo,ja to tedy pak nejak nehlidam,ale pri tom prvnim spusteni to je fakt mazec.

_________________
VW Sharan II 1.9 TDI PD 85kW - AUY -- Citroen Xsara 1.8 8V 66kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 27.07.2009 13:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

314

Bydliště:

Sedliště,Plzen-jih

No já mam 1.6. a tam je to teda znát hodně moc,do kopce musim klimu vypínat a kort pokud vezu pasažéry. :D
A o spotřebě ani nemluvim.

_________________
Diagnostika vag com kkl,vcds 11.11 hex can,vag commander 1.4


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 27.07.2009 23:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.07.2008

Příspěvky:

82

Bydliště:

Severni Morava

Ja mam 1.8 T a tam je to taky trochu znat. Ale jak na to slapnes tak je to v klidu :roll:

_________________
VW Passat Variant 1.9 TDI automat


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 27.07.2009 23:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

986

Bydliště:

Prachatice

O.T. jel jsem v KAčku s klimou,a když jsem ji zapnul,tak to málem zdechlo.. :lol: :lol:

jasně,trochu nadsazený,ale byl to fakt mazec. :mrgreen:


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 29.07.2009 10:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.11.2008

Příspěvky:

371

Bydliště:

Brno

Jsem si myslel že 1,8T klimu necití, ale je snad rozdíl jestli mate manualní nebo digitalní né? U manualní přece jede klima kompresor pořád na max ale u digitalní je třeba zatížen jen na 40% podle potřeby, někde jsem to četl na netu. Pokud se pletu tak mě opravte.

_________________
Auto Emocion V5
Das Auto TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 03.08.2009 20:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.03.2008

Příspěvky:

169

Bydliště:

Dvůr Králové nad Labem

Mam vse v pohode,jak pise Radim_23,nez se zahreje,pak v poho,nevim o nemem,ale o trosicku to opravdu znat je!

_________________
VW Sharan II 1.9 TDI PD 85kW - AUY -- Citroen Xsara 1.8 8V 66kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 19.06.2011 00:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.05.2008

Příspěvky:

159

Bydliště:

ČR

Mněl jsem passata 1.9 TDI 96kw a nic takového jsem tam nikdy nepocítil jen na volnoběh se miniaturně pohnula ručička na otáčkoměru ale jinak vubec nic......

_________________
Jindras130

_________________
Passat B6 2.5 TDI 4Motion 132kw


Nahoru
 YIM   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 19.06.2011 20:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2010

Příspěvky:

39

Bydliště:

Plzeň

Mám 1,6 a opravdu jeto znát ... Ale dřív to znát skoro nebylo , ted je to znát dost ... Při studenem hodně , jak už jste tu psali , když se ohřeje je to o něco lepší , ale třeba jak jedu pomalu a nebo dokonce couvám ( parkuji ) a dám plnej rejt tak to umí i chcípnout :-(

_________________
VW Passat Variant B5 1,6i


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 20.06.2011 16:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.06.2009

Příspěvky:

534

U nafty je to k nepostřehnutí ten krouťák nějakej kompresor nezabrzdí. U benzínu je to jiný, ale že bych ze 110kW pořádně poznal klimu ... nebuďte hnidopichové klima je i ve Fabii 1.4 a taky to pořád umí jezdit dopředu ;-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 20.06.2011 20:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2011

Příspěvky:

18

na 1,8T to cítiť a dosť... u mňa
mám to navyše aj o trošku čipnuté, ale pokiaľ zapnem klímu, tak to má prejav ako keby som tam dal o stupeň vyšší kvalt... ide to ako hnoj kým sa neustália tlaky v klíme. Potom je to lepšie, ale poznať to aj tak


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 21.06.2011 14:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.06.2009

Příspěvky:

534

Tak jeden rychlostní stupeň to neudělá ani náhodou u motoru kterej dobře funguje. Tipnul bych že máte kompresory asi trošku v pr....


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group