Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 21.06.2011 14:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.06.2010

Příspěvky:

398

Bydliště:

Karviná

A jak se pozna kompresor v p*deli? :)
Mam traktor s climatronikem a taky mam pocit jako by mne nekdo drzel kdyz ji zapnu. Pritom chladi naprosto perfektne.

_________________
Passat B5 variant 1,9Tdi 81Kw AFN, r.v. 1999, EGR off, Rear 3cm UP, AHD...
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 22.06.2011 18:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2011

Příspěvky:

18

presne tak, ako to poznať? chladí to OK, tlaky to má OK...
zaujíma ma to! pokiaľ by to bolo kompresorom, pôjde tam druhý


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 22.06.2011 21:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2009

Příspěvky:

141

Bydliště:

ok znojmo

hoj pánové mám též 1,8t a pokud ho nakopnu a venku je 32 ve stínu a já dám klimu v autě na 20 tak je to z kraje znát dost ale po chvíli jízdy vychladí a je pohoda jinak mi chladí fajnově nic nevrže nepíská tak to neřeším JINAK BY MĚ ZAJÍMALO ZA KOLIK JEZDÍTE S KLIMOU JÁ MÁM PRUMĚRNOU SPOTŘEBU MĚSTO + MIMO KOLEM 8,5 LITRU COŽ SI MYSLÍM ŽE JE FAJNE NEBO NE ...TAK ZDAR A SÍLU

_________________
Muj provoz Honda 800 vfr silnice Honda NX 650 Dominátor enduro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.06.2011 11:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.06.2009

Příspěvky:

534

To já nevím jak to poznat, ale jedině tak že na jinejch autech to tolika nebrzdí. Taky jde o množství náplně a co tam do toho kopce kopete :lol:

Jinak já jsem se spotřebou tak kolem 8 podle stylu jízdy. Je dobrý používat tempomat a čtyřku po městě což je zvyk z SDI motoru :)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 23.06.2011 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

me treba dokud se nezahreje tak cele ato vybruje na volnobech pri rannim startovani a to nemam zaplou klimu

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 24.08.2011 22:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.02.2011

Příspěvky:

485

Bydliště:

kousek od Znojma :)

to já když pustím klímu, tak mi příjde že to golfík "přibere" tak 200kg :pleasantry: , jede tak neohrabaně, těžce, nechce do otáček, občas mi příjde že budu potřebovat při rozjezdu na křižovatce zatlačit :laugh: , ale když je venku 40C tak ten výkon oželím a pustím ji když už ji tam teda mám :lol:

_________________
ex:
VW Golf IV 1.9 TDi PD 85kw, AJM
nyní:
VW Golf V Sportline 2006 BKD, 2.0TDi PD 103kw+chip od Moravia-tuning na 180PS
Škoda Octavia II RS 2009 CEGA, 2.0TDi CR 125kw - zatím bez úprav


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 24.08.2011 23:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

to ze me vybruje je z toho ze mam spatnou svicku tak za studena jede na tri valce

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 26.08.2011 09:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

723

Bydliště:

Praha

já když mám zaplou klimu tak to vůbec nepoznám jede to stále stejně dobře ;-)

_________________
Audi A6 2.8 Avant quattro


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 26.08.2011 10:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

nojo ale kdyz mas slabej motor a ta klima veme treba 3 kone tak to je uz dost co rict

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 26.08.2011 15:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.06.2009

Příspěvky:

534

U 50 jo, u 100 už je to o pocitu a u více už je to malichernost.


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 26.08.2011 15:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.02.2011

Příspěvky:

92

Taky by mě zajímalo, jak je to s těma kompresorama.. Mám 1.8T a když ji zapnu, tak je to taky dost znát.. rozjezdy na křižovatce... a taky má najednou motor jinej zvuk....těžko popsatelnej (takovej chřaplavej.. připomíná mi to zvuk tak 1.2 ky), ale je to fakt poznat.. samozřejmě až v otáčkách.. když frčim po dálnici, tak bych nic nepoznal.

_________________
VW Passat 1.8T


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 26.08.2011 21:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.02.2011

Příspěvky:

485

Bydliště:

kousek od Znojma :)

tak to se divím že u 1.8T to poznáš :? , ale stím zvukem motoru máš pravdu, má jinej zvuk, a rozjezdy na křižovatce, to je pro mě utrpení :cry: , když chci předjíždět tak musím zmáčknout ECON, típ pádem je pro mě tlačítko ekon jako nitro :laugh: připadám si pak jako v nadupaný káře :rofl:

_________________
ex:
VW Golf IV 1.9 TDi PD 85kw, AJM
nyní:
VW Golf V Sportline 2006 BKD, 2.0TDi PD 103kw+chip od Moravia-tuning na 180PS
Škoda Octavia II RS 2009 CEGA, 2.0TDi CR 125kw - zatím bez úprav


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 27.08.2011 20:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.03.2010

Příspěvky:

151

Bydliště:

Zlínský Kraj

TY woe,ja mam 1.8T se sportovní jednotkou 200 koní a když zapnu klimu tak mi spadne vykon tak o 30 procent a třepe to z autem,vybrace když ji zapnu nevím co s tím mám jestli je tam zadřené ložisko nebo rozsypané fakt nevím dost mě to sere!...ja sice pustim klimu 2x za rok ale prostě mě to tenhle tyden celkem štvalo

_________________
Volswagen Passat 1.8T 197HP


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 27.08.2011 21:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.02.2011

Příspěvky:

92

mike125 píše:
TY woe,ja mam 1.8T se sportovní jednotkou 200 koní a když zapnu klimu tak mi spadne vykon tak o 30 procent a třepe to z autem,vybrace když ji zapnu nevím co s tím mám jestli je tam zadřené ložisko nebo rozsypané fakt nevím dost mě to sere!...ja sice pustim klimu 2x za rok ale prostě mě to tenhle tyden celkem štvalo

To jsme na tom dost podobně. Taky z toho nemam dobrej pocit, když ji pustim :) Chladí perfektně, ale ty zvuky a výkon.. S autem mi to ale netřepe :) Dá se nějak ověřit ten klimakompresor, zda-li funguje jak má? Co jiného by to mohlo dělat? ...

_________________
VW Passat 1.8T


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztracite hodne vykon pri zapnute klima?
PříspěvekNapsal: 28.08.2011 13:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2011

Příspěvky:

399

Bydliště:

Jižní Čechy, Milevsko

občas to cítím, že nztrací výkon, ale to je jen na žel. přejezdech nebo když klima jede na plnej výkon... jinak je to bez poklesu výkonu

co se týká spotřeby max. 8litrů - a to to fakt nešetřím...pod 100km/h nejezdí, akorát v obci :pleasantry:

_________________
VW Passat B6 2.0 FSI Highline Limo
dříve VW Passat B5 1.8T 20V 1998 Varoš, motor AEB


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group