Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 04.12.2009 08:53 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo nachipovaný motor 2.8. Pořád přemýšlím co si mám koupit k vánocům a tohle mě docela nadchlo. podle toho co sem přečetl tak výsledek by měl bejt 157kw a 310N.m. A to by mohlo být znát, ale je to velký a těžký vůz tak aby to bylo znát, aspoň trochu. :-)

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 04.12.2009 15:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.07.2008

Příspěvky:

376

Bydliště:

Opava

boost píše:
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo nachipovaný motor 2.8. Pořád přemýšlím co si mám koupit k vánocům a tohle mě docela nadchlo. podle toho co sem přečetl tak výsledek by měl bejt 157kw a 310N.m. A to by mohlo být znát, ale je to velký a těžký vůz tak aby to bylo znát, aspoň trochu. :-)

Najdi firmu co ti tam da turbo a patricne svody a upravi soft a budes trhat asfalt nebo si kup ropaka V6 :D

_________________
vé-šestka

_________________
Passat 2.5TDI V6 4Motion


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 05.12.2009 14:40 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

Ropák V6 má kamarád a i se svými 132kW je prostě pomalejší, jak na zrychlení tak na rychlost. Jedinný kde mě s nim dojede je do velkýho kopce kde on využije N.m. O turbech už sem přemýšlel ale je to s nima složitý, mech. ne, ale když vemeš turba z 2.7 tak musíš přivézt chlazení, mazání. A AMX má motronic ME 7.1 a ARE ma Motronic J 220. Takže od toho sem upustil a zajímá mě ten chip. Neni sice tak silnej a nemá tak hezkej průběh toč. momentu ale posílí a zároveň tolik nepoškodí. Ale zase nechci vyhodit 15000 a pak nic nepoznat.

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 14.12.2009 10:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.11.2009

Příspěvky:

262

boost píše:
Ropák V6 má kamarád a i se svými 132kW je prostě pomalejší, jak na zrychlení tak na rychlost. Jedinný kde mě s nim dojede je do velkýho kopce kde on využije N.m. O turbech už sem přemýšlel ale je to s nima složitý, mech. ne, ale když vemeš turba z 2.7 tak musíš přivézt chlazení, mazání. A AMX má motronic ME 7.1 a ARE ma Motronic J 220. Takže od toho sem upustil a zajímá mě ten chip. Neni sice tak silnej a nemá tak hezkej průběh toč. momentu ale posílí a zároveň tolik nepoškodí. Ale zase nechci vyhodit 15000 a pak nic nepoznat.

vždy je to poznat ....jen to chce ještě upravit sani KN nebo tak pak čip

_________________
passat B 5.5 2.8V6 4motion highline full ,octavia 3 combi TDI 2.0 (104 kw), suzuki VITARA - Mamlas UP 12cm pevnostňáky ,vyztuhy, 32´ M/T gumy.., Yamaha FZ1 GT akrapovič


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 17.12.2009 01:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Jinak 2,7 BiT je jiný kafe...

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 21.12.2009 22:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.11.2009

Příspěvky:

262

pásovec píše:
Jinak 2,7 BiT je jiný kafe...

jojo i na generalku :lol: .....

co se tyče toho čipu tak se ted domlouvám s firmou BITPOWERS a po tom kdy se jak čipovaly auta kamošu či i moje tak vždy to bylo poznat....
co se tyče turbodieslu tak se čipem dostava pouze rezerva motoru kterou ma nastavenou výrobce motoru aby to najelo nějáky ten kilometr bez prasklých hlav a propálených pístůůů či pojebaných turbín...čipem se pouze maže ta rezerva výrobce se životnosti motoru tak to je ....takže pokud čipuješ na hranici motoru tak to většinou něco odsere 8)

u atmosfery je to dobrý....tam to nenaděla takovou paseku a nějak moc to neovlivní životnost u ropy je to horší či turbobenzínu

_________________
passat B 5.5 2.8V6 4motion highline full ,octavia 3 combi TDI 2.0 (104 kw), suzuki VITARA - Mamlas UP 12cm pevnostňáky ,vyztuhy, 32´ M/T gumy.., Yamaha FZ1 GT akrapovič


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 22.01.2010 22:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

89

Bydliště:

Zlín

Dej si pozor pri vyberu upravce, pokud se ten motor spatne udela, vyrazne ti misto vykonu pouze zvedne spotrebu a zhorsi prubeh momentu o emisich nemluve. Mel jsem prilezitost potkat uz par takovych nestastniku.

Narusty nejsou tak dramaticke a skokove jako u dieselu a proto je dobre volit upravce ktery ti jasne ukaže jakym zpusobem vykon navysil v podobě grafu před/po. :!: Jinak muzes jen spekulovat o provedene zmene a domnivat se... :cry:

_________________
STEINBERGER CHIPTUNING - http://www.steinberger.cz - měření výkonu na brzdě, diagnostika, profesionální chiptuning a softwarové optimalizace.

_________________
VW PASSAT 1.9 TDI PD


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 08.03.2012 14:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.03.2012

Příspěvky:

3

Čipovat auto který nemá turbo je k ničemu, nepřidá ti to takovej výkon abys to poznal.....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 12.03.2012 22:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1347

dej tam kompresor PES na to dela primo kit , ten nevim jestli se to pise pez nebo pes , sak kdyz budes hledat tak najdes , dostanes k tomu klinak soft kompresor se vstrikama , montaz jednoducha , nasadis a jedes...myslim to ma cca 290koni

_________________
.

_________________
na upravy uz seru konecne mam obycejny auto!!!


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 22.03.2012 21:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2011

Příspěvky:

164

Ten supercharge je určitě super, jen kdyby nestál 80 litrů :( ..dal bych ho tam jinak hned :)

_________________
Passat 1.9 TDi 96KW PD 6q 2002
Passat 2.8 V6 142KW 4x4 Tiptronic 1999/LPG/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 05.04.2012 15:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1347

no jo kdo chce upravovat musi platit , za 10tis z totoho motoru zadnej znatelnej vykon nedostanes bohuzel :)

_________________
.

_________________
na upravy uz seru konecne mam obycejny auto!!!


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 05.04.2012 19:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2011

Příspěvky:

164

Toho jsem si vědom, já po výkonu nejdu, ale tohle by se mi tam moc líbilo :) ..jen by mě zajímalo co by na to řekl můj Tiptronic, je po mastné repasy, ale přesto nevim jestli by ten nárůst unesl. Přecejen 100Koní + Nm rapidně nahoru nebude jen tak.. :)

_________________
Passat 1.9 TDi 96KW PD 6q 2002
Passat 2.8 V6 142KW 4x4 Tiptronic 1999/LPG/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 06.04.2012 20:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.02.2008

Příspěvky:

373

Bydliště:

Tábor

Možná bych čip uměl.

_________________
GOLF II GTI 82 Kw,Passat B5 Varoš 1,9 TDI 81 Kw+chip 103Kw+kat off+EGR off


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 07.04.2012 12:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2011

Příspěvky:

164

boost píše:
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo nachipovaný motor 2.8. Pořád přemýšlím co si mám koupit k vánocům a tohle mě docela nadchlo. podle toho co sem přečetl tak výsledek by měl bejt 157kw a 310N.m. A to by mohlo být znát, ale je to velký a těžký vůz tak aby to bylo znát, aspoň trochu. :-)


A taky pochybuju, že Ti někdo z té 2,8 někdo vycucá 310Nm, ty Kw by byly možné, ale těch 310 vůbec, obzvlášť jen Ecu. Ten kompresor /PES/ přidá ze 193 na 295 Koníků a z 206 na 270Nm, cena ale cca 80tisíc :lol: :)

_________________
Passat 1.9 TDi 96KW PD 6q 2002
Passat 2.8 V6 142KW 4x4 Tiptronic 1999/LPG/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip 2.8 V6
PříspěvekNapsal: 07.04.2012 16:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2009

Příspěvky:

717

jakejch 206NM???origo má snad víc ne,myslim cca 280

_________________
G2,Passat 3BG


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group