Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 03.01.2011 12:22 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

Ahoj. Mám Superba 2.8 V6 a chtěl bych ho nechat načipovat. Ale vůbec si nemůžu vybrat. Všichni nabízí cca. to samý ale každej za jiný peníze. Tak bych se chtěl zeptat jaký máte zkušenosti např. diesel-technik kladno (ty se mi docela líbili). Cena je různá od asi 12000 po 3500. Za stejnej výkon, záruky, zálohy na CD. A v dnešní době neznamená nejdražší nejlepší takže nevim. Za názory děkuji.

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 03.01.2011 12:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2008

Příspěvky:

323

Bydliště:

olomouc

od diesel technik mam taky chip a uplna spokojenost.teměř už rok a bez problemů...cena myslím si slušná a přijel až do Olomouce (měli jsme pro něj více aut na chip)...spokojenost

_________________
T4 65 kwpesos Ex G4 Tdi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 09.01.2011 07:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

723

Bydliště:

Praha

kolikti to hodí kw navíc????

_________________
Audi A6 2.8 Avant quattro


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 11.01.2011 16:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

Podle něj 157 kW a 309N.m. Byl sem tam a nechal to udělat, takže změna neni moc razantní. trošku lepší je to kolem 3000ot jinak bych to asi nepoznal a spotřebu ještě nevim.

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 11.01.2011 22:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2009

Příspěvky:

717

boost píše:
Podle něj 157 kW a 309N.m. Byl sem tam a nechal to udělat, takže změna neni moc razantní. trošku lepší je to kolem 3000ot jinak bych to asi nepoznal a spotřebu ještě nevim.

mužu se zeptat na kolik to vyšlo?

_________________
G2,Passat 3BG


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 16.01.2011 23:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2011

Příspěvky:

11

Bydliště:

BRNO

Ma nekdo Chiptuning na 1.8T ? zajimalo by me jeslti pocituje nejakou razantni zmenu :)

_________________
Havana drinker

_________________
Passat B5,5 2.5TDI 4x4 Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 18.01.2011 16:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.01.2010

Příspěvky:

22

Diesel Kladno je v pohodě, mě Chipovali 1.8 Turbo 110 Kw na 136 Kw a jsem maximálně spokojenej, mohu doporučit.
Udělal mi zálohu původních parametrů řj. s tím, že když nebudu spokojenej, tak mi to vrátí zpátky a nebo předělá, dá se to pak ještě doladit, když by to nebylo podle představ:-)

_________________
VW Passat Variant 1.8t 20V 110 kw@136 kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 18.01.2011 16:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

723

Bydliště:

Praha

nevim dle meho u atmosfery jsou to vyhozene penize myslim si ze 12kw asi moc nepoznas ale nejel jsem s ciplou atmosferou proto to je ciste muj osobni nazor

_________________
Audi A6 2.8 Avant quattro


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 19.01.2011 20:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

647

Bydliště:

Děčín

taky jsem stejnýho názoru, že čipovat atmosférické motory je mimo mísu

_________________
PASSAT B4 1.9 tdi, VW PASSAT COMBI 2.8 V6 4 MOTION HIGHLINE 05, ex závoďáci: toyota celica 1.6, golf 2 1.8, jetta 1 1.8 16V, golf 1 1.8 16V, renault 5 1.8 GTE, renault 19 1.8 16V , SEAT CORDOBA SX 2.0 16 V, nyní SEAT IBIZA 2.0 16V


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 20.01.2011 22:00 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

vyšlo to na 4000, problémy zatim žádný a spotřeba při zachování jízdního stylu se zdá zatím být o půl litru níž.

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 06:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

723

Bydliště:

Praha

podle pc nebo nadrz nadrz? Za 4t? To ti to jen napichnul na VAG ne? A kolik ti to zere? Mas manual nebo tipronic?

_________________
Audi A6 2.8 Avant quattro


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 10:14 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

nádrž, nádrž. A o tom co s autem provedl můžeme spekulovat do nekonečna. Nevim proč by si měli lidé jako je diesel-technik, kterej kupuje mapy, takže je nemusí vymýšlet brát za chip 12000 a dělat haura jaká je to kvalita. a jestli auto napíchl, vyčetl z něj závady, snížil spotřebu přes palubák. potom sem vůl, ale to se dozvíme až vyrazím někam na měření. žralo to na nádrž 10, teď 9.5. Manuál

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 15:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

723

Bydliště:

Praha

ja to nemyslel zle;-) 9,5 to nic moc ja jezdim s audinkou za 10.1 a to mam tipronic ja cekal ze s manualem a bez quattra jezdis tak za 8-8,5l normal tak ono je fakt ze zalezi kde jezdis jinak jedna otazka mimo uz je hotovy most z bechyne do hvozdan pred serpentynama?

_________________
Audi A6 2.8 Avant quattro


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 26.01.2011 09:18 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

387

Bydliště:

BECHYNĚ

já se nezlobil, jenom mě prostě zaráží cena některejch úpravců který v tom nemaj svoje ani prd, jenom se s někym domluvili že budou nabízet jejich produkty a berou si za to prostě moc. Jezdim s tim trasy kolem 50km, ale když vyrazim třeba prahu, nebo Brno tak jedu kolem 8.5. Pokud teda nejedu po dálnici víc jak 150, pak už to zase leze nahoru. A most z Bechyně na Hvožďany? Hotovej neni, ale průjezdnej je. Sou tam semafory a je to jednosměrně. Ale nevim jak je to tam s tonáží. Jestli je to zatim pro 3.5t nebo víc. A teď to v těch serpentýnách za mostem hezky klouže. :-)

_________________
Stavební firma, stavebniny www.snn.cz

_________________
Golf III TDI, Superb V6


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: kde nechat chipovat
PříspěvekNapsal: 26.01.2011 10:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

723

Bydliště:

Praha

v breznu tam zas pojedu tak to nemusim objizdet to jsem rad diky za info ;-)

_________________
Audi A6 2.8 Avant quattro


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group