Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 19.10.2013 16:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.10.2013

Příspěvky:

100

Ahoj, jsem čerstvým majitelem B5, takže zdravím všechny přítomné. Koupil jsem pašíka levně, ale musím řešit pár věcí. Lidi, občas mi při přeřazení z R na D a při rozjezdu kopne automat. Jinak řadí krásně hladce. Je už v háji, nebo se to dá zachránit? Co poradíte? Řešil nekdo?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 24.10.2013 16:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.07.2012

Příspěvky:

79

Bydliště:

Rožnov pod Radhoštěm

a nemáš poloosy blbé ? když se rozjedeš pomalinku s brzdou kopne ti to taky ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 24.10.2013 19:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.12.2012

Příspěvky:

868

Bude to hydroměnič...

_________________
VW PASSAT B5,5 2.8v6 4MOTION LPG 2002 viewtopic.php?f=126&t=268788
Citroen C4 1.4 LPG 2009


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 17.11.2013 00:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.05.2009

Příspěvky:

999

zdravim,mam taky podobny problem sice na alhambre,ale ted se menil tusim ten hydromenic,protoze to neradilo kdyz se nezahrala a ted to kope ze dvojky na trojku,ale dost!kopalo to tak aj pred vymenou toho hydromenice.olej taky vymeneny.kdyz zaradim rucne,tak to nekopne,ale automat jo.bylo to ve dvou servisech a ti si nevi rady.prej by se to muselo rozdelat a postupne zkouset.priste kdyz uvidim automat,tak se mu vyhnu co nejvic to pujde,protoze na aute se sere jenom ten automat :(

_________________
Seat Alhambra 2.0 TDi BRT rok 2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 17.11.2013 14:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.12.2012

Příspěvky:

868

To nebude hydroměničem ale tou přemosťovací spojkou nebo jak se tomu říká. Protože mezi 2 a 3 by to mělo řadit jakoby na dvakrát. Říká se tomu lock up. Zkušený mechanik automatuů by sis s tím měl vědět rady.

_________________
VW PASSAT B5,5 2.8v6 4MOTION LPG 2002 viewtopic.php?f=126&t=268788
Citroen C4 1.4 LPG 2009


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 18.11.2013 15:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.05.2009

Příspěvky:

999

jj diky,zkusim to mu to nejak vysvetlit a uvidi se co s tim udela

_________________
Seat Alhambra 2.0 TDi BRT rok 2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopne automat.
PříspěvekNapsal: 18.11.2013 17:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.12.2012

Příspěvky:

868

Když to napíchne na diagnostiku měl by to poznat co s tím je. Ale jeď jedině do speciálky na automaty né k nějakému normálnímu mechošovi, to jsou pak vyhozené prachy....

_________________
VW PASSAT B5,5 2.8v6 4MOTION LPG 2002 viewtopic.php?f=126&t=268788
Citroen C4 1.4 LPG 2009


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group