Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 26.04.2011 09:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.10.2009

Příspěvky:

66

Bydliště:

Šumperk

Diky moc za info...

_________________
Passat 5,5 2001 1.9TDi PD 96kW AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 28.04.2011 02:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.08.2009

Příspěvky:

806

a jak je tu u motoru a manualnim plynem? jde tam dodelam tempomat?

_________________
Obrázek

_________________
Autoelektrika! VAG diagnostika - za pívo, výčet PIN, opravy zámků, zapojení pal. PC a veškeré elektro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 28.04.2011 11:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

935

aivos píše:
a jak je tu u motoru a manualnim plynem? jde tam dodelam tempomat?

Čemu říkáš manuální plyn?Záleží jestli máš elektronickej snímač polohy plynového pedálu,nebo lanko.Se snímačem je to jednoduchý,a s lankem nemožný.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 28.04.2011 12:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.08.2009

Příspěvky:

139

Bydliště:

Zlín

pepanos píše:
aivos píše:
a jak je tu u motoru a manualnim plynem? jde tam dodelam tempomat?

Čemu říkáš manuální plyn?Záleží jestli máš elektronickej snímač polohy plynového pedálu,nebo lanko.Se snímačem je to jednoduchý,a s lankem nemožný.

manuální asi myslí lanko :) ... btw, nemožný myslím že ne, někde jsem to viděl, ale stojí to jednou tolik, než elektrický plyn

_________________
The World Is Mine ⎝⏠⏝⏠⎠
http://www.StreetRiders.cz

_________________
Opel Vectra A, 1.6i + VW Passat B5, 1.8T


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 28.04.2011 12:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.08.2009

Příspěvky:

139

Bydliště:

Zlín

tak jsem to "konzultoval" se strejdou Googlem... a ten radil toto:


"Pro tyto starší auta se montuje tempomat ovládaný podtlakovou regulací."

Dá se to běžně koupit, ale jak jsem už říkal, stojí to dvojnásobek.
Např. zde český obchod a nebo zde zahraniční (v něm je vidět kopletní obsah balení)

Tady nějaký ten německý manuál zapojení.
A zde i pokec čechů, co to právě dávali do Pola s lankem.

_________________
The World Is Mine ⎝⏠⏝⏠⎠
http://www.StreetRiders.cz

_________________
Opel Vectra A, 1.6i + VW Passat B5, 1.8T


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 05.05.2011 19:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.05.2011

Příspěvky:

1

čau,potrebuju poradit,chci si dat tempomat do auta a zajima me jestli si musim koupit i kabelaz,nebo to jde zapojit aniz bych si ji musel koupit??Mam vw passat b5.5 96kw rok 2002.dik

_________________
VW passat b5.5 96kw rok 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 05.05.2011 21:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.11.2010

Příspěvky:

207

Bydliště:

Ostrov

No jistě že to jde. Trocha zručnosti a velký kladivo...? Mrkni v tomto vláknu trochu dopředu a uvidíš že jde všechno, když se chce.

_________________
http:/www.osel.cz

_________________
Passat 1.9 TDI-PD, 96kW, předohrab, r.v. 2005


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 06.05.2011 12:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2010

Příspěvky:

87

Bydliště:

OstraVWa

Zdarec je tu někdo z Ostravy a okolí kdo umí zapojit Tempomat? :D

_________________
VW Passat Variant HighLine 1.9 TDI chip 126kW/170PS

_________________
Výroba klíčů a autoklíčů.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 07.05.2011 13:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2010

Příspěvky:

87

Bydliště:

OstraVWa

nikdo??

_________________
VW Passat Variant HighLine 1.9 TDI chip 126kW/170PS

_________________
Výroba klíčů a autoklíčů.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 07.05.2011 23:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.08.2008

Příspěvky:

1097

Bydliště:

jih Moravy - Čejkovice

vw 4ever píše:
čau,potrebuju poradit,chci si dat tempomat do auta a zajima me jestli si musim koupit i kabelaz,nebo to jde zapojit aniz bych si ji musel koupit??Mam vw passat b5.5 96kw rok 2002.dik

kabeláž standardní výbavou auta není, pokud už tam někdy tempomat nebyl.
Když máš na kabeláži správnou velikost pinů, tak to není složité. Já jsem kdysi koupil sadu od Molpiru a piny jsem musel všechny předělat. Pak jsem ještě kupoval jednu pro tatíka od člověka z dieselpower fóra a ta byla v poho.

_________________
VW Passat HighLine Variant 2003, 1.9TDI,96KW
Fireblade CBR900RR, 96kW
Octavia III Kombi 2015, 1.6 CR TDI 77kW
---------
VCDS aktual. + HEX-CAN, VAG 409.1 + KKL
---------


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 08.05.2011 23:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.08.2009

Příspěvky:

806

Jirka.boss píše:
nikdo??


Paskal - Orlová

_________________
Obrázek

_________________
Autoelektrika! VAG diagnostika - za pívo, výčet PIN, opravy zámků, zapojení pal. PC a veškeré elektro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 08.05.2011 23:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2010

Příspěvky:

87

Bydliště:

OstraVWa

a mas na nej kontakt?

_________________
VW Passat Variant HighLine 1.9 TDI chip 126kW/170PS

_________________
Výroba klíčů a autoklíčů.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 09.05.2011 11:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.08.2009

Příspěvky:

806

Jirka.boss píše:
a mas na nej kontakt?


Najdi si ho tady a napis mu...

_________________
Obrázek

_________________
Autoelektrika! VAG diagnostika - za pívo, výčet PIN, opravy zámků, zapojení pal. PC a veškeré elektro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 09.05.2011 22:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2010

Příspěvky:

87

Bydliště:

OstraVWa

Hm napsal mi že tel. kontakt nedává, tak nevim :lol:

_________________
VW Passat Variant HighLine 1.9 TDI chip 126kW/170PS

_________________
Výroba klíčů a autoklíčů.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 26.06.2011 20:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

692

Bydliště:

Severní Čechy - Mezák, Litvajz, Most

Klucí, nemá někdo reference na ty levný páčky z Autokelly? Sedí a funguje dobře? Plánuju výměnu původní originální (začíná být "vykloktaná")

Děkuji

_________________
Superb combi 2011, TDi CR, DSG
Superb sedan 2009, V6 3.6, DSG 4x4
Polo 6N2 1.4i + automatka


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group