Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 13:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

Mám autorádio Gamma, předtím jsem měl starší gamu s jiným čelním panelem a když jsem tam dal toto novější, ani se nerozsvítí, jako kdyby bylo špatně zapojené. Na foto je konektor se zapojením ze starší gammy a schéma zapojení na novějším rádiu. Mám to dobře, nebo ne? Pouze bliká červená dioda.


Přílohy:
Foto1107.jpg
Foto1107.jpg (205.43 KiB) Zobrazeno 3874 krát

Foto1105.jpg
Foto1105.jpg (300.19 KiB) Zobrazeno 3860 krát

Foto1106.jpg
Foto1106.jpg (102.38 KiB) Zobrazeno 3860 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 13:41 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

chybí ti tam ještě jedno stálé plus vedle červeno-modrého drátu

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 13:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

Takže to bude asi to plus, co je vlevo vedle toho šedo modrého?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 13:59 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

MacaXJR píše:
Takže to bude asi to plus, co je vlevo vedle toho šedo modrého?

Vem si zkoušečku a uvidíš jestli je spínanej,nebo "vostrej"
Jinak zapojení dávám do přílohy :wink:


Přílohy:
zapojení ISO konektorů.doc [248 KiB]
908 krát

_________________
hasič
Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 14:28 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

ne to není ono.. musíš tam dát pin navíc a ten stálý rozdvojit!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 15:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

No kabel jsem rozdvojil, teď už rádio naběhlo. Zadal jsem kód, co mi vyčetli ve vw servisu, chtělo to po mně kód znovu, zadal jsem znovu a teď tu mám stále napsané SAFE a nejde vůbec nic...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 15:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

Po zadání kódu jsi podržel víc jak 2 sec tlačítko vyhledávání stanic?

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 15:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

zmáčkl jsem ho určitě, ale jestli víc jak na dvě vteřiny nevím....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 15:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2008

Příspěvky:

5135

Bydliště:

Mám, PV

Tady lepší picture po všechny.


Přílohy:
Iso.JPG
Iso.JPG [ 8.08 KiB | Zobrazeno 3802 krát ]

_________________
Sněhová paštička
Stropnici na Passata mám od Passtu a luxus, díky.
Držáky předního nárazníku Passat B4 jsem si vyrobil, tak si je za 500 strčte do ...

_________________
Passat B2; B3; B4; B5; B5,5 V6 4motion; Jetta II is lost ;-(
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 16:03 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

Hele a v tom servisu to hrálo,nebo ti ten kód za mrzký peníz jenom řekli?

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 16:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

Jenom řekli, měl jsem tam jenom rádio...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 28.09.2011 15:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

Tak mi rádio stále nejde aktivovat, byl jsem se podívat na jinou gammu a zjistil jsem, že na pozici 3 ISO konektoru mi chybí zeleno-hnědý nebo hnědo-zelený kabel (dle schema zapojení na rádiu na pozici "K"). Nevíte, co je to za kabel a kam ho zapojit? Prosím laicky. Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 28.09.2011 20:36 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

diagnostický vodič, spojení radia s diagnostikou... na zkoušku radia nemá vliv!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 28.09.2011 20:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.08.2011

Příspěvky:

93

Bydliště:

Heřmanův Městec

Tak to je divný, protože jinak mám všechno zapojený stejně, kód zjištěnej ze servisu a stále nic. Snad už jen to, že jsem místo druhýho stálýho plus vedle červenomodrýho kabelu nenatáhl celej kabel novej, ale jen rozdvojil to plus na "7" a zapojil vedle. Jinak už to vůbec nechápu. A ještě k tomu zelenohnědýmu,,, když tam není, tak to mi nenačte autorádio při napojení na diagnostiku? Ukáže se to při napojení na VAG?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia Gamma
PříspěvekNapsal: 28.09.2011 20:55 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

neukáže...

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group