Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: centrál na DO-nefunguje-má někdo schéma DO,komfortka+anténa
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 19:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

105

Bydliště:

Praha

čau kusani,měnil jsem radiátor topení,takže šlo všechno ven,palubka,výztuha a topení,všechno sem poskládal,topení topí,ale nefunguje mi dálka v klíči a dojezdy oken přes zámek,vše ostatní jo,díval sem se pod volant do drátů jestli sem něco nezapojil a nic,zkoušel jsem nakodovat klíč,měl jsem dva dny odpojenou baterku v autě a nic,spíš nevim,jestli jsem kodoval dobře.Je pod tou palubkou něco ,co má co dočinění s dálkou?Do komfortky pod kobercem sem neštoural.máte nějakej nápad?díky passat afn


Naposledy upravil johan dne 17.09.2011 19:12, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 10.09.2011 08:04 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

spojiš se s komfortkou s diagnostikou?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 10.09.2011 10:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.05.2010

Příspěvky:

49

Bydliště:

Olomouc - Štbk

Díval jsi se na pojistky ??

_________________
Passat combi,1.9tdi 96Kw,rv.2002 highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 10.09.2011 12:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

105

Bydliště:

Praha

s komfortkou se spojim,zkoušel jsem na kanále 46 kodovat klíč,pojistky jsem všechny prolez,blbý je,že sem to včechno měl venku,včechno elektro co je pod volantem až na stěnu k průchodce u jednotky:(neuměl by někdo schéma toho do?šel bych dle toho:(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 10.09.2011 13:00 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

klíč se nekoduje na kanále 46

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 10.09.2011 17:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

105

Bydliště:

Praha

jj našel sem ve visu návod jen na oktávku z toho roku,mám 97,takže nevim jak se to má dělat:-/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 12.09.2011 20:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.01.2009

Příspěvky:

7547

Bydliště:

Kůsek od Uh.Brodu....

...to, žes nevrtal do konfortky, ještě neznamená, že tam nemohl upadnout nějaký drát.....

_________________
Fantomas!

_________________
Pašík B5 a Pašík B3 - dva černí krasavci.


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje
PříspěvekNapsal: 12.09.2011 21:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

105

Bydliště:

Praha

no to je možný,sice velká náhoda,ale zejtra tam mrknu,jinak nevim jak jinak nakodovat klíč,než v comfortu 00smazat vše a 01 zadat počet klíčů,uložit a zmačknout zamykání,jak se to dá udělat jinak??


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: centrál na DO-nefunguje-má někdo schéma DO,komfortka+ant
PříspěvekNapsal: 17.09.2011 19:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

105

Bydliště:

Praha

kuci nemá někdo schéma DO?všechno sem prolez od komfortu až pod volant,pak nevim


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group