Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 16.02.2012 22:44 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

DUB57 píše:
Hasmene to se jeho netýká.On má B5.5 dle motoru a u těch to funguje.Ty máš B5 tipuji tak 1998 a u těch toto comfortní kódování není.To přišlo někdy 2001.Ty si musíš u svýho auta vždy po připojení baterie zadat kód.

Právě že vždy ne... Jinak je mi to celkem jedno,mám origo rádio a kartičku s kódem - jde jenom o to,kdy si pro ten kód musím "dojít" :mrgreen:
PS.Příště prosím toho hasmena s malým... není to mé jméno,ale povolání :wink:

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 19.02.2012 14:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2011

Příspěvky:

395

Bydliště:

Karlovy Vary

Tak promiň.Nechával jsem jednou gammu odkodovat za 300 kč.Ale pokud on má rádio s výroby,tak by mu měly říct kód zdarma(tak je to psané i v návodě k rádiu,že mu to VW zjistí zdarma).

_________________
VW Passat variant 1.9 TDI 96 KW 2003,VW Polo variant 1.9 SDI 1999,škoda 440 spartak 1957

_________________
od všeho něco


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 19.02.2012 23:54 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

DUB57 píše:
Tak promiň.Nechával jsem jednou gammu odkodovat za 300 kč.Ale pokud on má rádio s výroby,tak by mu měly říct kód zdarma(tak je to psané i v návodě k rádiu,že mu to VW zjistí zdarma).

Zrovna včera jsem měl Gammu vyndanou a pak to po mě chtělo kód... Ten mám napsanej na origoš kartičce,takže v pohodě.Za tu chvíli už ho znám zpaměti :mrgreen: Jestli mu řeknou kód grátis,tim líp ...

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2011

Příspěvky:

395

Bydliště:

Karlovy Vary

Pořád to tu píšu.Pokud je tam origo rádio jak ho tam daly ve výrobě,tak mu ho řeknou zdarma.Jestly si ho tam dodal potom od někoho,tak to je něco jiného-budou chtít zaplatit asi 500kč.Já jsem ve svým autě zkoušel dvě gammy a jednu betu u kterých jsem poprvé musel zadat kód.Po dalším odpojení a znovu připojení už to kódy nechce,protože už jsou zapamatovány v paměti řídící jednotky.Toto takzv.komfortní kódování platí pro modely od r.v 11/2000.hasmene bez urážky, u tvého auta je naprosto normální,že to po tobě chce kód.

_________________
VW Passat variant 1.9 TDI 96 KW 2003,VW Polo variant 1.9 SDI 1999,škoda 440 spartak 1957

_________________
od všeho něco


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

6235

Bydliště:

Kolem MB a nebo PHA

mam taky gammu jinou a neměl jsem kod. v Auto Enge mi to řekl technik zadarmo. teď pokud odpojim radio a zase zapojim,nebo když vyndam baterku a zandam,tak to po mě chce PIN. mam 3BG 2002

_________________
Lepší mrtvej,nez druhej!!!
Skoda Superb II TDI elegance 2010 125kw
čištění interieru,exterieru, pece o kozene interiéry, lesteni,korekce laku. Ochrana laku. Detailing Mlada Boleslav a okolí

_________________
MÁTE ŠTĚSTÍ,ŽE JDU KOLEM! V TÝHLE ZNAČCE SE ZROVNA VYZNÁM.................


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

27.12.2009

Příspěvky:

1263

Bydliště:

okres TC

hasmen: Kdyz je radio z vyroby, tak se nemusi zadavat kod v pripade, ze radio pripojis, zapnes klicek a az potom pustis radio. Kdyz nejdriv pustis radio a az potom zapnes zapalovani, tak musis zadat kod ;)

_________________
:?: BORA :?:
:?: PASSAT CC :?: - Na prodej


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2011

Příspěvky:

395

Bydliště:

Karlovy Vary

Asi tak

_________________
VW Passat variant 1.9 TDI 96 KW 2003,VW Polo variant 1.9 SDI 1999,škoda 440 spartak 1957

_________________
od všeho něco


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

charlie77 píše:
hasmen: Kdyz je radio z vyroby, tak se nemusi zadavat kod v pripade, ze radio pripojis, zapnes klicek a az potom pustis radio. Kdyz nejdriv pustis radio a az potom zapnes zapalovani, tak musis zadat kod ;)

Aha,tak je to tedy... díky za vysvětlení,teď už to chápu :wink: :good:

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:30 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

DUB57 píše:
Asi tak

Stejná odpověď jako charliemu :wink: :good:

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 00:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

27.12.2009

Příspěvky:

1263

Bydliště:

okres TC

hasmen píše:
charlie77 píše:
hasmen: Kdyz je radio z vyroby, tak se nemusi zadavat kod v pripade, ze radio pripojis, zapnes klicek a az potom pustis radio. Kdyz nejdriv pustis radio a az potom zapnes zapalovani, tak musis zadat kod ;)

Aha,tak je to tedy... díky za vysvětlení,teď už to chápu :wink: :good:

:drinks: od toho je tu forum, aby jsme pokecali a vysvetlili si to

_________________
:?: BORA :?:
:?: PASSAT CC :?: - Na prodej


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 11:01 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

08.10.2010

Příspěvky:

298

Bydliště:

Kolín

Kluci... a když sem si navi dorobil sám, jak udělat to, aby mi zas fungoval ten kód skrz zapnutej klíček? Na doráběný gammě jsem to tak měl a na navi se mi to taky hodí... Teď jsem ji celou vyndaval kvuli tomu že sem vyměnil baterku a sklouzla mi svorka ze záložního zdroje... Nebaví mě to :)

_________________
Elektroinstalace / datové sítě / kamerové + zabezpečovací systémy / IP telefony /
veřejné osvětlení / hlídání paliva strojů / PC servis / kancelářská technika / docházkové systémy

_________________
Technical support manager


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 20.02.2012 13:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2011

Příspěvky:

395

Bydliště:

Karlovy Vary

Moje řídící jednotka zná tři rádia.U tebe by to mělo také fungovat i u té navi pokud je to VW navi.

_________________
VW Passat variant 1.9 TDI 96 KW 2003,VW Polo variant 1.9 SDI 1999,škoda 440 spartak 1957

_________________
od všeho něco


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 08.03.2012 09:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2009

Příspěvky:

1963

Bydliště:

Pardubice

potřebuji poradit ,protože tomuhle moc nehovím
chci si pořídit MFD1 Navi
na co si dát pozor?
má to cenu kupovat bez pinu?
umí to češtinu?
co všechno to přehrává za formáty?
je to klasická navigace?
co mapy?
a nebo si pořídit MFD 2 ? ,ale dostanu jíi do b5 ?
jak složité je zapojit
rámeček a 2 din kastlík je samozřejmostí
děkuji za odpověĎ

_________________
1,9 tdi 81KW B5 nyní už B5.5 :D
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 08.03.2012 21:17 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12835

Bydliště:

Humpolec

pin není problém vyčíst, čeština není origo v žádné - pokud ji tam někdo nenahrál - nahrát není problém, nepřehrává to žádné formáty - slot na cd je jen pro mapové podklady, mapy není problém dodat - stále se aktualiizují - jednou ročně.. zapojit to není problém

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: MFD navi
PříspěvekNapsal: 08.03.2012 23:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2009

Příspěvky:

1963

Bydliště:

Pardubice

tornado1 píše:
pin není problém vyčíst, čeština není origo v žádné - pokud ji tam někdo nenahrál - nahrát není problém, nepřehrává to žádné formáty - slot na cd je jen pro mapové podklady, mapy není problém dodat - stále se aktualiizují - jednou ročně.. zapojit to není problém


děkuji za odpověd ,tak proto je potřeba k tomu cd changer
to jsem nevěděl
díky !!

_________________
1,9 tdi 81KW B5 nyní už B5.5 :D
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group