Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 29.08.2012 17:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.07.2012

Příspěvky:

91

Zdarec,naskytla se mi moznost koupit polodot do b5tky, udajne to je necanovy,ale nevim o tom ze by byl necanovej polodot do b5 ale zase nerikam ze neexistuje. chtel jsem poslat cislo budiku a pani mi rekla ze tam pry zadny cislo neni nikde.budiky jsou do 260km a maji modre podsviceni a z fotky je videt ze je to polodot. vi nekdo kde se nachazi oznaceni budiku? nemyslim si ze by tam byl papirovy stitek s cislem dilu,ktery by se dal jen tak odloupnout...dik


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 29.08.2012 18:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.03.2012

Příspěvky:

208

Bydliště:

Hradec Králové

Luccaso7 píše:
Zdarec,naskytla se mi moznost koupit polodot do b5tky, udajne to je necanovy,ale nevim o tom ze by byl necanovej polodot do b5 ale zase nerikam ze neexistuje. chtel jsem poslat cislo budiku a pani mi rekla ze tam pry zadny cislo neni nikde.budiky jsou do 260km a maji modre podsviceni a z fotky je videt ze je to polodot. vi nekdo kde se nachazi oznaceni budiku? nemyslim si ze by tam byl papirovy stitek s cislem dilu,ktery by se dal jen tak odloupnout...dik

Co vim a co jsem tu slyšel, tak polodot se do B5 vůbec nedělal.. polodoty jsou jen canové...do B5 jen MFA a Maxidot (Necanové)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 31.08.2012 10:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.08.2009

Příspěvky:

806

muze jit o americke... at ti napise cislo budiku , 919 necan 920 can... jednoduche :)

_________________
Obrázek

_________________
Autoelektrika! VAG diagnostika - za pívo, výčet PIN, opravy zámků, zapojení pal. PC a veškeré elektro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 01.09.2012 10:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.07.2012

Příspěvky:

91

cislo budíku tam prý nikde není, čemuž se mi nechce věřit, buď je uplně dutá, nebo neumí číst ta ženská co to prodává...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 01.09.2012 14:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12836

Bydliště:

Humpolec

polodot necan neexistuje a nikdy se nedělal!!!!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 02.09.2012 12:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.07.2012

Příspěvky:

91

A jak velkej problém by byl předělat budíky ne- CAN na novější s MAXIdotem? Nechce se mi předělávat celá elektrika na autě,kvuli CAN sběrnici. Ať hledám jak hledám, moc informací není k nalezení, tak jestli se mám do toho vůbec pouštět, pač sehnat neCAN maxidot je nadlidský výkon.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 12.09.2012 09:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

2646

Bydliště:

Havl. Brod Okrouhlice

sehnat je neni problem. Problem spis pak kazdemu dela aby je zaplatil. Ja za ne chci 5t necan maxidot. Jinak na budikach je jen papirova nalepka kde je cislo budiku. A jelikoz jsem prekupnik budiku tak sam muzu rict ze na spouste co mi proslo rukama cislo nebylo. Bylo sloupnuty

_________________
NA PRODEJ díly golf iv viewtopic.php?f=40&t=219592&p=2381636#p2381636
OPRAVY A RENOVACE SEDAČEK VW GOLF IV viewtopic.php?f=46&t=260712


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 01.10.2012 14:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2012

Příspěvky:

4

Bydliště:

Litvínov

Ahoj. Projíždím problematiku co se týče bůdíku polodot vs. maxidot mám pašíka B5 2000 TDI 85kW, a byl tam origo polodot dal jsem budíky z B5,5 maxidot a chtěl jsem dopinovat origo rádio do maxíku a teď začíná to velké ALE facelift passat má CANnovou sběrnici a můj pašík senior ji nemá, Teď mi poraďte jak to mám dořešit, abych nemusel dodělávat celou CANnovou sběrnici, dalo by se to obejít, že bych dodělal komfortní jednotku co má CAN jako další obvod pouze mezi budíkama a rádiem, myslím to tak že je obejít. auto by si myslelo že je tam CAN po celým autě, a přitom by byl pouze mezi rádiem a budíkama. Dá se to??? děkuji za odpověď

_________________
VW Passat B5 1.9TDI ATJ 85kW Variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 01.10.2012 16:58 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12836

Bydliště:

Humpolec

jaké máš radio?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 02.10.2012 08:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2012

Příspěvky:

4

Bydliště:

Litvínov

Mán origo GAMMA plus changer

_________________
VW Passat B5 1.9TDI ATJ 85kW Variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 02.10.2012 18:52 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12836

Bydliště:

Humpolec

gamma není canová!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 02.10.2012 20:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.04.2009

Příspěvky:

19

Bydliště:

Litvínov

tudíž z toho pro mě plyne??? co mám udělat proto aby mi to chodilo, pomužeš si prosím??? už jsem bezradný :-(

_________________
VW Passat B5 Variant 1.9 tDI ATJ, Tempomat, Xenon, Maxidot, DX navi, Alcantra, MF volant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 05.10.2012 20:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.10.2009

Příspěvky:

245

Bydliště:

Pasec

Wíťa: Za 5t budíky s Maxidotem?Si upad ne,to ti téměř nikdo nedá.To už je skoro pětina ceny auta.To tam nebudu mít rači nic nebo jen MAF a za tři a půl mám pevodník na CAN a budíky i schrom kroužkama za patnáct stovek a polodot k tomu.

_________________
Audi 5000CS Turbo Quattro
VW Passat 1.9 TDI B5

_________________
VW Passat 1.9TDI B5 Audi 5000CS Turbo Quattro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PoloDOT neCAN B5??
PříspěvekNapsal: 06.10.2012 01:17 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12836

Bydliště:

Humpolec

můžeš mi prosím tě poradit který převodník na can funguje? rád bych za tuhle informaci.... těším se na tvoji odpověd

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group