Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 16.02.2015 19:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2012

Příspěvky:

44

Zdravím lidi, včera jsem si koupil nové autorádio, vše jsem zapojil naladil stanice a uložil. Pak jsem v systému jen něco doladil vytáhl klíček a vypnul to. Pak mi to nedalo tak jsem po chvilce rádio znovu zapl a hlásilo to že nemám žádné uložené stanice a žádná změna v nastavení co jsem provedl už před tím. Zkoušel jsem to ještě asi dvakrát, ale pořad to bylo to samé. Moc prosím o nějakou radu, protože nevím vůbec co s tím dělat :-/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 16.02.2015 20:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2009

Příspěvky:

120

Ahoj, musíš u rádia spojit žlutý a červený kabel měla by tam u toho být příprava, musíš totiž dostat na žlutý (snad si to nepletu ty barvy) stálých 12V


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 16.02.2015 21:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2012

Příspěvky:

44

Mám teď auto v servisu, o víkendu se na to podívám a případně hodím nějaké foto jak to tam s tou kabeláží vypadá. Já si moc s dráty a elektřinou moc nerozumím :-/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 17.02.2015 09:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.09.2013

Příspěvky:

360

Bydliště:

Vlčnov

nevím jestli tam musíš něco spojit, každopádně neorigo rádio má paměť na jiném pinu, dělal jsem to při koupi auta ale už si fakt nepamatuju, vím jen že jsem přehazoval 1 pin. Příznaky stejné jak u tebe, měl jsem tam sice origo rádio ale příprava byla pro neorigo a minulému majiteli to asi nevadilo že musel vždycky při startu ladit

_________________
EX- Feldari 1.3 BMM - Sporák
EX- Ford Transit VI, T350 - 92 kW - 2.4L Duratorq TDCi - DOFA

VW Passat Variant B5 - 85 kW - 1.9 TDI PD - ATJ
Ford Transit VII, T350 - 103 kW - 2.4L Duratorq TDCi - H9FB

_________________
Řidič z povolání


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 17.02.2015 13:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7953

Bydliště:

Svitavsko

pokud tam máš klasický iso konektory tak se mezi sebou přepinovat myslím pin 7 (stále +12V -bývá čeveno bílý) a pin 4 (+12v po klíči)

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 18.02.2015 18:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2012

Příspěvky:

44

Takové iso konektory mám v autě http://www.audiocom.cz/userdata/products/19/zrs-158.jpg a ty mezi sebou přepojovat nejdou, to je jasné že. Ale ty co vycházejí z rádia, tak pokud jsem si dobře všiml, ty by mějí jít v pohodě přehodit.

Je tam něco hodně podobného jako je vidět tady: http://www.sosak.net/Pioneer%20konektor.JPG


http://www.go4sound.sk/files/forum/1732 ... e-0153.jpg - a tohle se teda dá v pohodě rozpojit a přehodit ?

Díkes :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 18.02.2015 20:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.01.2011

Příspěvky:

907

jo zapoj žlutej na červenej a je to


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím o pomoc. Nové rádio neukládá stanice...
PříspěvekNapsal: 22.02.2015 16:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2012

Příspěvky:

44

Zapojeno, červený na žlutý a už to šlape :-). díky ;)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group