Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 16.08.2015 12:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.05.2013

Příspěvky:

53

Bydliště:

Hradec Králové

zdar chlapy, mam otazku ,hledam jak blazen ale nemuzu to nikde najit. mam passata 99 s polodot budikama, displej v teple skoro nesviti (klasika). mam na dilne asi troje polodot budiky z b5 do roku 2000. mam k nim ampulky od imobilizeru , nikdy jsem nemel vag tacho a podobne, takze piny budiku neznam, ale zajima me, jestli kdyz vymenim budiky za budiky a v klicich vymenim ampulky od immo, jestli budou normalne fungovat nebo ne? jediny co mam je modrej kkl kabel a vag com. a budiky co mam jsou z nemecka rakouska svicarska z dotazenejch aut, kde byla na displeji nemcina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 16.08.2015 15:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

vymenit to pujde, dokonce v B5 s poldotem funguji poldoty z B5.5, nicmene bude jeste treba sparovat budiky s motorovou jednotkou

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 16.08.2015 18:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.05.2013

Příspěvky:

53

Bydliště:

Hradec Králové

Aha, první část odpovědi super a druhá část,to udělám s modrým kabelem a vagem? Pokud ano,mohl bys mi prosímte poradit jak? S budikama jsem ještě nepracoval. Dekuji


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 16.08.2015 19:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

staci na to modry kkl, je treba vycist pin budiku, presny postup najdes v programu VIS

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 16.08.2015 20:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7969

Bydliště:

Svitavsko

tak jelikož nemá budíky immo 3, tak si myslím, že by nemusel potřebovat pin jen dá 17 - adaptace - kanál 00 - hodnotu 000 a mělo by to makat

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 05:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

proc kanal 00?

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 11:30 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12846

Bydliště:

Humpolec

a nepůjde na budíkách venkovní teploměr

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 16:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

pokud dá ten stejny poldot jaky tam byl, jen UK, tak by mel ne? u FL vim ze nejde, resil jsem to natazenim dalsiho cidla

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 16:16 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12846

Bydliště:

Humpolec

pohodarkajik píše:
vymenit to pujde, dokonce v B5 s poldotem funguji poldoty z B5.5, nicmene bude jeste treba sparovat budiky s motorovou jednotkou


nic takového není potřeba

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 16:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

no, ono kdyz se tu na to clovek pta a nikdo mu neodpovi, tak je to nejjednodušší řešení, viz :arrow: viewtopic.php?f=161&t=308328

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 16:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.01.2008

Příspěvky:

962

Bydliště:

Přerov

Já zas nemůžu sehnat nikoho kdo by novej polodot, nebo klidně fulldot fyzicky měl a přehodil mi ho, v případě fůlu i dokódoval..

Mám B5,5 model 2004 kde už nejde odpojit PDF aby to nevyhazovalo chybu..

_________________
B5 1.8T20V,B5 81kw,B5.5 96kw atd.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 17:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7969

Bydliště:

Svitavsko

maxíky má třeba klubák Wíťa

a co že to chceš odpojovat? "PDF" asi ne

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 17:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.01.2008

Příspěvky:

962

Bydliště:

Přerov

Ne, nechci odpojovat DPF, to jsem psal jen kvůli tomu jakou mám komfortku..

Klasicky mi v horku polodot slabě ukazuje, tak bych to chtěl vyměnit a je mi jedno za jakou variantu, ale nechci použitej díl..

Už jsem psal pár lidem, ale buď mi neodpověděli nebo napsali že ho nemají...

Myslíš:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=21714

Ale potřebuji někoho kdo mi to i na počkání přehodí, případně dokóduje

Díky...

_________________
B5 1.8T20V,B5 81kw,B5.5 96kw atd.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 19.08.2015 20:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.03.2013

Příspěvky:

18

Bydliště:

Břidličná

Zdravím, měl bych dotaz.jdou vyměnit can budíky s polodotem za jakékoliv can budíky s polodotem? Nebo musím sehnat ty samé se stejným označením? Díky

_________________
1,9Tdi-66kw-1998rv


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena polodot za polodot
PříspěvekNapsal: 23.08.2015 17:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.05.2013

Příspěvky:

53

Bydliště:

Hradec Králové

Takže prostě stejně ten pin potřebuju znát? Samosebou ze jsem to dnes zkusil a i když mám ampulku. Immo blokuje motor. Takže bez pinu se nehnu z mista? Budíky jsou oboje can. Stejnej kód


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group