Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: navigace??
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 16:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

7

Bydliště:

Břeclav

Zdar všichni, potřeboval bych pomoc. Chci si dát do pašíka velkou DX navigaci. Můžete mi někdo poradit, co všechno budu potřebovat, kabel, rámeček, anténu apod.? A jakou vlastně sehnat? slyšel jsem, že ne všechny navigace umí česky a čtou pálené mapy? Mám B5.5 2002, bez navigace. Můžete mi poradit na co si dát bacha a jakou asi cenu očekávat? Dík moc

_________________
Passat 1.9 TDI 96 kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 16:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

No zaleží jaký máš typ palubky ...jestli 1din nebo 2din...podle toho se buď mění rámeček nebo ne-e.

Jinak stačí sehnat navi MFD verze D + GPS antenu...pak se to zapoji a odjezd šichta. :tooth:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 16:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

7

Bydliště:

Břeclav

Paskal píše:
No zaleží jaký máš typ palubky ...jestli 1din nebo 2din...podle toho se buď mění rámeček nebo ne-e.

Jinak stačí sehnat navi MFD verze D + GPS antenu...pak se to zapoji a odjezd šichta. :tooth:



Mám tam climatronic, radio a odkládací přihrádku. Tak asi budu potřebovat rámeček. Ta verze D, nevím co to znamená? Jak to poznám, že je to verze D?

_________________
Passat 1.9 TDI 96 kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 17:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

Tak že potřebuješ předělat vnitřek šachty a 2din rameček splašit.
Už se to tu řešilo předělání...tak pohledej.

A jaká to je verze se dá poznat při zapnutí navi z vyrobního menu. (ale ty to asi nepoznáš z toho)
Tak že jedině koukneš že na boku bude štítek z čislem 3B0035191D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 10.11.2008 14:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.10.2008

Příspěvky:

347

Bydliště:

Bratislava - Hodonín

Paskal píše:
Tak že potřebuješ předělat vnitřek šachty a 2din rameček splašit.
Už se to tu řešilo předělání...tak pohledej.

A jaká to je verze se dá poznat při zapnutí navi z vyrobního menu. (ale ty to asi nepoznáš z toho)
Tak že jedině koukneš že na boku bude štítek z čislem 3B0035191D


A pokial mam na konci toto ? Viem nejako urcit ci je to s TMC alebo bez ?


Přílohy:
11112008132.jpg
11112008132.jpg (656.68 KiB) Zobrazeno 787 krát


_________________
Moje beruska http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=126&t=106876

Veci na prodej Passat 3BG http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=106991

_________________
Passat 1.9 TDI 96kw 4Motion Highline 11/2001


Naposledy upravil Humo dne 11.11.2008 05:34, celkově upraveno 1
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 10.11.2008 14:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

130

Bydliště:

Praha

Pan S. píše:
Zdar všichni, potřeboval bych pomoc. Chci si dát do pašíka velkou DX navigaci. Můžete mi někdo poradit, co všechno budu potřebovat, kabel, rámeček, anténu apod.? A jakou vlastně sehnat? slyšel jsem, že ne všechny navigace umí česky a čtou pálené mapy? Mám B5.5 2002, bez navigace. Můžete mi poradit na co si dát bacha a jakou asi cenu očekávat? Dík moc


Zalezi na tom, jaky typ pristrojovky mas. Je jich asi pet druhu, podle rozmisteni pristroju ve strednim panelu. Ja mel samozrejme tu nejhorsi variantu, kde jsem musel dokonce rezat osazeni uvnitr ctverce. Plus musis koupit plastovou kostru, ktera ti navigaci bude drzet, musis vymyslet neexistujici uchyceni, koupit jiny ramecek, atd., atd.......Silena prace, uz bych do toho nesel znovu. Ale navigace naviguje, radio hraje, vse funguje jak ma, takze jsem nakonec rad...... :-)

_________________
VW Passat 1,9TDI 74kW r.v.2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 11.11.2008 21:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

Humo píše:
Paskal píše:
Tak že potřebuješ předělat vnitřek šachty a 2din rameček splašit.
Už se to tu řešilo předělání...tak pohledej.

A jaká to je verze se dá poznat při zapnutí navi z vyrobního menu. (ale ty to asi nepoznáš z toho)
Tak že jedině koukneš že na boku bude štítek z čislem 3B0035191D


A pokial mam na konci toto ? Viem nejako urcit ci je to s TMC alebo bez ?

TMC neni součastí Navi...ten se montuje zvlášť....Ale stejně u nás to je k ničemu...pač tu v CZ nebo SK nejsou vysílače.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 12.11.2008 12:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

130

Bydliště:

Praha

To je blbost, ne ? Vzdyt to tu uz funguje......a docela dobre. Kolega to ma na Mio 720 a jede to.

_________________
VW Passat 1,9TDI 74kW r.v.2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 12.11.2008 12:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.05.2008

Příspěvky:

202

Bydliště:

Praha, Přerov nad Labem

Honza729 píše:
To je blbost, ne ? Vzdyt to tu uz funguje......a docela dobre. Kolega to ma na Mio 720 a jede to.

No zas až tak to nejede, jede to jen v Praze a to ještě jak kde a jak kdy ale snad sem někde četl že by to mělo bejt celorepublikově od konce roku ta nevim :roll:

_________________
VW Passat 3C 2.0TDI 4 motion Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 12.11.2008 14:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4163

Bydliště:

Plzeň

TMC už v funguje všude po ČR. Neni to sice ještě tak promakaný jako třeba v Německu, ale maká to už všude. Mě to ukazuje kdejakou práci na silnici, kolony na dálnicích apod. Docela to funguje.

_________________
VW Passat Variant B8 2.0 TDI DSG Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 12.11.2008 22:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.10.2007

Příspěvky:

238

Bydliště:

TAtry

Mám tam climatronic, radio a odkládací přihrádku. Tak asi budu potřebovat rámeček. Ta verze D, nevím co to znamená? Jak to poznám, že je to verze D?[/quote]

Budeš musieť rezať vnutro ,kupiť predný rámček , vnutorný plast, kovový držiak , a ramik climatroniku , nie je to až tak hrozná praca, stačia aj ostre nožnice a plasty idu von - trochu trpezlivosti a po 2 hod hotovo.

_________________
Passat 3C Variant ,CBAB


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace??
PříspěvekNapsal: 27.07.2014 09:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.11.2007

Příspěvky:

259

Bydliště:

Havířov

chápu to správně, že to není jako u jiných aut, že se vymění nejen rámeček, ale i tunel za rádiem a jede se...?
u passata se tunel měnit nedá, tzn. není jiná možnost, než řezání?

_________________
VW Golf 1.9 TDI GTi 20 jahre edition :) VW Passat Variant B5, 1,9 TDI - daily


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group