Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 04:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.10.2008

Příspěvky:

41

Jde vymenit polodot za maxidot,je tam nejakej problem?
Za kolik se to prodava?

_________________
Passat 1,9 Tdi 4Motion 96kw + něco k tomu


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 10:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

JJ jde vymenit polodot za maxidot...máš 3BG tak že oboje budíky musi byt CAN.
Přehodit ,nakodovat...odjezd,šichta. :lol: :tooth:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 12:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.06.2008

Příspěvky:

146

Bydliště:

Chodov u KV

a když nani ani polo a ani maxi a chtěl bych tam dat přímo maxi,co vše se mění a jak je to složity????je mi jasny že pačka a??

_________________
VW Passat Kombi 1,9 TDI PD s nějakym tim CHIPíkem no


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 12:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

748

Bydliště:

Ivančice 733 311 764

FeryBo píše:
a když nani ani polo a ani maxi a chtěl bych tam dat přímo maxi,co vše se mění a jak je to složity????je mi jasny že pačka a??



natáhnout kablíky do budíků + venkovní teploměr

_________________
DIAGNOSTIKA a Elektromontáže pro AUDI-VW-ŠKODA-SEAT od r.v. 95-2017, Tel.: 733 311 764


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 13:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

372

Bydliště:

ceske budejovice

pokud ma climatronic tak teplomer nemusi ten uz tam ma :wink:

_________________
vw passat 1,9tdi proste takovej obyc. pacos no:-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 13:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.06.2008

Příspěvky:

146

Bydliště:

Chodov u KV

zahledl jsem totiž tohle http://aukce.atlas.cz/item494818055_vw_passat.html a od toho típka už kamoš bral takže vim že je tam solidní jednaní kdyby to nahodou nefungovalo nebo tak,tak jsem chtěl vědět co to obnáší,kdybych si je pořídil

_________________
VW Passat Kombi 1,9 TDI PD s nějakym tim CHIPíkem no


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 14:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.10.2008

Příspěvky:

41

Paskal píše:
JJ jde vymenit polodot za maxidot...máš 3BG tak že oboje budíky musi byt CAN.
Přehodit ,nakodovat...odjezd,šichta. :lol: :tooth:


takze prehodit cele budiky a na komp....toz pohoda :)

_________________
Passat 1,9 Tdi 4Motion 96kw + něco k tomu


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 19:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

85

Bydliště:

Ostrava

Vím že budu za blbce..ale co když nemám ani obyčejný palubní PC a ani CAN( teda alespoň myslím) bude to fachat?

_________________
Passat B5.5 2.8 V6 142kW , Golf IV 1.4 Ocean


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4439

Bydliště:

Praha

moskvic píše:
Vím že budu za blbce..ale co když nemám ani obyčejný palubní PC a ani CAN( teda alespoň myslím) bude to fachat?

Co mas za Passata?Jakej rok?Pokud nemas ani PC tak jak bylo receny musis natahnout ten kabel od cidla..co Climatronic?

_________________
www.escape6.cz

_________________
CarCoolka..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

85

Bydliště:

Ostrava

je to 2001 dovoz Německo..má climatronic i ESP ale bohužel PC ee..

_________________
Passat B5.5 2.8 V6 142kW , Golf IV 1.4 Ocean


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4439

Bydliště:

Praha

moskvic píše:
je to 2001 dovoz Německo..má climatronic i ESP ale bohužel PC ee..

Staci Ti jen sehnat budiky a packu na ovladani PC...budiky s Polodotem nejlepe...jedny budu mit k prodeji :)

_________________
www.escape6.cz

_________________
CarCoolka..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

85

Bydliště:

Ostrava

Páčku bych měl mít a ty budíky..no koukal jsem na ty nahoře..a za kolik by jsi je měl ty?

_________________
Passat B5.5 2.8 V6 142kW , Golf IV 1.4 Ocean


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4439

Bydliště:

Praha

moskvic píše:
Páčku bych měl mít a ty budíky..no koukal jsem na ty nahoře..a za kolik by jsi je měl ty?

900,- ale je to jen polodot...

_________________
www.escape6.cz

_________________
CarCoolka..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

85

Bydliště:

Ostrava

Ok tak když tak až budeš prodávat tak napiš maila..jenom pro doplnění za kolik asi střelím klasické budíky?

_________________
Passat B5.5 2.8 V6 142kW , Golf IV 1.4 Ocean


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polo a maxi DOT
PříspěvekNapsal: 02.12.2008 20:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4439

Bydliště:

Praha

moskvic píše:
Ok tak když tak až budeš prodávat tak napiš maila..jenom pro doplnění za kolik asi střelím klasické budíky?

Tak to nevim,netusim kdo by to schanel...

_________________
www.escape6.cz

_________________
CarCoolka..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group