Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 22.01.2009 13:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2008

Příspěvky:

244

Ahoj Experti,
sehnal jsem konektor, zapojil dle schématu, který určitě znáte a přikládám ho zde.
Nicméně, nefunguje. Drátek jsem přiložil k autorádiu a prostě stále to píše No CD CHANGER.
Uvědomuji si jednu věc, asi dostává plusem nebo spíše mínusem na krytu rádia rádio informaci že je CD changer připojený.
Má s tím někdo zkušenost? Proč zrovna připojit drátek na kryt rádia??? Pokud to má být ukostření, pak proč to nepřipojit rovnou na mínus. Dále jsem si uvědomil, zda nebývá rádio ukostřeno přes anténní přívod a anténu na střeše???? To by mohl být důvod neúspěchu zapojení, jelikož vždy při zkoušení jsem neměl zapnutou anténu do rádia.
Ví o tom někdo něco??? :roll:


Přílohy:
MP3_pro_Auru.pdf [88.83 KiB]
389 krát

_________________
VW Passat 1.9 TDIPD 85kw variant r.v.2000 (B5)
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 22.01.2009 17:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.09.2007

Příspěvky:

30

Tak to ti fungovat nebude, CD changer tím nenahradíš.Já si na ebay.objednal
CD Wechsler AUX Simulator a funguje to OK.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... AQ:DE:1123


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 25.01.2009 13:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2008

Příspěvky:

244

Tak proč to je přímo zapojení pro AURU a proč to nefunguje na GAMU když je to to samé? Jak to, že to někomu funguje a někomu ne? Pokud by se to mělo rozjet jen např. slabým napětím na pinu č. 14 tak to se dá udělat....
Klucííí koumácí poraďte.. 8O

_________________
VW Passat 1.9 TDIPD 85kw variant r.v.2000 (B5)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 25.01.2009 22:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.09.2007

Příspěvky:

30

Adaptér z 3,5 jack na Mini ISO. Pro zapojení CD nebo MP3 přehrávačů do Vašeho autorádia bez ztráty kvality. Vhodný pro autorádia Blaupunkt s ISO vstupem. Délka ca. 150 cm.
Jak je výše uvedeno,pro autorádia Blaupunkt, na Gamma to nefunguje,mám to odskoušené.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 28.01.2009 09:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2008

Příspěvky:

244

No tak to jsi mě nepotěšil :-) takže zbývá buď koupit jiné autorádio a vyměnit to celé, anebo sehnat zapojení toho pavouka pro "otevření vstupu" tak, aby se to tvářilo, že to CD changer má.... anebo na E-bay koupit kablík i se švábem, a to pak pojede, jak tady u Tebe čtu.... V CZ to neprodává nikdo???
Má ještě někdo zkušenost??

_________________
VW Passat 1.9 TDIPD 85kw variant r.v.2000 (B5)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 30.01.2009 10:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2008

Příspěvky:

244

Inu, moc zkušeností není, jaká je kvalita poslechu, pokud dám vstup přes CD? Nebo raději koupit rovnou celé rádio???!
Ví někdo jak na to, aby si GAMMA myslela žeje připojený CD changer??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
VW Passat 1.9 TDIPD 85kw variant r.v.2000 (B5)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 11.06.2009 20:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.02.2009

Příspěvky:

39

Bydliště:

Ostrava

to by mě taky zajímalo! neví někdo?

_________________
Golf IV 1,6 16V


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 12.06.2009 13:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.03.2008

Příspěvky:

235

Bydliště:

SK - TS

aj ja som si to vyrobil (MP3 pro AURU) a zapojil (rádio Beta), fungovalo všetko OK až kým som nevypol rádio. Po opätovnom zapnutí nefunguje píše no cd changer, keď som rádio vybral a odpojil napájanie a znovu zapojil znova hralo až kým so ho znovu nevypol a zas nešlo a tak dookola . . . kým ma to neprestalo baviť . . .
Otázka: čo s tým je ???
vlastne ani ma tak netrápi že nemám čo počúvať ale čo za elektrický škriatok tam vystrája neplechu :idea:

_________________
predtým B5 85kw, vw tiguan 2,0 TDI, 125kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 12.06.2009 14:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.02.2009

Příspěvky:

39

Bydliště:

Ostrava

wvwvw píše:
aj ja som si to vyrobil (MP3 pro AURU) a zapojil (rádio Beta), fungovalo všetko OK až kým som nevypol rádio. Po opätovnom zapnutí nefunguje píše no cd changer, keď som rádio vybral a odpojil napájanie a znovu zapojil znova hralo až kým so ho znovu nevypol a zas nešlo a tak dookola . . . kým ma to neprestalo baviť . . .
Otázka: čo s tým je ???
vlastne ani ma tak netrápi že nemám čo počúvať ale čo za elektrický škriatok tam vystrája neplechu :idea:


tak tomu opravdu říkám maraz!! a přitom to vypadá tak jednoduše..

_________________
Golf IV 1,6 16V


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 13.09.2012 07:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.07.2011

Příspěvky:

4

wvwvw píše:
aj ja som si to vyrobil (MP3 pro AURU) a zapojil (rádio Beta), fungovalo všetko OK až kým som nevypol rádio. Po opätovnom zapnutí nefunguje píše no cd changer, keď som rádio vybral a odpojil napájanie a znovu zapojil znova hralo až kým so ho znovu nevypol a zas nešlo a tak dookola . . . kým ma to neprestalo baviť . . .
Otázka: čo s tým je ???
vlastne ani ma tak netrápi že nemám čo počúvať ale čo za elektrický škriatok tam vystrája neplechu :idea:


Mám to úplně stejně. Ještě vyzkouším připájet nebo přilepit ten krátkej káblik co vede z toho mini ISO konektoru a pak už to taky asi vzdám :(

EDIT: Zapoměl jsem napsat, že ho připájím na kovový kryt radia.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MP3 pro AURU - vstup do rádia GAMA přes CD ISO konektor
PříspěvekNapsal: 13.09.2012 09:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.05.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Vocaszdejší:Liberec,Jičín

já jsem měl udělanej vstup přes kazeťák na Gamě protože kazety neposlouchám a měl jsem i CD měnič a nechtěl jsem ho odpojovat tak jsem to udělal tak vše fungovalo a když jsem na rádiu zmáčkl CC tak hrála MP3

_________________
Pašman B5.5 kombajn 2002 1.9 TDI Highline PD AVF 96kw EGR-OFF, B5 kombajn 1999 AFN 81kw


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group