Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 26.02.2009 09:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.04.2008

Příspěvky:

8

U passata 02, motor 1.9 96 kw mě najednou přestal ukazovat rychloměr a palivoměr začal pípat, ať koupím naftu. Po připojení na VAG to žádnou závadu nenašlo,vizuelní kontrola kabelů a čidla rychlosti na převodovce byla v poho. NEsetkal jste se s tím už někdo?? :( :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 26.02.2009 10:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2008

Příspěvky:

1084

Bydliště:

Slaný

je to špatnej snímač otáček na převodovce

_________________
http://www.transporterclub.eu
www.transportercentrum.cz
Specializovaný servis na vozy VW Transporter,Caravelle,Multivan


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 26.02.2009 10:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2009

Příspěvky:

249

Bydliště:

Pce / Pha

zdendah píše:
U passata 02, motor 1.9 96 kw mě najednou přestal ukazovat rychloměr a palivoměr začal pípat, ať koupím naftu. Po připojení na VAG to žádnou závadu nenašlo,vizuelní kontrola kabelů a čidla rychlosti na převodovce byla v poho. NEsetkal jste se s tím už někdo?? :( :(


Mě se jednou stalo že přetal ukazovat jenom palivoměr, hlásil prázdnou nádrž i po natankování cca 15ti litrů, taky jsem nevěděl, ale pak jsem dostal radu natankovat plnou nádrž po okraj a to čidlo se tam ,,jen´´ uvolnilo a bylo.

_________________
...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 27.02.2009 19:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

438

Bydliště:

VWYSOČINA

Udělej test akčních členů přístrojové desky a pokud projde bude problém nekde ve vedení od snímačů,nebo v čidlech.

_________________
VW Passat Variant 3BG 1.9TDi 74KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 01.03.2009 10:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2008

Příspěvky:

99

Bydliště:

Břeclav - Poštorná

Mám asi ten samý problém, že když mi auto přes noc stojí a pak vyjedu, ukazuje všechno v pohodě, ale po ujetí pár km se začne rychloměr třepat, až přestane ukazovat úplně, tím i začne létat ukazatel paliva a na displeji se zasekne okamžitá spotřeba paliva a ostatní a samozřejmě nepočítá ani kilometry a nefunguje tempomat! Myslíte že to bude snímač otáček? Kde se tento snímač nachází a jaký je k němu přístup?
Díky moc za odpověď.

_________________
VW Touran, 2.0 TDi 103Kw BKD


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 16.03.2009 10:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.08.2008

Příspěvky:

1097

Bydliště:

jih Moravy - Čejkovice

Mám úplně stejný problém s tachometrem jako Burak555. Před rokem se mi to stalo také, i s palivoměrem. VAG nic nenašel a po pár hodinách tehdy vše začalo zase fungovat.
Díky moc za radu.

_________________
VW Passat HighLine Variant 2003, 1.9TDI,96KW
Fireblade CBR900RR, 96kW
Octavia III Kombi 2015, 1.6 CR TDI 77kW
---------
VCDS aktual. + HEX-CAN, VAG 409.1 + KKL
---------


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 16.03.2009 15:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2008

Příspěvky:

99

Bydliště:

Břeclav - Poštorná

Vyměnil jsem snímač rychlosti originál u VW číslo 012409191D a vše je v pořádku jak má být! Kontakty byli zoxidované a patice plná vody! Vyčištěno vyměněno a šlape jak hodinky! Díky všem za rady!

_________________
VW Touran, 2.0 TDi 103Kw BKD


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 19.04.2009 22:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.03.2009

Příspěvky:

41

Bydliště:

Praha-západ

Ahoj, kolik stojí ten snímač a jak těžký je ho vyměnit? dík

_________________
VW Passat, 1.9 TDI 96kW, Tiptronic


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 20.04.2009 00:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

438

Bydliště:

VWYSOČINA

serda.008 píše:
Ahoj, kolik stojí ten snímač a jak těžký je ho vyměnit? dík

012409191D - Dle etky 1050Kč.

_________________
VW Passat Variant 3BG 1.9TDi 74KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 20.04.2009 12:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.04.2008

Příspěvky:

8

Ahoj všichni. Mělo by tam pasovat čidlo z Octávky, je úplně stejné a je kolem 300 Kč. Čus


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 20.04.2009 22:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

438

Bydliště:

VWYSOČINA

Tak to máš asi na mysli druhovýrobu,original pro oktavii stoji 1039kč dle etky.

_________________
VW Passat Variant 3BG 1.9TDi 74KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 21.04.2009 19:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2008

Příspěvky:

99

Bydliště:

Břeclav - Poštorná

můj mechanik mi ho sehnal za 330,- a je bez problémů!

_________________
VW Touran, 2.0 TDi 103Kw BKD


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 22.04.2009 12:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.03.2009

Příspěvky:

41

Bydliště:

Praha-západ

a je to stejné čidlo i když je to automatická převodovka?

_________________
VW Passat, 1.9 TDI 96kW, Tiptronic


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 06.04.2014 14:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.05.2009

Příspěvky:

999

myslite,ze to cidlo muze zpusobovat,ze pri tempomatu si auto obcas samo prida?nema vliv na nejaky kopec nebo neco,proste jedu po rovince a najedou na plny plyn prida asi na sekundu az dve a potom jede zase normalne.jinak vsechno funguje jak ma akorat tohle to dela

_________________
Seat Alhambra 2.0 TDi BRT rok 2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Neukazuje rychloměr a palivoměr
PříspěvekNapsal: 09.04.2014 22:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2008

Příspěvky:

99

Bydliště:

Břeclav - Poštorná

Munez píše:
myslite,ze to cidlo muze zpusobovat,ze pri tempomatu si auto obcas samo prida?nema vliv na nejaky kopec nebo neco,proste jedu po rovince a najedou na plny plyn prida asi na sekundu az dve a potom jede zase normalne.jinak vsechno funguje jak ma akorat tohle to dela

Může to být tím, mně to dělalo taky!

_________________
VW Touran, 2.0 TDi 103Kw BKD


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group