nevim jestli jsem to nekde prehledl a nebo o tom nikdo jeste nepsal. Plexi (to co se obcas snazime cistit) je rozmerove naprosto stejne jak na original HELLA tak na levnem smejdu DEPO. Takze vlastni zkusenost s cistenim svetel pravi, koupit co nejlevnejsi "nove" DEPO a prehodit plexi na originaly v aute
tyka se se H7/H1 a H7/H4 - asi i cocky budou sedet...
nevie niekto predať čisto len predný plast ľavého svetlometu lebo som moje dal dole začal brúsiť 80-kou šmirglom že dám dolu tie pruhy ale po chvíli ma to prestalo baviť tak by som tam dal nové sklo potrebujem len jedno nalepiť a potom to predám
tak chlapi jsem se taky pustil do cisteni a lesteni svetel u B5.5. Prace tak 1 den na obe a vysledek super! Nekde jsem nasel navod jak na to a kupodivu to slo. ted jsou jak novy a investice 400 korun za smirek 600, 800, 1200, 1600 a beranek kotouc na vrtacku a na lesteni Tempo. Nejvetsi pakarna na cely operaci byla odriznout plexi od samotnyho svetla
_________________ Kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, multimediální a informační technologie _________________ Passat Variant 96kw AVF 6 kvalt
normalne oriznout nozem co to jde, pak vzit merku na motory, nic lepsiho me nenapadlo, nejlepe 0,25 ohnout, vrazit ji tam a rezat. Jinak podle me staci vylestit to plexi ja to rozebiral proto ze byly dost opaleny cocky a bordel vevnitr
_________________ Kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, multimediální a informační technologie _________________ Passat Variant 96kw AVF 6 kvalt
Zdravím pánové.Kolega v práci mi poradil abych světla vyleštil zubní pastou.Nevěril jsem tomu ale byl jsem hodne překvapenej když jsem to vyskoušel.Vzal jsem to jenom hadrem ručne ale šlo to krásne ješte by to chtělo vzít leštičkou.Fakt to stojí za to.Nemám fotu před leštením ale byli fakt žlutý .
Přílohy:
Snímka056.jpg [ 145.08 KiB | Zobrazeno 27 krát ]
Snímka055.jpg [ 139.43 KiB | Zobrazeno 19 krát ]
_________________ VW PASSATB5 1.9 TDI/81KW.
ONLY TDI
ja som ich cisti s tim vodnym smirglom a potom lestiacou pastou jednotkou maju hu v Helle na pulirovanie foriem na svetla a je to pekny rozdied ale pekne dlha robota treba len lestit a lestit
Zdravím pánové.Kolega v práci mi poradil abych světla vyleštil zubní pastou.Nevěril jsem tomu ale byl jsem hodne překvapenej když jsem to vyskoušel.Vzal jsem to jenom hadrem ručne ale šlo to krásne ješte by to chtělo vzít leštičkou.Fakt to stojí za to.Nemám fotu před leštením ale byli fakt žlutý .
asi by to chtělo napsat co to bylo za pastu - jestli nějaká whitening, nebo proti paradentóze
_________________ Alu kola RSW - můžu sehnat za lepší ceny...SZ
pěkně drhnete ten lak
_________________ Passat is the best...a do něho Kabáti na plný kule!!TDI POWER forever chip by Reesha [color=#4040BF] pronájem chalupy: http://www.pronajem-chaty-dovolena.cz není Passat jako Passat:-) _________________ Passat 3BG TDi PD Highline+++
a Passat 3B TDi Variant
Mathyas píše:
DMS: baví se o leštění světel...
no právě, asi málokdo z vás ví,že jsou ve výrobě lakovaný..
_________________ Passat is the best...a do něho Kabáti na plný kule!!TDI POWER forever chip by Reesha [color=#4040BF] pronájem chalupy: http://www.pronajem-chaty-dovolena.cz není Passat jako Passat:-) _________________ Passat 3BG TDi PD Highline+++
a Passat 3B TDi Variant
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru