Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: čidlo G235 snímač teploty před turbem- prosim o pomoc- VYŘEŠENO
PříspěvekNapsal: 01.01.2014 17:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

404

ahoj kluci... toto mi to porad pise a nejde vymazat...

cidlem to neni... mam nove a kdyz ho pripojim, tak to pise tu samou chybu... porad ukazuje cidlo v kanalu 102 teplotu 899st celsia...
cidlo jak nove tak stare maji odpor cca 205ohm...
vypada to na preruseny kabel nekde... jakykoliv proud do cidla nejde coz je asi spravne, pac to meri teplotu odporem...

nesetkal jste se s tim nekdy nekdo? nejake misto kde by mohlo dojit k preruseni kabelu...uz mam odotany svazek pod oknem a hledam...

jeste jedna vec... mel jsem problem s ukostrenim auta, ktere je u starteru, tak tam mi upadl kabel, nahradil jsem novym, tak jestli tam nemuze byt pricina, jestli to nemohlo nekde neco odpalit... k cidlu vedou 2 kabely žlutý/hnědý...

diky Vm moc

3.0 Tdi BKS 2006


Přílohy:
chyba turek.jpg
chyba turek.jpg (57.47 KiB) Zobrazeno 826 krát



Naposledy upravil Benik dne 08.01.2014 22:09, celkově upraveno 1
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: čidlo G235 snímač teploty před turbem- prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: 03.01.2014 12:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2012

Příspěvky:

36

Na kablíkách musíš naměřit napětí, práve proto, že to měří odporem. Pokud čidlo zapojíš napětí bude nzké pár voltů, pokud odpojíš tak vyšší. Hnědý kabel vede na zem, tedy ten si změř ohmetrem proti zemi musí být téměř nula Ohm. žlutý do řj. tedy napětí na něm změř proti jakékoliv kostře (samo po nastartování) pak jdi holt po kabelech.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: čidlo G235 snímač teploty před turbem- prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: 05.01.2014 00:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

404

Sintom píše:
Na kablíkách musíš naměřit napětí, práve proto, že to měří odporem. Pokud čidlo zapojíš napětí bude nzké pár voltů, pokud odpojíš tak vyšší. Hnědý kabel vede na zem, tedy ten si změř ohmetrem proti zemi musí být téměř nula Ohm. žlutý do řj. tedy napětí na něm změř proti jakékoliv kostře (samo po nastartování) pak jdi holt po kabelech.


Tak to jsem jelen, Zítra to zkusím... Dekuji za info...

Ještě jsem zjistil, ze kdyz odpojim senzor odchylky dif. tlaku na dpf a cidlo teploty u dpf, tak vag neukaze vubec žádnou chybu, kromě te co je výše uvedena, tak fakt nevim co se deje...jo ani kdyz odpojim lambasondu (6pin),tak taky zadna chyba. Jedine co ukazuje chybu, je když odpojim vahu vzduchu. Takze ty 4 věci spolu musi nejak souviset...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: čidlo G235 snímač teploty před turbem- prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: 08.01.2014 22:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

404

vyreseno... spatna kostra od řídící jednotky... diky za rady...


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group