Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 14.02.2016 15:20 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

20.04.2015

Příspěvky:

22

zdravim chtěl bych poradit.manželka vypla motor a byla zařazena rychlost.a ted mi to neukazuje při jizdě jakou tam mám rychlost.sviti vše na jednou.mam automat.vim že budu muset asi na diagnostiku,ale stalo se to ted,tak se jen ptam jestli to nejde nějak nastavit na volantu.dik moc


Přílohy:
20160214_132615.jpg
20160214_132615.jpg (200.88 KiB) Zobrazeno 993 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 14.02.2016 16:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

357

chyba automatu znamena ze to vsechno sviti... muze to byt jen jeste v řadící pace ten tištěný spoj, obcas se tam utrhne plastik pod pakou radici... nebo jen spinac u paky... zkus to rozdelat a mrkni jestli tam něco neuvidis... ale diag bude nejlepsi... automat je takto v nouzaku...

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 14.02.2016 18:10 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

20.04.2015

Příspěvky:

22

ono to při startu problikne,a pak to zas sviti.ale řadit to řadi normalně i to jede.rozdělal jsem to a nic jsem tam nenašel.problem je že jsem v cizině.skusim servis at tu chybu daji pryč


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 15.02.2016 07:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.07.2012

Příspěvky:

493

At zaradis cokoliv, tak je to porad stejne?

_________________
Passat B5.5 sedan 2.3V5 125kW 4motion
Touareg 7LA 3.0V6 165kW+chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 15.02.2016 15:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

357

zkus diag urcite a hod cislo chyby...

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 16.02.2016 12:08 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

20.04.2015

Příspěvky:

22

tak to zas začlo fungovat samo od sebe.ale byl jsem na diagnostice tady v rakousku.a hodilo to toty chyby.jen mi to napsali.nevite co to jsou za chyby..0415 tiptronic.0161.09cc,01bd,0240


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 22.02.2016 23:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

357

copak jest to za chyby? to ti. nedali vypis z diagnostiky? to bude nejaka uni diag... z toho se moc neda vycist... je mozny ze tam mas zapadly nejaky bordel... samo se vetsinou nic neopravi :-)

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 09.10.2016 19:52 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

24.11.2015

Příspěvky:

111

Mě to dělá to, že když nastartuji tak všechny polohy fungují (zobrazují se správně) kromě D. Jakmile zařadím D tak se rozsvítí PRNDS. Automat však řadí bez problémů, parkovací senzory se spouští také správně, nefunguje jen manuální řazení.
Co mě zaráží je to že když odstraním tu el. desku (s elektronikou a LED s pozicemi) co pod ní jsou ty malé magnety tak se to chová taky úplně stejně (zařazené režimy se kromě D zobrazují správně). K čemu teda ta el. deska je? A kde najdu ten mikrospínač co zobrazuje zařazený režim?

Děkuji

_________________
VW Touareg 2.5TDi R5 128kW 2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 10.10.2016 18:26 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

24.11.2015

Příspěvky:

111

Zkusil jsem otočit polaritu toho kulatého magnetu a nyní ruční řazení funguje ale PRNDS svítí stále. Co tedy zobrazuje polohu páky na displeji MFI?

_________________
VW Touareg 2.5TDi R5 128kW 2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 07:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.09.2010

Příspěvky:

357

diag pise co?

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje ukazovatel zařazenych rychlosti
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 13:10 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

24.11.2015

Příspěvky:

111

Chyby to píše následující:

00293 - multifunkční spínač (F125), 008 nevěrohodný signál, sporadická
01045 - spínač pro Tiptronik (F189), 008 nevěrohodný signál, sporadická

_________________
VW Touareg 2.5TDi R5 128kW 2006


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: vascha a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group