Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 14.11.2008 02:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2008

Příspěvky:

40

Bydliště:

u Brna

zdarec,chtel bych se zeptat ,povedla se nekomu diagnostika corrada G60 na notebooku ?? nebo to jde jen vyblikat ?? mam r.v.91 vytahl jsem i drat z ridici jednotky (pin20) do diagnosticke zasuvky a stejne to nejde diagnostikovat :evil: a to me dost stve!!

_________________
corrado G60....jak taky jinak!!! :-)

_________________
corrado G60


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 15.11.2008 21:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

986

Bydliště:

Prachatice

mám za to,že to jde to jen vyblikat.
taky by se mi hodilo,kdyby to mi to někdo na jihu Čech napích..


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 16.11.2008 14:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

103

Bydliště:

Sever-Děčín

Jo jde to jen vyblikat! je to digifant... a skoro u každé jednotky vám to vybliká vadná ŘJ takže s tím si moc nepomužete...

_________________
CORRADO


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 16.11.2008 14:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2008

Příspěvky:

40

Bydliště:

u Brna

tak to jsem si myslel :-(( golf jde a corro ne omg !!!

_________________
corrado G60....jak taky jinak!!! :-)

_________________
corrado G60


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 17.11.2008 15:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

103

Bydliště:

Sever-Děčín

street píše:
tak to jsem si myslel :-(( golf jde a corro ne omg !!!

Myslím že ty poslední Corra by měli jít, rok 95...

_________________
CORRADO


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 18.11.2008 17:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2008

Příspěvky:

40

Bydliště:

u Brna

Podry11 píše:
street píše:
tak to jsem si myslel :-(( golf jde a corro ne omg !!!

Myslím že ty poslední Corra by měli jít, rok 95...


to by bylo good !! to by v tom pripade stacilo jen dat ridici jednotku z novyho corra a bylo by to diagnostikovatelne. :twisted: jestli kecam, tak me opravte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
corrado G60....jak taky jinak!!! :-)

_________________
corrado G60


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 19.11.2008 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2883

Bydliště:

Vyškov

street píše:
Podry11 píše:
street píše:
tak to jsem si myslel :-(( golf jde a corro ne omg !!!

Myslím že ty poslední Corra by měli jít, rok 95...


to by bylo good !! to by v tom pripade stacilo jen dat ridici jednotku z novyho corra a bylo by to diagnostikovatelne. :twisted: jestli kecam, tak me opravte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Hmmm tak to by asi nebylo... Gckovy se vyrabely jen do roku 91/92, pak uz jen VR6 a 2.0L a na ne by ti auto tezko jelo :lol:

To jsou rady tohle :D

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 19:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.02.2008

Příspěvky:

36

Bydliště:

Razice (Teplice v Čechách)

Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.

_________________
VW CORRADO 2,0 16V (Karmann)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 19:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2883

Bydliště:

Vyškov

US_Rangers píše:
Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.


Jsi trosku mimo misu, 2.0 16V je uz jako GIII

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 19:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.02.2008

Příspěvky:

36

Bydliště:

Razice (Teplice v Čechách)

Majsha píše:
US_Rangers píše:
Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.


Jsi trosku mimo misu, 2.0 16V je uz jako GIII

:lol: :lol: :lol: Nějak jsem pozapomněl, že 16v už je trošku hodně mimo mísu. Se omlouvám :lol:

_________________
VW CORRADO 2,0 16V (Karmann)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 19:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2883

Bydliště:

Vyškov

US_Rangers píše:
Majsha píše:
US_Rangers píše:
Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.


Jsi trosku mimo misu, 2.0 16V je uz jako GIII

:lol: :lol: :lol: Nějak jsem pozapomněl, že 16v už je trošku hodně mimo mísu. Se omlouvám :lol:


Precti si prvni prispevek, pak mi posli na ucet aspon pul mega a omluva bude prijata

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 19:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.02.2008

Příspěvky:

36

Bydliště:

Razice (Teplice v Čechách)

Majsha píše:
US_Rangers píše:
Majsha píše:
US_Rangers píše:
Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.


Jsi trosku mimo misu, 2.0 16V je uz jako GIII

:lol: :lol: :lol: Nějak jsem pozapomněl, že 16v už je trošku hodně mimo mísu. Se omlouvám :lol:


Precti si prvni prispevek, pak mi posli na ucet aspon pul mega a omluva bude prijata


Pul mega? Málo náročný :D Jsem zapomněl, že je tu řeč o šneku :roll:

_________________
VW CORRADO 2,0 16V (Karmann)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 20:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2883

Bydliště:

Vyškov

US_Rangers píše:
Majsha píše:
US_Rangers píše:
Majsha píše:
US_Rangers píše:
Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.


Jsi trosku mimo misu, 2.0 16V je uz jako GIII

:lol: :lol: :lol: Nějak jsem pozapomněl, že 16v už je trošku hodně mimo mísu. Se omlouvám :lol:


Precti si prvni prispevek, pak mi posli na ucet aspon pul mega a omluva bude prijata


Pul mega? Málo náročný :D Jsem zapomněl, že je tu řeč o šneku :roll:


Dobre dobre, tak penize vynechame, ale 20 verejne prohlasis ze Gcko je nejskvelejsi motor, lepsi nez 16V a budiz Ti odpusteno :lol:

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 24.11.2008 07:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.02.2008

Příspěvky:

36

Bydliště:

Razice (Teplice v Čechách)

Majsha píše:
US_Rangers píše:
Majsha píše:
US_Rangers píše:
Majsha píše:
US_Rangers píše:
Mám 2.0 16V r.v. 92 a u nás mi to v servise napíchli.


Jsi trosku mimo misu, 2.0 16V je uz jako GIII

:lol: :lol: :lol: Nějak jsem pozapomněl, že 16v už je trošku hodně mimo mísu. Se omlouvám :lol:


Precti si prvni prispevek, pak mi posli na ucet aspon pul mega a omluva bude prijata


Pul mega? Málo náročný :D Jsem zapomněl, že je tu řeč o šneku :roll:


Dobre dobre, tak penize vynechame, ale 20 verejne prohlasis ze Gcko je nejskvelejsi motor, lepsi nez 16V a budiz Ti odpusteno :lol:

Radši a i si myslím, že bude lepší, když mi postavíš šibenici a upálíš mě pak za čaroděje :lol:
Nene, dělám si srandu. Samozřejmě, že Gčka jsou dobré motory, ale pro mě je to corro a proto ho mám rád :wink:

_________________
VW CORRADO 2,0 16V (Karmann)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: diagnostika Corrado ???
PříspěvekNapsal: 05.01.2009 22:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1571

Bydliště:

Teplice v Čechách

nj vyblikat jde vyhazuje to spustu chyb ale jedna podstatná věc je tak že ten kablík na vyblikání není naveden do auta (alepon co jsem jich par videl)musí se z řj natáhnout k diodě ABS a tím to vyblikat návod je zde http://www.corradotech.cz/index.php?id=diag


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group