Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 1.4 TDi - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 03.09.2009 19:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4439

Bydliště:

Praha

Pisu to i sem protoze vim,ze v mem Polu to obcas dela taky,ovsem v Lupu uz mi to nejde vubec,coz je defacto to same..
Jde o to ze pri podrazovani z 5tky na 4ku,tam proste zaboha tu 4ku nedostanu,jen kdyz ji zaradim prez 3jku..to jde pak naprosto bez problemu,ale primo z 5 na 4 to nejde nikdy...jakmile se udela 5-3-4,jde to jak po masle..
Jsou to nejaka tahla,pripadne to muze delat i spojka?Je pravda ze jak v Lupu,tak v Polu neni ani jedna dobra...

_________________
www.escape6.cz

_________________
CarCoolka..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem razeni Lupo TDI
PříspěvekNapsal: 03.09.2009 21:13 
Offline
Moderátor
Moderátor

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1450

Bydliště:

Decin

ha - mě toto kdysi dělal jeden z transportérů...a dělal to až potom, co převodovka byla rozebrána a opětovně složena, tzn. nějaká vidlička či co...já jsem s tím jezdil pak už normálně, zvykneš si :wink:

_________________
Obrázek

_________________
VW Amarok, Suzuki LTA-750 King Quad - shořel :(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem razeni Lupo TDI
PříspěvekNapsal: 04.09.2009 09:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4439

Bydliště:

Praha

coz o to,ja bych si zvykl,ale prijde nejaka krizovka kdy proste budes potrebovat nekoho predjet a najednou se tam ten cas nenajde aby si musel zajet pakou jeste na 3 a pak na 4..
V sekci Polo mi bylo porazeno,ze sou tam jakasi tahla kterejma se to steluje,tak uvidim.. :wink:

_________________
www.escape6.cz

_________________
CarCoolka..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem razeni Lupo TDI
PříspěvekNapsal: 04.09.2009 12:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.08.2009

Příspěvky:

5

Bydliště:

Vlachovo Březí

mě dělá u lupa že mi tam de špatně 1 a zpátečka prý musím nastavit táhla řazení

_________________
Automechanik


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem razeni Lupo TDI
PříspěvekNapsal: 26.03.2010 00:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.08.2009

Příspěvky:

53

To vypadá na synchron na 4. Mě to dělá z 2. na 3. Takže řadím hadím pohybem. U té zpátečky, co tady někdo psal, to je v seřízení táhel.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group