Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 10:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2009

Příspěvky:

792

Bydliště:

Praha 13

Spotreba 10-12/100, maximalka 224 :D

SDIcko sem mel v praci na vymenu celniho skla a jel s tim na pojistovnu, obdivuju lidi co s tim jezdi. to auto je strasne pomale.. asi zvyk z myho.

_________________
Autoservis, mechanické práce, pneu, klima, autosklo, rychloservis, výměny olejů, ostatní po domluvě . SZ nebo TEL

_________________
Vw lupo 1,4 16v --> swap 1,6 16v gti


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 12:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.06.2009

Příspěvky:

534

To není pravda mám Fábii najeto 340 000km z toho bez 40 všechno já sám. Je to a) držák jako svině b) město neměsto startování chcípání furt jede stejně c) je to zběsilá svině líná líná ale když se splaší tak turba nestačí


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 13:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Ivinka88 píše:
bylo to nepojištěný, bez značek, jeli jsme od 10h večer a ve 2,15 jsme přijeli odmů..ono se ani rychjei jet nedqalo (tma, srny....)
ale na to, že to má nejvyšší rychlost 157, tak těch 130 je to výkon..přemýšlím o čipu :-D :lol:


Přemyšliš o ČIPU??? Do SDI??? To je jako bys chtěla načipovat benzin.... zvedneš vykon o 5-6 koni (vic bez uprav z toho nedostaneš), při jizdě to nepoznaš a akorat to bude papat vic 8) 8) 8)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 14:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2010

Příspěvky:

37

Jojo...akorát sem našla že se to dá i o 10 koníků, což bude už znát a spotřeba prej nižší, když se čipne, tak nevím....?

_________________
vw Lupo 1,2 TDI 3L a vw lupo 1,7 SDi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 14:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

No ja sem napsal tech 6 koniku tak +-, jde to i do 10 zaleži od auta ale i tech 10 pochybuju že nějak poznaš. A ta spotřeba nevim jesti pujde dolu, tam je šance na nižši spotřebu u TDI-ček:-) Na 3L si dej čip, to je potom střela když do ma 85-90 PS:)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 16:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2010

Příspěvky:

37

no uvidíme, nejdřív potřebuju pořádný reference, než za to těch 10tkč dám...jinak ono 3L jede jak střelený, to SDíčko je oproti tomu lenoch...:-D ale i ta spotřeba do těch 4 litrů super...v dnešní době...:)

_________________
vw Lupo 1,2 TDI 3L a vw lupo 1,7 SDi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 17:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

10tkč?:-) :-) :-) To je šilene to bych už přemyšlel o 1,9 TDI že tam hodim:-D :-) :-)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 19:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.06.2009

Příspěvky:

534

SDI se nevyplatí chipovat ani u 1.9 to neni skoro poznat je to jen na úkor životnosti a spotřeby protože člověk má tu nohu stejně pořád na podlaze nebo jí jen líže. Bejt váma tak se kochám z motoru co bude cvakat jak novej ještě až naše děti půjdou dod důchodu.


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 21:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Přesne tak na ne-Turbo motorech se čipy vubec nevyplati. Ja kdybych mel čas a penize tak si koupim nejake SDI levne a nahodim tam 110kW motor TDI z Golfa :) :D :D

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 30.06.2011 11:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2010

Příspěvky:

37

Tak dneska jsem náhodou sehnqala ,,známýho" který je mi ochotný to načipovat svojí špičkovou technikou a více než 20letou praxí v oboru....říkal něco, že si nahraje program, kterej je v řj a zálohuje ho, na tohle lupo má 3 programy chipu, ozkoušel by, kterej bude nejlepší a ten by tam dal...jinak popřípadě je možné i nahrát zpět ten, co bude mít zálohovaný...jinak cena za hubičku...tak o tom přemýšlím a myslím, že tomu motoru to neublíží, ale spíš pomůže a postřebqa by logicky měla klesnout....ne?

_________________
vw Lupo 1,2 TDI 3L a vw lupo 1,7 SDi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIMNI SPOTREBA 1,7SDI?
PříspěvekNapsal: 08.07.2011 08:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.08.2009

Příspěvky:

5

Bydliště:

Vlachovo Březí

měl sem lupo SDI a většinou sem jezdil za 4 litry a když sem jel kudlu nad 6 nešlo :D ted mam Polo TDI a jezdim 6 až 9 litrů a do SDI bych už vživotě nešel od 120 vejš se nedá předjíždět ani kamion musí se z pětky na 3 a tlačit to u tdi stačí šlápnout :D

_________________
Automechanik


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group