Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 08.06.2015 23:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Je pravda že tak na dalku to je fakt hrozně těžke poradit......

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 08.06.2015 23:07 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

24.05.2015

Příspěvky:

29

To je jasné , ale najprv vymením ten snímač abs a uvidím či sa niečo zmení. Možno to má súvislosť s prevodovkou.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 08.06.2015 23:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

No snimače maji určitě.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 13.06.2015 21:29 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.11.2014

Příspěvky:

55

Bydliště:

HB,Brno

miro1980 píše:
To je jasné , ale najprv vymením ten snímač abs a uvidím či sa niečo zmení. Možno to má súvislosť s prevodovkou.

budeš měnit až vyměníš, zajeď do ostravy nebo na slovensku je firma která poravuje 3Lka tam ti pomůžou

_________________
Oprava autoelektroniky alternátory startéry veškeré opravy lupo 3L diagnostika VW group. 776 490 174

_________________
Elektrikář


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 29.09.2015 14:56 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

24.05.2015

Příspěvky:

29

Pokračujem v mojom odstranovaní chýb , Chyba ABS je odstranená ,bol zalomený kontakt na čidle a odlepený magnet na bubne kde sníma čidlo. A teraz k prevodovke , neriešil som ju vôbec (okrem výmeny tlakovej nádobky) pretože celé leto fungovala normálne až do teraz ako sa ochladilo. Opät má problém preradit z 1 na 2 pokial sa nezohreje. Tuším že ma neminie výmena náplne v hydraulike prevodovky. Vie niekto aká nápln tam ide a aké množstvo ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 29.09.2015 18:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Klasicky servo olej zeleny (někdy červeny).

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 29.09.2015 18:39 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

24.05.2015

Příspěvky:

29

Ano ,je tam nejaký zelený . Aké množstvo budem potrebovať ? A asi to nemá vypúštací šroub ,že ? :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 29.09.2015 19:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Ne nema, musiš to odsat. Vleze ti tam tak 0,6l. Když odvzdušniš spojkovy valeček tak trošku vic.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 06.12.2015 20:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.06.2011

Příspěvky:

40

Ahoj,

není tu někdo z okolí Prahy nebo Říčan u Prahy, kdo by byl schopný a ochotný nastavit převodovku na Lupu 3L? Případně doporučení na servis, kde to umí?

Děkuji

_________________
Samolepky, reklamní a jiné polepy vozidel, potisk triček


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lupo 3L - problém s řazením
PříspěvekNapsal: 30.01.2016 08:18 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

24.05.2015

Příspěvky:

29

Tak po dlhšom čase som tu , stalo sa toto . Lupo sa zastavilo za jazdy , ostala zaradená rýchlosť a neštartovalo , auto som dal odviezť do servisu aby demontovali prevodovku aj hydrauliku kôli pretesneniu . Ale ked išli demontovať prevodovku tak zistili že boli vypálené niektoré poistky , tie vymenili a motor naštartoval a aj radilo rýchlosti. Ale aj tak som chcel pretesnit čo sa dá. Tak prevodovku som pretesnil , hydrauliku tiež založilo sa to naspäť motor naštartoval aj radilo rýchlosti ale nešlo zaradiť "E" . Tak išli v servise urobiť základné nastavenie a kým som prišiel do servisu sa na to pozrieť tak už neštartuje ani neradí rýchlosti , ostal zaradený 1 stupeň. Nedá sa urobiť ani základné nastavenie pretože cez diagnostiku na kanáli 014 píše že nieje zapnuté zapalovanie. Chyby teraz vyskočili ale neviem to presne : komunikácia s RJ a ventil ovládania tlaku hydrauliky - ak sa nemýlim . Neviem kde je problém , či náhodou nieje vadná niektorá RJ .


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group