Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 27.02.2011 22:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2011

Příspěvky:

112

Ahoj resil to uz nekdo ? mam lupo sdi a koupil jsem gti masku a ma uplne jine uchyceni nez ta co tam je ..poradite nekdo zda je treba koupit i jinou listu pod svetly i naraznik gti ?dekuju


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Předělání na GTI
PříspěvekNapsal: 06.03.2011 19:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2011

Příspěvky:

112

Ahoj predelevala lupo nekdo predek na GTI ??? co je vse ktomu treba ? krome narazniku masky ..zda i nejkae najezdy atd ...diky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Predelaval nekdo predek na GTI ???
PříspěvekNapsal: 06.03.2011 21:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2009

Příspěvky:

792

Bydliště:

Praha 13

urcite i blatniky ktere sou o hodne sirsi, kapota je jina, blinkry jiny, a cele celo je jine

_________________
Autoservis, mechanické práce, pneu, klima, autosklo, rychloservis, výměny olejů, ostatní po domluvě . SZ nebo TEL

_________________
Vw lupo 1,4 16v --> swap 1,6 16v gti


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Predelaval nekdo predek na GTI ???
PříspěvekNapsal: 06.03.2011 23:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2011

Příspěvky:

112

Ahoj to jako fakt ?i blatniky? kapota ?? je to fakt jine ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Predelaval nekdo predek na GTI ???
PříspěvekNapsal: 07.03.2011 11:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2009

Příspěvky:

792

Bydliště:

Praha 13

koukni na obrazky... blinkry sou jiny vetsi, blatniky sou sirsi o par centimetru, a tim padem i naraznik je sirsi a ohledne kapoty, vsude kdyz kupujes kapotu tak je napsano vsechny modely krom tdi a gti. takze u ty bych vahal taky.

Obrázek

Obrázek

_________________
Autoservis, mechanické práce, pneu, klima, autosklo, rychloservis, výměny olejů, ostatní po domluvě . SZ nebo TEL

_________________
Vw lupo 1,4 16v --> swap 1,6 16v gti


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 07.03.2011 23:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.08.2009

Příspěvky:

53

Tak nevím, jestli je někdo tady schopen odpovědět. Počítám, že těch GTI je možná jen 10 v republice, ne-li míň.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 08.03.2011 01:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2009

Příspěvky:

792

Bydliště:

Praha 13

gti nema listu pod svetla, ale jinej naraznik.... a gti sou v republice dve ne ? co to tak sleduju.

_________________
Autoservis, mechanické práce, pneu, klima, autosklo, rychloservis, výměny olejů, ostatní po domluvě . SZ nebo TEL

_________________
Vw lupo 1,4 16v --> swap 1,6 16v gti


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 08.03.2011 01:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2011

Příspěvky:

112

Tak naraznik uz mam ale ted resim zda je treba opravdu menit blatniky ..pripada mi to stejne ..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Predelaval nekdo predek na GTI ???
PříspěvekNapsal: 08.03.2011 01:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2011

Příspěvky:

112

joo to mas pravdu ale blatniky se lisi jen v sirce lemu ale uchyceni a vse by jinak melo byt stejne ..co se tyce blatniku ..bud je nechat vytahnout nebo koupit v nahrade pokud nekdo gti dela ..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 08.03.2011 11:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2009

Příspěvky:

792

Bydliště:

Praha 13

tak jestli ho mas tak ho priloz a iviis kde to nesedi. urcite bude u lemu sirsi

_________________
Autoservis, mechanické práce, pneu, klima, autosklo, rychloservis, výměny olejů, ostatní po domluvě . SZ nebo TEL

_________________
Vw lupo 1,4 16v --> swap 1,6 16v gti


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 08.03.2011 23:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2011

Příspěvky:

112

pokud jde jen o lem ..tak bych je pripadne nechal vytahnout nekdo to dela vid ? ale jinak jsou totozne z obyc zee ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 09.03.2011 00:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.01.2010

Příspěvky:

396

ako nechcem posobit zlym dojmom ale uz ked sa pytas na take somariny podla mna sa do toho nepustaj..podla mna si v zivote nerobil s laminatom ani nicim podobnym..videl si pracovat uz niekedy klampiara alebo lakernika?? asi nie.. pozri zakladas temy stale nove a nove a su o blbostiach tak to ries v jednej napr PRERABKA NA GTi.. poslem ti par foto 1,4Tdi ktora je akoze urobena na Gti look..
inac blatniky takto siroko nevytiahnes ako ma seriove Gti kedze material to neznesie..skuska v tahu ti nieco hovori??alebo technicka operacia tahanim,valcovanim..ak by si bol sikovnejsi a tie veci co som spominal ovladal alebo sa s niecim stretol uz davno zhodis povodny naraznik dole a prikladas ten gti co mas..

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 09.03.2011 01:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Ty si mu dal :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 09.03.2011 11:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2009

Příspěvky:

792

Bydliště:

Praha 13

dal ale ma pravdu, kdyz uz mam doma naraznik, tak puvodni dam dole a nahodim gti a zjistim kde mi co nesedi. nebo ne ?

_________________
Autoservis, mechanické práce, pneu, klima, autosklo, rychloservis, výměny olejů, ostatní po domluvě . SZ nebo TEL

_________________
Vw lupo 1,4 16v --> swap 1,6 16v gti


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Proc nepasije GTI maska na SDI ??
PříspěvekNapsal: 09.03.2011 21:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Jasně, však to je za 20 minut odzkoušeno:)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group