Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.12.2013 12:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

Dobry den prosim o radu. Lupo mame cca rok jezdeno bez problemu. ted se behem mesice stalo: auto na krizovatce zarazeno na pace dopredu-na displeji se ukazalo D ale neukazalo se jaka je zarazena rychlost. svitilo jen D a auto nereagovalo na plyn. Neutral sel normalne zaradit. Auto se odtlacilo, vypnul motor a po chvili nastartoval a vse v pohode. Pak se to stalo normalne za jizdy z kopce. auto normalne jelo, po pridani plynu zase nereagovalo a na dipleji se zase neukazala rychlost jen svitilo D. stalo se vam to nekdy? diagnostika nechlasi zadnou chybu. Jinak pri koupi vozu mi bylo receno ze pri otevreni dveri se tlakuje kompresor. pak normalne nastartuju a jedu. ted sem si vsiml ze po otevreni dveri se bud tlakuje chvili nebo vubec a dotlakuje se az po otoceni klice do prvni pozice. muze to stim nejak souviset? zkousel jsem zapnout Eco provoz ktery sme nepouzivali(ale pri koupi byl funkcni) ted nefunguje start stop. Je to chyba v elektronice? Tydla auta u nas nikdo nedela. tak jsem bezradny. dekuji.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.12.2013 14:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

Pripojeno na jine diagnostice a ta napsala:

263-prevodovka 0107 mechan/hydraulicka porucha
841-snimas hydrau. tlaku v prevodovkce G270


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.12.2013 16:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Však z te diagnostiky je jasně vidět kde je chyba:-) Sminamč tlaku bude vadny. Ted jestli to byla sporadicka chyba nebo je uplne v čudu.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.12.2013 17:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

Asi bude uplne v cudu. dneska sem stim jezdil a kdyz jsem nastartovany auto nechal stat tak se nekolikrat sepnul kompresor a tlakoval. predtim sem nic takoveho nepozoroval. Prosimte kolik ten snimac stoji? nikde to nemuzu najit. jak slozita je vymena? diky moc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.12.2013 20:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Je uplně normalni že auto tlakuje když stoj, obzvlašť když tam je N-ko. Zaleži jak často a jak dlouho tlakuje. A nemam poněti kolik stoji to čidlo tlaku. Ještě sem ho na žadnem lupu neměnil.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 11:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

McMahon: prosimte auto neni moje ale sestry, proto budu tlumocit co to zase dela. Nechal jsem vymenit ten snimac(3105kc dil) auto jsem vezl domu ze servisu. a bez problemu. druhy den rano. sestra otevrela dvere od vozu a kompresor se netlakoval, sedla do auta rozjela se chvilku to radilo pak zastavila na krizovatce , rozjela se a auto nepreradilo z 1 na 2. kousek stim popojela a zastavila. zaradila Neutral pak zpatecku a blikalo pismeno R. pak preradila pakou dopredu rozsvitilo se D ale uz se neukazalo ze by tam byla zarazena jednicka a auto nejelo. nechala to stat pet minut a pak tam normnalne vedle D skocila 1 a auto se rozjelo a normalne radilo. takze vubec nechapu kde je problem? nenatlakuje se kompresor? je nekde chyba v elektronice? auto najelo 10 000km bez probolemu a kompresor se tlakoval skoro pri kazdem otevreni dveri. zajedu zase na diagnostiku,ale jina zavada nez ten snimac tam predtim nebyla..... nejde mi do hlavy z jakeho duvodu se ten kompresor netlakuje pri otevreni dveri....??, diky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 15:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Maš v pořadku čidlo ve dveřich? A po vyměně čidla bylo nastavena převodovka?

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 16:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

Jakym zpusobem vyzkousim jestli je plne funkcni? Prevodovku nenastavovali. Rekli mi ze to neumi a ja jsem zatim nesehnal nikoho kdo by to auto nekdy videl jinde nez na obrazku. Nestacilo by jen vypojit baterku na 24hodin aby se nastavilo tovarni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 18:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

V nouzi ano ale nejlepši je to nastavit počitačem.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 19:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

Prosimte vim, ze hrozne otravuju ale volal jsem do nekolika servisu a nikdo to nikdy nedelal..... proto jsem tady u nas na jihu cech bezradny. zkusim tedy odpojit tu baterku jestli to pomuze.

Pred chvilkou jsem koukal do dveri a to cidlo myslis jakoby cidlo ktere rozsviti i svetlo? svetlo normalne sviti. A zkousel jsem kdy ten kompresor zacne tlakovat a tlakuje pouze kdyz v aute otocim klickem a pohnu pakou bud ze stop na neutral nebo treba z neutralu do polohy dopredu. proste musim pohnout pakou pak to zacne tlakovat. cim to je? myslis ze je to proste tim spatnym nastavenim prevodovky? odkud jsi? nebo se tu najde nekdo ochotny kdo by mi to nastavil abych stim nemusel jet 200km? samozrejme za penize.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 20:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Těžko žict takhle na dalku, ale ano muže to byt tim ,že se převodovka nenastavovala. Ja sem z Třince, takže pokud přijedeš neni problem to udělat.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 21:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

440km k tobe. to je trosku vic z ruky. zkusim jestli tu neni nekdo bliz kdo by do toho sel. diky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 10.01.2014 08:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

McMahon:

me nejde do hlavy ze co to prestalo tlakovat po otevreni dveri tak od ty doby to blbne.......to cidlo je to cidlo co je i na to svetlo?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 10.01.2014 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Melo by byt. Tam je mikrospinač přimo v zamku. Ale když světlo sviti....

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 10.01.2014 19:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

McMahon:
a olej v ty prevodovce se meri az po povoleni tlakove nadobky? dneska sem stim jezdil a stane se ze v ty nadobce je uplne podne a kdyz to povolim tak se to zase naplni, to je v poradku? a co me zarazi tak kdyz mam auto vyple klicek neni v zapalovani a povolim tu tlakovou nadobku obcas se stane ze zacne kompresor tlakovat. to je asi spatne ne? jina mam slibeno v autorozovanem servise vw ze mi tu prevodovku prenastavi. ikdyz me vubec nejde dohlavy co dela ten kompresor??? auto jinak radi krasne.aby nebyl problem v tom kompresoru.....


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group