Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 22.01.2014 21:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

To všechno zaleži jak maš těsnou tu soustavu. Když tam třebas za ty 3h neklesne tlak pod 39 atm tak to nebude tlakovat po otevřeni dveři ale až po otočeni kličkem. Ale po noci by melo tlakovat. To uz bys to musel mit fakt tesne:)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 10:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

tak to rano netlakovalo po otevreni dveri. koukal jsem na nadobku s olejem a hladila stoupla o cca 2cm oproti veceru. nechapu!!! stou hladinou oleje kdyz povolim tlakovou nadobku tak mam tu nadobu na olej plnou. kdyz pak otevru dvere tak se to natlakuje tak je ji tak 3/4 pryc. tak to ma byt? nebo mam mit tu nadobu plnou porad? driv to tlakovalo po otevreni dveri kazdy rano. neni mozne ze by byl problem jeste v ty hladine oleje? jsem z toho tatar. segra dbneska vyrazila na dlouhou cestu tak snad to pojede.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 10:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

To je uplne normalni ze v te nadobce po natlakovani je ani ne čtvrt. A jak si otočil kličem n zapalovani tak jak dlouho to tlakovalo?

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 11:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

tlakovalo to jen chvilku. tlaku tam bylo tim padem dost. ale neni mi jasny proc ten tlak predtim tak mizel a ted skoro vubec.....? a mluvil jsem stim co to nastavoval a rikal mi ze tam ma bejt nejaky 4mistny cislo a ze on ho mel samy 0. tak jestli to tak ma bejt?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 13:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

4 mistne čislo to muze byt tak na dome:-) Když mi nepoviš podrobnosti tak ja nevim oč krači:-)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 15:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

kodovani ridici jednotky 0000 je to normalni? prej to nikdy nevidel.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 16:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Ktere RJ? Motoru? Prevodovky?

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 21:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

rekl mi pouze kodovani ridici jednotky 0000. a ze by ten kod mel rikat co je tam za typ motoru,jestli tam je abs atd ja tomu nerozumim......


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 23.01.2014 22:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Prave de o to jestli to je RJ motoru nebo prevodovky:-) Zeptej se ho na to. A to že to ještě nevidel neznamena že to je špatně:) Jen prostě musi vic koukat:-)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 19:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

Nu cely den jsem se mu nedovolal, takze jsem to nezjistil. Ale dva dny jezdime a bez problemu. Ale jeste to po otevreni dveri netlakovalo, vzdy az po otoceni klice. v nadobce na olej je i po delsim stani oleje tak ctvrt nadoby. sem to jeste jednou vyzousel a povolil tlakovou nadobku. oleje po horni rysku a potom staci otevrit dvere a tlakujem. takze asi nam nejak zahadne drzi ten tlak:-)) tak me napada, jelikoz nevim jak ten kompesor tlakuje, jestli neni mozne ze je tam neco spatne, ze ten tlak se neodpusti....?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 20:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

To je dobře ze se neodpusti:-) Bud rad a neremcej:-) Většina ma problem z tim ze jim to tlakuje pořad a pumpa se skoro ani nezastavi:-)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 21:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

:-)) ja bych to neresil!! ale kdyz to predtim po par hodinach a otrevrneni dveri tlakovalo, tak me zarazi, jak se to ,,samo,, udelalo ze ten tlak se v tom tak drzi :-))


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 22:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

No je to kazdopadne zajmave, jen pozoruj jestli napr nepřestane řadit, nebo bude prodleva v řazeni. To bude znamenat ze je vadne čidlo tlaku a proto se nesepne to tlakovani od dveři, protože si mysli ze tam ma dobrej tlak.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 22:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

jak jsem to na zacatku psal, auto blbe radilo. tak se snimac hydraulickeho tlaku v prevodovce g270 vymenil po tom co diagnostika ukazala ze je spatny. jine tam neni ne? todle je hned u ty nadobky na olej.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 23:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

No tak to fakt nevim:-) A je to přesne to stejne čidlo?

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group