Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 23:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

jo je to presne to same cidlo. original dil stalo asi 3100kc. takova mala jebka.:-)) ono je to takovy fakt divny. driv byla ta nabodka na olej vzdycky po par hodinach plna:-)) a tlakovalo to po otevreni dveri. ted to stoji pul dne a hladina se skoto vubec nejde a je v tom porad tlak :-))


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 23:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Jak rikam bud rad a neremcej:-) Pokud prestane řadit pak to řeš:-)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 24.01.2014 23:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2013

Příspěvky:

27

jojo dik.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 14.02.2014 00:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.06.2011

Příspěvky:

14

Čaudys, taky bych se rád přidal do diskuze. Dnes jsem s kamarádem koupil pro jeho přítelku Lupo 3L v Českých Budějovicích. Auto jelo perfektně a všechno bylo po cestě do Prahy v pořádku. Zhruba po 140Km jsem jel na 50tce pomalou šolíchačku a když auto mělo přeřadit, tak chcíplo a nešlo nastartovat. Dal jsem ještě za jízdy N a nastartoval, zařadil jsem D a zase to chcíplo. Potom už se auto nerozjelo. Když to nastartuju a dám D neukáže se, že by to něco zařadilo a pak tam natvrdo padne rychlost a chcípne to. Na R to nic nedělá, manuál taky ne a když přepnu na P tak se na displayi oběví čislice 5. Je někdo z Prahy, kdo by mi to zdiagnostikoval a pomohl opravit? Pokud možno co nejdřiv.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 11.03.2015 15:24 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.03.2015

Příspěvky:

5

PROSIM O RADU !!! Caute, mam problem s prevodovkou na lupe 3L - nechce startovat v polohe "P", v "N" startuje. Cely proces nastavenia prevodovky a spojky som urobil, v pamati zavad nie je ziadna chyba!! a predsa nestartuje v "P". Stretol sa s tym niekto a vedel by poradit?? Verim ze ano a dakujem..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 11.03.2015 15:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

A Start/Stop ti funguje? Na 99% problem ve spojkovem valečku.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 13.03.2015 09:15 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.03.2015

Příspěvky:

5

Start/Stop som neskusal. Mozes mi napisat aky je problem s valcekom? Lebo som ho pred tym odvzdusnil.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 13.03.2015 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Zkontroluj ten Start/Stop.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 16.03.2015 11:39 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.03.2015

Příspěvky:

5

Zaujimave je, ze vo stvrtok start/stop fungoval, nieco som s nim pojazdil a od piatku uz nefunguje.. Ak by bol chyba spojkovy valcek, je treba vymena?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 16.03.2015 17:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Ano stava se to dost často, je tam něco s tim potenciomentrem. Mam uz 4 valečky nefunkči doma, jak mi skonči škola tak se budu na to divat. Zatim jsem to musel vzdy vymenit. A novy valeček stoji 7 000, takze mozna lepsi koupit starši za 100-150e na ebay.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 22.03.2015 16:29 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

01.03.2015

Příspěvky:

52

Je někdo poblíž KV a nebo v rozumné vzdálenosti kdo umí seřídit automat? Nic s ním nemám, ale jistota je jistota. Nechce se mi až na druhou stranu republiky.. :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 22.03.2015 16:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Všechno je jednou poprve :lol: :lol: A buď rad že nejsme v rusku a ty nebydliš v Moskvě a ja ve Vladivostoku:-) To by sis "užil":-)

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 22.03.2015 16:41 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

01.03.2015

Příspěvky:

52

No stejně to dopadne tak, že si prostě udělám výlet :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 26.03.2015 19:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.09.2009

Příspěvky:

41

Bydliště:

tachov

Tak hoši a mam to taky v řiti :-) auto nejde nastartovat,když vemu ten konektor co vede do tlakovace převodovky vyndám a nasadim spojka mne vystaví jen na 3vteriny a v ten moment auto natočil na N,pak to neradi nic po chvíli to zapípa jakože chyba,chcípnu dam Stop a normálně nastartuje a auto jede rádi dokud to nechcipnu,pak už to zas nejde,kapalina tam je na počítači mi to vyhodili chybu Pohon,Čidlo tlaku,a nákej ventil.nevíte někdo(Mc mahon) co to může být, nechce se mi měnit všechno když to s tím nemusí mýt souvislost a pak je tu ještě nastavení ty převodovky,nebo někdo kdo to dá do kupí v západních Čechách


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu s prevodovkou na lupo 3l
PříspěvekNapsal: 27.03.2015 16:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

765

Bydliště:

Guty 74

Napiš přesne chyby co vyhazuje diagnostika.
Odpoj baterku na vic nez 24h a a zapni nejaky spotřebič v autě(třebas vnitřni osvětleni), at se vybijou kondenzatory. Potom po vice nez 24h skus zapojin a zkus jestli bude fungovat.

_________________
Audi A2 1,2 TDI; VW Lupo 3L


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 80 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group