Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 01.04.2010 19:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2010

Příspěvky:

13

Pls jak se da aktivovat servisni menu RNS 510? pres VAG?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 01.04.2010 19:48 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12846

Bydliště:

Humpolec

vždyt jsem to napsal v předchozím příspěvku!!!!!!!!!!!!!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 04.04.2010 19:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2010

Příspěvky:

13

tornado1 píše:
vždyt jsem to napsal v předchozím příspěvku!!!!!!!!!!!!!


sory spatne sem si to precetl...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 04.05.2010 13:34 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

20.07.2009

Příspěvky:

3308

ja mam mozna trosku jinej dotaz...nedaval jsem RNS510, ale RCD510, puvodne jsem mel MFDII...ted mam ale docela spatnej prijem radia...na netu jsem nasel, ze je to prave tim prepinacem anten (vag hlasi chybu druheho okruhu)...ze pomuze, kdyz vyradim ten prepinac a propojim konektory naprimo...to bych rad udelal, ale nevim, jakej kabel pouzit...neporad nekdo? prikladam obrazky z toho zahranicniho fora...mozna by byl vhodnej kabel 7L6051551, ktery jsem pouzil jako redukci pro pripojeni radia, jak se tady psalo, asi by postacil ten konektor, ale to ja nevedel...


Přílohy:
antena_slucovac_1.jpg
antena_slucovac_1.jpg (29.41 KiB) Zobrazeno 734 krát

antena_slucovac_2.jpg
antena_slucovac_2.jpg [ 22.7 KiB | Zobrazeno 976 krát ]

_________________
Prodám různé díly: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=260782

_________________
Golf V GTI Edition 30, DSG
Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 08.05.2010 02:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.05.2010

Příspěvky:

4

tornado1 píše:
máš mylné informace!!! druhý výstup není pouze pro TMC!! Navigace mezi anténama přepíná dle potřeba.. TMC ti pojede i s jednou anténou!! firmware bez vybíjení je nižší než 26xx... firmware zjistiš v servisním menu, které je třeba aktiovat.. přizpůsobení - kanál 50


Možná konec všem dohadům na co jsou dva anténní kabely. Je to proto, že antény jsou dvě a jsou zalité v zadních bočních sklech (mám verzi kombi a jsou i v těch oknech krásně vidět, vypadají jako vyhřívání) a každá přijímá to stejné. Dvě jsou z důvodu kvalitnějšího příjmu.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 10.05.2010 18:46 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

20.07.2009

Příspěvky:

3308

swenak píše:
ja mam mozna trosku jinej dotaz...


takze problem jsem jiz vyresil, koho by zajimalo reseni, viz http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=151&t=71851&p=1776944#p1776944

_________________
Prodám různé díly: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=260782

_________________
Golf V GTI Edition 30, DSG


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.06.2012 13:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.07.2011

Příspěvky:

467

no já měnil RCD 510 za původní RCD 310, které bylo v autě,
ta 310 má tva tunery, tudíž dva anténní vstupy, proti nim je v autě dvojitý anténní konektor a dva anténní kabely,
rádio jsem jen přehodil a nakódoval, vše je o.k., jen mi nejde TP, když zmáčku, hlásí to, že nelze, že je RDS vypnuté, rovněž (vyčteno z návodu Bolera) nemám po přepnutí do režimu RADIO dole v nabídce záložku Extra (která by měla obsahovat Scan a RDS), mám tam přímo Scan,
tohle nějak nechápu, v servisním módu jedou oba tunery, tak nevím, anténu na střeše nemám, jen v zadním okně, tak nevím, kde by mohla být chyba,
RCD 510 je 3C8 035 195, kódování 0C00040104 (gsm III, 4 repro, výškové repro, multifunkční volant)
HW je 040 a SW 0144, nemá někdo radu?
že by anténa ve skle nedokázala přenést signál RDS? kdo máte RCD 510 z výroby, máte anténu na střeše?

_________________
CAXA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.06.2012 21:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.03.2012

Příspěvky:

81

Bydliště:

Karviná

Z vůastní zkušenosti doporučuji koupit redukci k antenám přimo v autorizovanem servise bud VW nebo ŠKODA jako redukce k OCTAVII II. Cena cca 200,- takže 2kila ušetříš a máš origo díl...

_________________
RoVi - Rosťa
VW Passat 2,0 TDi 103kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.06.2012 21:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.07.2011

Příspěvky:

467

ale já žádnou redukci nepotřebuju, je tam origo z výroby dvojitej konektor a v něm dva anténní kabely......jen jsem vypojil z RCD 310 a napojil do RCD 510,
kdybych měl jen jednu anténu, tak mi to je jasné, ale já potřebuju nebo spíš chci vyřešit ty dopravní informace, resp. zapnutí RDS,
nemůže sem někdo hodit desetimístné kódování RCD510, kompletní?

_________________
CAXA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 27.06.2012 12:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.03.2012

Příspěvky:

81

Bydliště:

Karviná

Kolegové, mám 510 a samozřejmě mi vybíjí baterku...:-( prosím o radu pomoc, kde seženu ten potřebny gateway a jaky typ koupi, kde je tato součástka umístěna a zdali to zvladnu jako lajk vyměnít... Moc děkuji za pomoc

_________________
RoVi - Rosťa
VW Passat 2,0 TDi 103kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod z RCD 300 na RNS 510
PříspěvekNapsal: 27.06.2012 16:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12846

Bydliště:

Humpolec

pokud nemáš tu správnou diagnostiku a nevíš jak kodovat tak to nevyměníš... nebo se dá také upravit software navigace aby baterku nevybíjelo... čtvrtek,pátek budu ve Frýdku - můžu ti to tam upravit

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: JT87 a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group